Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Potrivit The Wrap, cei doi actori au confirmat că se află în negocieri pentru comedia „Grudge Match”, produsă de compania Warner Bros.
      Kristen Stewart interpretează personajul Marylou în noul ei film „On the Road”, o adaptare a unui roman ce-i aparţine scriitorului Jack Kerouac.
      Cu încasări de 70 de milioane de dolari, blockbuster-ul care îi are ca protagonişti pe Will Smith şi Tommy Lee Jones, a reuşit să câştige lupta pentru primul loc în box office.
      Potrivit Variety, actriţa Michelle Pfeiffer se află în negocieri pentru un rol în filmul lui Luc Besson, „Malavita”. Din distribuţie face parte şi Robert De Niro.

      30 mai 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Robert De Niro este FAVORITUL MGM din luna iulie. Urmăreşte-l pe actorul nostru preferat din această lună, în fiecare marţi seara în câteva dintre numeroasele lui filme, printre care New York, New York şi Băieţi buni.
      Eva Mendez a declarat că nu s-a mai simţit niciodată aşa bine într-un film, cum s-a întâmplat atunci când a colaborat cu Ryan Gosling.
      Starul din „Twilight”, Robert Pattinson a negat zvonurile potrivit cărora urma să joace rolul lui Finnick Odair în „Catching Fire”, continuarea filmului „The Hunger Games”.
      După ce au stat despărţiţi luni întregi şi au trecut printr-un scandal public, acum se zvoneşte că Ashton Kutcher şi Demi Moore vor să-şi mai acorde o şansă.
      “După dealuri”/ ”Beyond the hills”, filmul realizat de Cristian Mungiu, a castigat două premii la festivalul de film de la Cannes 2012 !

      26 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      După o relaţie de aproximativ un an, actriţa nominalizată la Oscar, Keira Knightley s-a logodit cu rockerul din trupa The Klaxons, James Righton, a confirmat vineri purtătoarea ei de cuvânt, Sara Keene.
      Nicole Kidman a mărturisit că a câştigat rolul din „Paperboy”, trimiţându-i fotografii „provocatoare” regizorului Lee Daniels.
      Brad Pitt este de părere că banii vor fi întotdeauna mai importanţi decât integritatea artistică în industria cinematografică.
      Halle Berry a declarat că vrea să schimbe legile referitoare la comportamentul paparazzilor faţă de copii.
      Johnny Depp a fost întotdeauna destul de rezervat atunci când a venit vorba de viaţa sa privată.
      Bruce Willis a mărturisit recent că îi place să interpreteze rolul John McClane din filmele „Die Hard”.
      Este ceva ce ne atrage la fiecare nou născut, iar micuţa Adalaide Marie Hope Kelley nu face excepţie.
      Actorul Johnny Depp, care se află momentan în New Mexico pentru filmările noului său proiect, „The Lone Ranger”, a devenit membru de onoare al tribului Comanche.
      Frumoasa actriţă Michelle Pfeiffer a declarat că este încă foarte îndrăgostită de soţul ei, David E. Kelley, cu care este căsătorită de 19 ani, spunând că este unul dintre oamenii pe care îi va respecta întotdeauna.
      După succesul gigantic al filmului „Street Dance 3D”, pasionaţii de dans şi muzică se vor bucura de o continuare a acestuia, una mult mai îndrăzneaţă şi spectaculoasă.
      DeVincentis este cunscut pentru scenariile filmelor „Grosse Pointe Blank” (1997) şi „High Fidelity” (2000).
      Stirile 2741-2760
      133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
      din 3363 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!