Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Kate Beckinsale a fost surprinsă de paparazzi în Los Angeles, grăbindu-se spre maşină, însă având grijă să nu facă vreun pas greşit din cauza tocurilor foarte înalte.
      În mijlocul loviturii îngrozitoare suferite pe plan sentimental, Robert Pattinson a primit veşti interesante pentru cariera sa.
      Se pare că actriţa din „Twilight”, Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson cu un regizor însurat, ce i-ar fi putut fi tată.
      Jessica Biel a fost surprinsă zilele trecute de paparazzi la Four Seasons, împreună cu o prietenă.
      Bucurându-se de o zi liniştită după tragediile recente, Anne Hathaway a fost fotografiată ieri după-amiază (24 iulie), în Hollywood, alături de logodnicul său, Adam Shulman.
      Victimele groaznicului masacru de la cinematograful din Aurora, au avut parte de o surpriză neaşteptată, atunci când Christian Bale le-a făcut o vizită ieri după-amiază (24 iulie).

      24 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Întorcându-se la muncă pentru cel mai nou film al său, Tom Cruise a fost surprins ieri, îndreptându-se spre o clădire de birouri din Londra, pentru a fi prezent la câteva întâlniri.

      24 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Bucurându-se de puţin timp liber, Sofia Vergara şi-a petrecut după-amiaza de ieri, făcând cumpărături la Barneys, în New York.
      Mickey Rourke este FAVORITUL MGM al lunii septembrie. Urmareste-l pe actorul nostru favorit din aceasta luna in cate un film programat in fiecare marti seara, printre care Anul dragonului si Rugaciune pentru un muribund.
      După ce premiera filmului „The Dark Knight Rises” de la Paris a fost anulată din cauza atacului de la miezul nopţii din Aurora, Colorado, lansările din alte oraşe mari vor fi contramandate.
      12 oameni au fost ucişi şi 59 răniţi, în timpul premierei filmului „Dark Knight Rises” din Denver, Colorado.
      După ce a avut parte de o primire călduroasă din partea fanilor la sosirea în Philadelphia, actorul din „The Hunger Games” a început, în cele din urmă să lucreze la noul său proiect, „Paranoia”.
      Prinţul Harry arăta ca un super-erou elegant pe covorul roşu, la premiera londoneză a noului film al lui Christopher Nolan, „The Dark Knight Rises”.
      Robert Pattinson a fost surprins de paparazzi miercuri (18 iulie), în Hollywood, California în timp ce părăsea studiourile Paramount.
      Probabil va fi dezamăgitor pentru fanii lui Batman, să afle că Tom Hardy nu ştia cine este Bane înainte să interpreteze acest personaj în „ The Dark Knight Rises”.
      După promovarea constantă a noului lor film, starurile din „The Dark Knight Rises” s-au distrat miercuri noapte (18 iulie), la petrecerea organizată la The Freemasons Hall din Londra.
      Organizat de Primăria Brașov și Brașov Film Center S.R.L., "International Film Workshops" va avea loc la Teatrul Dramatic ,,Sică Alexandrescu”, intre 14 iunie și 29 iulie, când studenții vor primi certificatul de participare.
      Scenaristul filmului „The Dark Knight Rises” a declarat că nu se va reîntoarce la franciza Batman.
      Actorul a explicat că rolul poliţistului John Blake din filmul lui Christopher Nolan a fost un vis din copilărie devenit realitate.
      Cu doar câteva zile înainte de lansarea celui mai aşteptat film al verii, actorii din „The Dark Knight Rises”, au petrecut aseară la premiera acestuia, în New York.
      Stirile 2641-2660
      128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138
      din 3363 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!