Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Actorul din „Dark Shadows” a mărturisit că nu se simţea deloc împlinit înainte de naşterea copiilor săi cu Vanessa Paradis.
      Ana Ularu filmeaza zilele acestea la Praga, pe platoul celei mai recente pelicule semnate de regizoarea daneza Susanne Bier, castigatoarea de anul trecut a Oscar-ului pentru cel mai bun film intr-o limba straina („In a Better World”).

      9 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      Renumitul actor de acţiune, Bruce Willis are patru fete: Rumer Glenn (născută în 1988), Scout Larue (născută în 1991), Tallulah Belle (în 1994) şi Mabel Ray Willis (1 aprilie 2012).
      Actorul, care a colaborat cu Burton pentru a opta oară, în "Dark Shadows", consideră că îi este dator regizorului premiat la Emmy.
      James Cameron a declarat că se va concentra doar asupra continuării filmelor din seria "Avatar".

      8 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      Johnny Depp a avut relaţii cu mai multe femei celebre, dar a fost logodit cu Sherilyn Fenn, Jennifer Grey, Winona Ryder şi Kate Moss. A fost căsătorit cu Lori Anne Allison între anii 1983-1985.
      Tim Burton a oferit recent mai multe detalii despre o posibilă continuare a comediei Beetlejuice (1988).
      Actriţa a ales să poarte balerini în loc de tocuri la emisiunea „The Tonight Show”, din cauza accidentului suferit în timpul filmării unor scene de vânătoare ale Bellei.

      8 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      Jason Statham a mărturisit că ar fi interesat să joace într-o comedie romantică.
      La numai o lună după ce a fost arestată pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi lovirea unui echipaj al poliţiei, Amanda Bynes a intrat din nou în bucluc.
      Ca si anul trecut, si in 2012 Independenta Film distribuie in Romania filme prezentate in selectia oficiala Cannes 2012 (16-27 mai). Ca de obicei, numele mari din competitie vor ajunge si pe ecranele din tara !!
      Având în vedere că noul ei film, „Dark Shadows” va fi lansat pe 11 mai, Eva Green continuă promovarea acestuia cu o apariţie pe coperta numărului din iunie al revistei InStyle.
      Bruce Willis este unul dintre actorii care poate interpreta orice gen de personaj, păstrându-şi naturaleţea şi zâmbetul seducător.

      7 mai 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Kathy Bates este FAVORITA MGM din luna iunie. Urmăreşte-o pe actriţa noastră preferată a acestei luni, în fiecare marţi seara în câteva dintre numeroasele sale filme, printre care Diabolicele şi Nelegiuiţii Vestului Sălbatic.
      Având în vedere că mai sunt doar câteva zile până ce noul ei film, „Dark Shadows” va ajunge în cinematografe (11 mai), Michelle Pfeiffer continuă promovarea acestuia printr-o apariţie pe coperta revistei Parade.
      Adaptat de creatorul producţiei „Boardwalk Empire”, Terence Winter după un memoriu ce-i aparţine lui Jordan Belfort, filmul urmăreşte creşterea şi declinul averii lui Belfort şi lupta sa împotriva dependenţei de droguri şi alcool.
      Având şapte filme care urmează să fie lansate în următorii doi ani, Bruce Willis a reuşit să-şi consolideze imaginea de cel mai mare erou al filmelor de acţiune, care a existat vreodată.
      Continuând turneul de promovare al noului său proiect, Jason Statham a ajuns săptămâna aceasta în Europa, pentru premiera filmului „Safe”, eveniment ce a avut loc la BFI IMAX din Londra, Anglia.
      Marion Cotillard s-a prezentat la muncă ieri (4 mai), însoţită de fiul său, de numai 11 luni, Marcel. Actriţa a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta spre locaţia unde se filmează noul ei film, „Blood Ties”.
      Chipeşul actor Jason Statham regretă cascadoriile realizate de-a lungul carierei sale, deoarece acum toţi aşteaptă ca el să sfideze moartea pe ecran de fiecare dată când joacă într-o nouă producţie.
      Stirile 2921-2940
      142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152
      din 3495 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!