Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Robert Pattinson şi Kristen Stewart au fost fotografiaţi zilele trecute în Aeroportul Internaţional din Los Angeles. Cei doi s-au întors din Franţa, unde au participat la Paris Fashion Week.

      11 martie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Brad Pitt a fost suprins de paparazzi în New Orleans, Louisiana, în acest weekend. Starul din „Fight Club” i-a salutat pe fani discret şi şi-a văzut în continuare de drum.
      Uma Thurman a comparat alegerile prezidenţiale din Statele Unite din acest an cu un „spectacol ciudat”.

      9 martie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Lily Collins, Logan Lerman şi Kristen Bell, s-au alăturat distribuţiei filmului „Writers”.
      În preferinţele spectatorilor români, Oscarul nu cântăreşte prea greu – cel puţin, nu la fel de greu ca pentru americani. Filmele de Oscar înaintează lent în box office-ul românesc, depăşite lejer de comedii uşoare
      "This must be the place", primul film în limba engleză al regizorului italian Paolo Sorrentino, cineastul recompensat cu premiul juriului la Festivalul de la Cannes din 2008, pentru "Il Divo", va fi prezentat pe 25 martie.
      Efron şi-a împrumutat vocea personajului în vârstă de 12 ani, Ted, în versiunea ecranizată a carţii „The Lorax”, dar a mărturisit că legătura sa cu această carte datează de când era copil.
      Christina Ricci l-a lăudat pe colegul său din „Bel Ami”, Robert Pattinson pentru modul în care se descurcă cu un aşa nivel ridicat de celebritate.

      7 martie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit ComingSoon.net, actorul din “Journey 2: The Mysterious Island” va fi capul de afiş pentru mult aşteptata adaptare după romanul lui Ande Parks.

      7 martie 2012

      Autor: Film Reporter
      Petrecand puţin timp împreună în oraşul luminilor, Robert Pattinson şi Kristen Stewart au ales să-şi petreacă sfârşitul de săptămână în Franţa, aceştia fiind surprinşi de paparazzi sâmbătă seară, în Paris.

      5 martie 2012

      Autor: Oksana Radu
      FilmSi.ro şi Transilvania Film îţi aduc în dar de marţişor 3 invitatii duble la Tatăl fantomă în The Light Cinema, Bucureşti.

      5 martie 2012

      Autor: Oksana Radu
      Tatăl fantomă, în regia lui Lucian Georgescu va avea premiera australiană în data de 7 martie în cadrul festivalului internațional de film de la Byron Bay, o stațiune estivală din apropierea orașului Brisbane.
      Luând o pauză de la filmări în weekend, Vanessa Hudgens şi Ashley Benson au ieşit la o plimbare într-un parc de distracţii, din Tampa, Florida, sâmbătă (3 martie).

      5 martie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Tânărul actor Zac Efron, a fost surprins de paparazzi pe aeroportul din Los Angeles, sâmbătă, 3 martie.
      Bucurându-se de o nouă călătorie, Kristen Stewart a fost surprinsă de paparazzi zilele trecute în Paris, Franţa.
      A fost întotdeauna cunoscută ca fiind un pic dramatică. Miercuri (29 februarie), Sofia Vergara a demonstrat că este „slabă de înger”, în timp ce se dădea in Splash Mountain la Disneyland.
      În această comedie, cei doi actori interpretează rolul unor politisti care sunt introduşi în programul „21 Jump Street”, o iniţiativă care trimite tineri ofiţeri de poliţie sub acoperire la licee, pentru a-i alunga pe răufăcători.

      1 martie 2012

      Autor: Film Reporter
      Cine-a facut nopti albe
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!