Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Actorul din „James Bond” a mărturisit că i-a fost dificil să interpreteze un rol atât de important, având în vedere că până acum a apărut în filme independente, cu buget redus.
      „Killing Them Softly”, adaptat după romanul lui George V. Higgins, va fi lansat în luna octombrie. Acţiunea filmului se învârte în jurul personajului Jackie Cogan (Brad Pitt), care investighează un jaf.
      Liam Hemsworth joacă în drama „Love and Honor” rolul Mickey Wright, un tânăr soldat din Vietnam care călătoreşte în America împreună cu cel mai bun prieten al său, Dalton Joiner (Austin Stowell).
      Mult aşteptata continuare a mega-producţiei semnate de Sylvester Stallone, “Eroi de sacrificiu 2” (The Expendables 2), ce adună în premieră absolută cei mai mari eroi ai filmelor de acţiune.
      Dacă nici aceste imagini noi din filmul "Taken 2: Teroare in Istanbul" nu v-au convins, cu siguranţă scenele pline de acţiune şi dramatism dezvăluite în noul trailer vă vor capta atenţia.
      Henry Cavill a declarat că a fost o mare onoare pentru el să lucreze cu starurile de la Hollywood, Sigourney Weaver şi Bruce Willis, în „The Cold Light of Day”.

      29 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      La şase săptămâni după ce fiul său, Sage (36 de ani) a murit pe neaşteptate, actorul şi-a pierdut acum singura soră.
      Ryan Guzman şi Kathryn McCormick au depus eforturi uriaşe pentru a se alătura echipei din Step Up Revolution.
      Producţia “Eroi de sacrificiu 2” (The Expendables 2) va încerca să-şi păstreze poziţia de lider în box-office-ul american pentru al doilea weekend consecutiv
      Vă prezentăm noul afiş al peliculei „Zori de Zi – Partea a 2-a” (Breaking Dawn – Part 2) şi ultima din populara serie „Saga Amurg (The Twilight Saga)”
      Guy Pearce a mărturisit că a fost foarte impresionat de abilităţile colegului său din „Lawless”, Tom Hardy.
      Deoarece se apropie finalul „Twilight Saga”, Kellan Lutz s-a gândit că ar fi momentul potrivit pentru a vorbi despre primele zile petrecute alături de colegii săi.
      Uitaţi de filmele de acţiune, aceşti tipi sunt cu adevărat comedianţi! Actorii din continuarea seriei “Eroi de sacrificiu 2” (The Expendables 2) s-au reunit la Comic-Con şi ne-au oferit un show pe cinste.
      Un alt punct forte al viitoarei producţii Dredd 3D îl reprezintă folosirea cu succes a efectului de mişcarea lentă, care face legătura directă cu utilizarea în film a unui drog ilegal numit „slow-mo”.
      Deşi relaţia lor s-a dus de râpă, Kristen Stewart îl păstrează încă pe Robert Pattinson în inima ei.
      Noi fotografii de pe platoul de filmare al lui Mad Max: Fury Road au apărut online datorită unor imagini scurse pe internet. Filmările pentru relansarea filmului, care au demarat pe 9 iulie sunt în curs de derulare în Africa
      Se pare că frumoasa actriţă va primi doar 400.000 de $ anual, de la fostul ei soţ multi-milionar.
      Jason Statham este în topul preferinţelor când vine vorba de eroii filmelor de acţiune!
      Actorul s-a mutat din locuinţa în care locuia cu Kristen Stewart, imediat după ce aceasta a recunoscut că l-a înşelat cu regizorul Rupert Sanders.
      Terry Crews a declarat că a fost foarte încântat de colaborarea cu Chuck Norris pentru „The Expendables 2”.
      Stirile 2821-2840
      137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147
      din 3611 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!