Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      14 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      Ştiaţi că înainte să joace rolul principal în „Immortals”, Henry Cavill a fost numit de revista Empire, „cel mai ghinionist om de la Hollywood”?
      COMUNICAT EXTRAORDINAR PENTRU ROMÂNIA DE LA EXCELENŢA SA AMIRAL GENERAL ALADEEN – LIDER SUPREM, GENERAL ATOTTRIUMFĂTOR, ASUPRITOR IUBIT ŞI OFTALMOLOG-ŞEF AL POPORULUI REPUBLICII WADIYA

      13 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      Ca şi cum nu ar fi destul de ocupată, Chloe Moretz a mai adăugat un rol la cariera ce se află în continuă dezvoltare.
      Deşi duc o viaţă profesională foarte aglomerată şi sunt prinşi în diverse proiecte, Rosie Huntington Whitey şi Jason Statham nu îşi neglijează relaţia. Weekend-ul acesta, celebrul cuplu a fost surprins de paparazzi în Malibu.

      13 mai 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Familia lui Whitney Houston intr-un reality show!
      Soţia actorului din „The Avengers”, Elsa Pataky a adus pe lume ieri (11 mai), o fetiţă pe nume India.
      Actriţa a explicat că a fost mult timp admiratoarea serialului pe care se bazează comedia neagră "Dark Shadows".
      Actorul din „Dark Shadows” a mărturisit că nu se simţea deloc împlinit înainte de naşterea copiilor săi cu Vanessa Paradis.
      Ana Ularu filmeaza zilele acestea la Praga, pe platoul celei mai recente pelicule semnate de regizoarea daneza Susanne Bier, castigatoarea de anul trecut a Oscar-ului pentru cel mai bun film intr-o limba straina („In a Better World”).

      9 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      Renumitul actor de acţiune, Bruce Willis are patru fete: Rumer Glenn (născută în 1988), Scout Larue (născută în 1991), Tallulah Belle (în 1994) şi Mabel Ray Willis (1 aprilie 2012).
      Actorul, care a colaborat cu Burton pentru a opta oară, în "Dark Shadows", consideră că îi este dator regizorului premiat la Emmy.
      James Cameron a declarat că se va concentra doar asupra continuării filmelor din seria "Avatar".

      8 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      Johnny Depp a avut relaţii cu mai multe femei celebre, dar a fost logodit cu Sherilyn Fenn, Jennifer Grey, Winona Ryder şi Kate Moss. A fost căsătorit cu Lori Anne Allison între anii 1983-1985.
      Tim Burton a oferit recent mai multe detalii despre o posibilă continuare a comediei Beetlejuice (1988).
      Actriţa a ales să poarte balerini în loc de tocuri la emisiunea „The Tonight Show”, din cauza accidentului suferit în timpul filmării unor scene de vânătoare ale Bellei.

      8 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      Jason Statham a mărturisit că ar fi interesat să joace într-o comedie romantică.
      La numai o lună după ce a fost arestată pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi lovirea unui echipaj al poliţiei, Amanda Bynes a intrat din nou în bucluc.
      Ca si anul trecut, si in 2012 Independenta Film distribuie in Romania filme prezentate in selectia oficiala Cannes 2012 (16-27 mai). Ca de obicei, numele mari din competitie vor ajunge si pe ecranele din tara !!
      Având în vedere că noul ei film, „Dark Shadows” va fi lansat pe 11 mai, Eva Green continuă promovarea acestuia cu o apariţie pe coperta numărului din iunie al revistei InStyle.
      Bruce Willis este unul dintre actorii care poate interpreta orice gen de personaj, păstrându-şi naturaleţea şi zâmbetul seducător.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!