Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      7 mai 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Kathy Bates este FAVORITA MGM din luna iunie. Urmăreşte-o pe actriţa noastră preferată a acestei luni, în fiecare marţi seara în câteva dintre numeroasele sale filme, printre care Diabolicele şi Nelegiuiţii Vestului Sălbatic.
      Având în vedere că mai sunt doar câteva zile până ce noul ei film, „Dark Shadows” va ajunge în cinematografe (11 mai), Michelle Pfeiffer continuă promovarea acestuia printr-o apariţie pe coperta revistei Parade.
      Adaptat de creatorul producţiei „Boardwalk Empire”, Terence Winter după un memoriu ce-i aparţine lui Jordan Belfort, filmul urmăreşte creşterea şi declinul averii lui Belfort şi lupta sa împotriva dependenţei de droguri şi alcool.
      Având şapte filme care urmează să fie lansate în următorii doi ani, Bruce Willis a reuşit să-şi consolideze imaginea de cel mai mare erou al filmelor de acţiune, care a existat vreodată.
      Continuând turneul de promovare al noului său proiect, Jason Statham a ajuns săptămâna aceasta în Europa, pentru premiera filmului „Safe”, eveniment ce a avut loc la BFI IMAX din Londra, Anglia.
      Marion Cotillard s-a prezentat la muncă ieri (4 mai), însoţită de fiul său, de numai 11 luni, Marcel. Actriţa a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta spre locaţia unde se filmează noul ei film, „Blood Ties”.
      Chipeşul actor Jason Statham regretă cascadoriile realizate de-a lungul carierei sale, deoarece acum toţi aşteaptă ca el să sfideze moartea pe ecran de fiecare dată când joacă într-o nouă producţie.
      Johnny Depp vorbeşte deschis despre Tim Burton, regizorul celui mai recent film al său, „Dark Shadows”, în noul număr al publicaţiei Entertainment Weekly.
      Jason Statham a declarat recent că îi datorează mult regizorului Guy Richie, acesta fiind cel care l-a ajutat să devină celebru.
      După succesul avut cu „Twilight”, Robert Pattinson a obţinut din nou un rol important. Interpretul personajului Edward Cullen va face echipă cu Guy Pearce în producţia lui David Michod, „Rover”.
      Ieşind în oraş pentru a lua câteva lucruri necesare în orice casă, Vanessa Hudgens a fost surprinsă de paparazzi la cumpărături cu prietenul ei, Austin Butler, ieri (2 mai).
      Este o săptămână mare pentru Scarlett Johansson – pe lângă faptul că noul ei film „The Avengers” ajunge în cinematografe vineri, actriţa a primit o stea la Hollywood, ieri (2 mai).
      Taylor Lautner a avut întotdeauna o latură sensibilă. Zilele trecute, chipeşul actor s-a întors la vremurile de demult şi a ieşit la un restaurant cu prietena sa din liceu.
      Săptămâna trecută a debutat online trailerul pentru filmul „Hick”. În el, Luli (Chloe Grace Moretz) fuge de părinţii ei, făcând autostopul şi plecând cu un şofer de tir periculos, personaj interpretat de Eddie Redmayne.
      Robert Downey Jr. și Jude Law fac din nou echipă în Sherlock Holmes 2: Jocul umbrelor, cea mai nouă aventură a strălucitului detectiv, distribuită de Pro Video, din 2 mai, în format BLU-RAY și DVD
      Interpreta piesei „Love You Like a Love Song” a lăudat firul epic al filmului, ca fiind aproape real.

      30 aprilie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Într-un interviu cu revista Elle, actriţa din „Snow White and the Huntsman” a mărturisit că îi place să interpreteze tot felul de personaje, însă nu o interesează prea mult latura cealaltă a acestei meserii, celebritatea

      30 aprilie 2012

      Autor: Oana Mosor
      De la finalizarea divorţului ei de Jesse James în 2010, toţi americanii au sperat că Sandra Bullock îşi va găsi din nou dragostea şi fericirea. Se pare că actriţa se află pe drumul cel bun!

      28 aprilie 2012

      Autor: Oksana Radu
      Steve Kloves cel care a pus pe hartie, pentru filmare, de curând finalizata serie, Harry Potter, este în discuții avansate pentru a scrie si scenariul unei noi ecranizări a nuvelei Cartea junglei pentru aceeasi Warner Bros Studios

      27 aprilie 2012

      Autor: Oksana Radu
      Urmareşte-l pe George Clooney în călătoria imprevizibilă a unei familii americane aflate în impas.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!