Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Actriţa a declarat că fanii Twilight nu vor fi dezamăgiţi de prestaţia lui Pattinson din această dramă.
      Potrivit publicatiei ”Variety”, actorul din ”Haywire” lucrează cu Ronan Bennett (Public Enemies, Fields of Gold), la un scenariu despre eroul mitic celtic.
      Actorul, care a fost nominalizat la Oscar pentru rolul său din această dramă, a dezvăluit ca nu a mers la nici o audiţie, ci pur şi simplu i-a trimis regizorului Bennett Miller o copie a filmului "Cyrus".

      20 februarie 2012

      Autor: Film Reporter
      ??Compania Sundance Selects, o divizie a IFC Films, a cumparat drepturile de distributie pentru America de Nord ale noului film scris si regizat de Cristian Mungiu, anunta Reuters.
      Potrivit publicaţiei ”Variety”, Sienna Miller va juca în comedia regizată de Kat Coiro, alaturi de Brendan Fraser, Justin Long, Peter Dinklage şi Evan Rachel Wood.
      Josh Duhamel a declarat ca nici o persoana din distribuţia iniţială a filmului ”Transformers” nu va apărea în partea a patra.
      Dwayne Johnson a vorbit recent despre filmul ”The Fast and the Furious”, spunând că părţile şase şi şapte nu vor fi filmate în acelaşi timp, din cauza problemelor meteorologice.

      17 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Celebrul cuplu este intotdeauna în mişcare. Zilele trecute, Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost surprinşi de paparazzi in Sarajevo, Bosnia-Herţegovina.

      17 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Sienna Miller este întotdeauna pregătită pentru distracţii. Zilele trecute, actriţa din ”New Year's Eve”, a participat la prezentarea ”The Ever Changing Face of Beauty” ce a avut loc la un restaurant din New York.

      16 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Aratându-şi respectul pentru fanii săi japonezi, Jude Law a participat ieri, 15 februarie, la o conferinţă de presă organizată pentru noul său film ”Sherlock Holmes: A Game of Shadows”.

      16 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Michael Caine a declarat recent că actoria i-a adus cea mai mare bucurie a vieţii sale.
      Având în vedere că mai este puţin până luna viitoare când va fi lansat filmul ”Dark Tide”, producatorii au început să atragă atenţia fanilor, cu afişe promoţionale şi un nou trailer.
      Unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood, Angelina Jolie şi Brad Pitt au participat luni, 13 februarie la gala ”Cinema for Peace” de la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, Germania.
      98 de filme intra
      Starul din „The X-Men: First Class”, Michael Fassbender se află în negocieri cu Ridley Scott, cu care a lucrat şi pentru Prometheus.
      Lorenzo di Bonaventura a declarat luni pentru MTV News că se va reuni cu regizorul Michael Bay pentru al patrulea film seria Transformers
      Actriţa a preluat rolul personajului Gloria Steinem, din "Lovelace" in ultimul moment, atunci cand Demi Moore a renuntat la filmul biografic, din cauza unor probleme medicale.

      13 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Channing Tatum a declarat că filmul “The Vow” este povestit din perspectiva unui tip. “The Vow” descrie povestea lui Leo, un om care trebuie să recaştige dragostea soţiei sale, Paige (Rachel McAdams).
      Filmul "The Artist", un omagiu adus filmelor mute hollywoodiene, a fost nominalizat la 12 categorii la cea de-a 65-a ediţie a premiilor BAFTA, care s-a desfăşurat duminică seara, la Londra.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!