Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Regizat de Jee-woon Kim, filmul „The Last Stand” redă povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), un şerif hotărât să ţină piept cu orice preţ nelegiuiţilor unui cartel de droguri care-şi fac de cap pe teritoriul său.

      27 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Deşi nu mai era nevoie, producătorii de la Summit Entertainment îşi răsfaţă fanii cu un nou spot TV plin de acţiune şi suspans pentru ultimul film din celebra serie “Twilight / Amurg”.
      Avem un nou trailer pentru “A Good Day to Die Hard”, în care celebrul poliţist John McClane (Bruce Willis) apare alături de fiul său, Jack McClane, interpretat de actorul Jay Courtney.
      Din cauza colapsului financiar al companiei MGM, timp de patru ani, de la filmul James Bond, „Quantum of Solace” până în prezent, nu s-a mai realizat nici unul.

      26 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Regizorul David Ayer prezintă prima imagine cu Arnold Schwarzenegger din “Ten”.

      25 octombrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Asociaţia Culturală Macondo continuă organizarea proiecțiilor Cinema-Edu în București și în țară. Peste 30 de licee din București și alte 20 din țară vor avea acces gratuit la cinematografele și spațiile culturale din programul Cinema-Edu.
      Robert Pattinson a mărturisit într-un interviu recent că scenele de sex dintre el şi Kristen Stewart sunt ridicole.
      Barbara Broccoli a declarat că îşi doreşte ca Sam Mendes să regizeze un alt film cu James Bond.
      Retrăieşte Aventura! Redescoperă Fenomenul! Întoarce-te pe Pandora!
      Comedia de familie revine pe marile ecrane! "Ho Ho Ho 2: O Loterie de Familie" se lansează în cinematografe pe 23 noiembrie1

      23 octombrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Noua aventură a leului Alex şi-a bunilor săi prieteni, Melman, Marty şi Gloria, a sosit pe marile ecrane în 15 iunie 2012.
      Pentru protagonoştii dramei SF "Între două lumi" (Upside Down), Kirsten Dunst şi Jim Sturgess, iubirea nu cunoaşte limite şi nu există bariere pe care să nu le poată sparge!
      Jason Segel şi Drew Pearce au încheiat un contract de colaborare cu Fox. Cei doi vor scrie şi vor produce un film adaptat după documentarul „The Other F Word”.
      Potrivit Deadline, filmul regizorului Jacques Audiard, „Rust and Bone” a obţinut premiul cel mare la cea de-a 56-a ediţie a Festivalului de Film BFI din Londra.
      Noul film al fraţilor Wachowski, îi prezintă pe Halle Berry, Tom Hanks, Jim Broadbent şi Susan Sarandon într-o poveste care se întinde de-a lungul sutelor de ani.

      19 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Platoul de filmare al peliculei regizate de Darren Aronofsky, “Noah”, s-a mutat în Brookville, New York, iar actorii au putut fi zăriţi costumaţi în personajele biblice.

      19 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      “Atlasul norilor” regizat de fraţii Wachowski şi Tykwer este o dovadă ca imposibilul a devenit realitate. Fiind considerat unul dintre cele mai ambiţioase proiecte cinematografice din ultimul deceniu.
      Zilele trecute, regizorul filmului de acţiune “The Man with the Iron Fists”, RZA, fost cântăreţ de muzică hip hop, a prezentat un trailer care-l avea în centru pe Cung Le, în rolul lui Bronze Lion, iar acum este rândul lui Lucy Liu.
      Regizorul filmului „Skyfall”, Sam Mendes a dezvăluit că va lua în considerare realizarea unui alt film din franciza 007, dar a spus că hotărârea depinde de mai mulţi factori.
      Stirile 2781-2800
      135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
      din 3723 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!