Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      3 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Ei bine, chiar şi această apariţie “în roz” înseamnă publicitate pentru filmul “Taken 2”. După cum se ştie, octombrie este “luna mondială de luptă împotriva cancerului la sân”.

      2 octombrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Terapie de cuplu spune povestea unui mariaj care şi-a pierdut acea "scânteie aparte". "Kay vrea să revigoreze relaţia sa cu Arnold", spune Meryl Streep, care joacă în această comedie, alături de Tommy Lee Jones şi de Steve Carell.
      Producătorii au lansat un trailer nou pentru următorul film din seria “James Bond”.
      Cu trei luni înainte de lansare, aşa cum era de aşteptat, “maşina de marketing” a celor de la Warner Bros şi MGM funcţionează la turaţie maximă.
      A trecut deja o lună de la lansarea primului trailer oficial al filmului “Bullet to the Head”, scris şi regizat de Walter Hill.

      1 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Bazat pe romanul omonim al scriitorului britanic David Mitchell, “Atlasul norilor” este o complilaţie de şase poveşti diferite, dar conectate între ele, care urmăresc evoluţia unui suflet dintr-un corp într-altul, de-a lungul a mai multor secole.

      1 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Producătorii de la Sony Pictures au lansat recent 15 noi imagini din următorului film din seria James Bond „Skyfall”.
      Regizorul şi actorul Ben Affleck a dezvăluit presei peste 30 de imagini noi (vezi poze aici) de la filmările lui „Argo”.

      30 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Un vis devenit realitate! Începând de astazi, Anne Hathaway este o femeie căsătorită!
      Am anunţat anterior că Tommy Lee Jones va scrie, regiza, produce şi va juca în „The Homesman”; acum, se pare că Meryl Streep şi Hilary Swank vor face parte, de asemenea, din acest proiect.
      Având în vedere că noul film al lui Peter Jackson, „The Hobbit: An Unexpected Journey” va fi lansat în doar câteva luni, nu este deloc surprinzător faptul că echipa de marketing a început deja promovarea acestuia, pentru a atrage publicul.
      Săptămana trecută, producătorii lui “Fast and Furious 6” ne-au prezentat imagini de la filmările producţiei de pe străzile din Londra, înfăţişând nişte maşini care flancau un super tanc.

      28 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Un nou spot TV a fost lansat online pentru adaptarea după romanul lui Victor Hugo, “Les Miserables”, în regia lui Tom Hooper.
      Următorul proiect de animaţie al lui Burton, „Frankenweenie” îi reuneşte pe Ryder şi Burton pentru prima dată de la filmul „Edward Scissorhands” (1990), în care Ryder a jucat alături de Johnny Depp.
      După cum a fost anunţat în februarie, noul film James Bond, „Skyfall” va fi primul din această franciză care va fi lansat în IMAX.

      27 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Arnold Schwarzenegger pe coperta numărului de noiembrie al revistei Empire!
      În cadrul Festivalului de Film de la Toronto (TIFF), Joseph Gordon-Levitt a acordat un interviu scurt, vorbind despre scenariului peliculei “Looper: Asasin în viitor”.
      Lucian Georgescu: “Filmul urmează a fi lansat în iarnă, în format DVD în Statele Unite ale Americii şi în Europa”
      Stirile 2841-2860
      138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148
      din 3719 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!