Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      21 iunie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că stresul cauzat de planificarea nunţii a reuşit să facă ravagii în viaţa lui Alec Baldwin. Acesta a lovit un paparazzo în dimineaţa zilei de marţi (19 iunie), în faţa Oficiului Stării Civile din New York.
      Hans Zimmer a semnat recent contractul de colaborare pentru următorul film cu Superman, „Man of Steel”.

      20 iunie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Johnny Depp şi-a încheiat oficial relaţia de 14 ani cu iubita sa, Vanessa Paradis.
      Realizatorii Teen Choice Awards 2012 au dezvăluit numele celorlalţi nominalizaţi pentru premiile din acest an acordate în cadrul celui mai frumos eveniment de divertisment.
      Rachel McAdams și Channing Tatum demonstrează că iubirea adevărată poate depăși barierele rațiunii, în filmul romantic "Jurământul" (The Vow)
      Cu ocazia ajunului de Sânziene, sâmbătă, 23 iunie 2012, de la ora 19.00, ARCEN lansează cea de-a treia ediţie a programului „Lectură la lumina felinarelor”, în grădina interioară a Şcolii Centrale din Bucureşti ( str. Icoanei nr.3-5, sector 2).
      Anne Hathaway continuă promovarea noului ei film, „The Dark Knight Rises”, care va ajunge în cinematografe pe 27 iulie, cu o apariţie în numărul din iulie al revistei Allure.
      Tom Cruise a primit zilele trecute premiul Entertainment Icon din partea Friars Club şi Friars Foundation, în New York.

      18 iunie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Continuând promovarea celui mai recent film al său, „Rock of Ages”, Catherine Zetta Jones a fost invitată zilele trecute la emisiunea „The Daily Show”, în New York City.
      Editura Orizonturi lanseaza in curand bestseller-ul international "Lista lui Schindler" a autorului Thomas Keneally !
      Celebra cântăreaţă interpretează în mult aşteptata comedie, rolul proprietarei clubului Venus, în timp ce Cruise îl portretizează pe rockerul Stacee Jaxx.
      Odeon prezinta din 20 iunie in premiera pe suport DVD filmul “Lista lui Schindler”, intr-o editie speciala ce contine imagini noi prelucrate digital, sunet digital 5.1 si material bonus.
      Andrew Garfield a povestit într-un interviu recent, cum s-a îndrăgostit de colega sa din „Amazing Spider-Man”, Emma Stone.
      Începând din 20 iunie, DVD-ul The Grey: La limita supraviețuirii este distribuit în exclusivitate de Pro Video și poate fi achiziționat din marile centre comerciale, la un preț de 51.90 RON.
      Pirahna 3DD, continuarea terifiantului Pirahna 3D, va rula pe marile ecrane din România, începând cu data de 15 iunie.
      Potrivit producătorului filmului „The Amazing Spider Man”, Avi Arad, este posibil să existe o colaborare între „The Avengers” şi Spider-Man în viitor.
      Actorul din „Mission: Impossible” interpretează rolul rockerului Stacee Jaxx în comedia „Rock of Ages”. Acesta a explicat cât de uimită a fost fiica lui, Suri atunci când i-a văzut înfăţişarea din timpul filmărlor.
      Emma Stone a mărturisit că a fost influenţată de starleta din „Hunger Games”, Jennifer Lawrence în luarea hotărârii de a interpreta personajul Gwen Stacy în „The Amazing Spider-Man”.

      12 iunie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Au mai rămas două zile pentru înscrierile la atelierul de scenaristică de televiziune, First Season, organizat de Asociaţia Culturală Control N, în perioada 14 iunie – 2 august 2012. Atelierul va fi susţinut de scenarista Ana Agopian.
      Stirile 2701-2720
      131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
      din 3363 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!