Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      18 iunie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Continuând promovarea celui mai recent film al său, „Rock of Ages”, Catherine Zetta Jones a fost invitată zilele trecute la emisiunea „The Daily Show”, în New York City.
      Editura Orizonturi lanseaza in curand bestseller-ul international "Lista lui Schindler" a autorului Thomas Keneally !
      Celebra cântăreaţă interpretează în mult aşteptata comedie, rolul proprietarei clubului Venus, în timp ce Cruise îl portretizează pe rockerul Stacee Jaxx.
      Odeon prezinta din 20 iunie in premiera pe suport DVD filmul “Lista lui Schindler”, intr-o editie speciala ce contine imagini noi prelucrate digital, sunet digital 5.1 si material bonus.
      Andrew Garfield a povestit într-un interviu recent, cum s-a îndrăgostit de colega sa din „Amazing Spider-Man”, Emma Stone.
      Începând din 20 iunie, DVD-ul The Grey: La limita supraviețuirii este distribuit în exclusivitate de Pro Video și poate fi achiziționat din marile centre comerciale, la un preț de 51.90 RON.
      Pirahna 3DD, continuarea terifiantului Pirahna 3D, va rula pe marile ecrane din România, începând cu data de 15 iunie.
      Potrivit producătorului filmului „The Amazing Spider Man”, Avi Arad, este posibil să existe o colaborare între „The Avengers” şi Spider-Man în viitor.
      Actorul din „Mission: Impossible” interpretează rolul rockerului Stacee Jaxx în comedia „Rock of Ages”. Acesta a explicat cât de uimită a fost fiica lui, Suri atunci când i-a văzut înfăţişarea din timpul filmărlor.
      Emma Stone a mărturisit că a fost influenţată de starleta din „Hunger Games”, Jennifer Lawrence în luarea hotărârii de a interpreta personajul Gwen Stacy în „The Amazing Spider-Man”.

      12 iunie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Au mai rămas două zile pentru înscrierile la atelierul de scenaristică de televiziune, First Season, organizat de Asociaţia Culturală Control N, în perioada 14 iunie – 2 august 2012. Atelierul va fi susţinut de scenarista Ana Agopian.
      Nicole Scherzinger şi Derek Hough au fost parteneri acum doi ani în „Dancing With The Stars” şi se pare că şi-au menţinut relaţia de prietenie.
      Bobo’s Laif este cea mai proaspătă operă a lui Mihai Bobonete în materie de Stand Up Comedy. Şi unde s-a gandit el să o împărtăşească cu fanii lui? Fix la Hollywood Multiplex. Pe 14 iunie.
      Îndrăgostiţi atât pe micul ecran cât şi în viaţa reală, Emma Stone şi Andrew Garfield au fost prezenţi sâmbătă la sesiunea foto a noului lor film „The Amazing Spider Man”.
      O mulţime de staruri s-au întrunit vineri seara (8 iunie), la Grauman’s Chinese Theatre din California, unde a avut loc mult-aşteptata premieră a filmului „Rock of Ages”.
      Jennifer Aniston şi iubitul său, Justin Theroux lucrează la un film scurt care este de fapt, o satiră la adresa jurnaliştilor din viaţa celebrităţilor.
      La 21 de ani de la lansarea piesei „Summertime”, Will Smith şi Dj Jazzy Jeff se întâlnesc din nou pentru înregistrarea unui remix numit „Summertime 3”.
      Actriţa în vârstă de 42 de ani a declarat pentru Daybreak, că a trebuit să se antreneze mult pentru a fi în formă în „Rock of Ages”.
      Robert Pattinson a mărturisit că a vrut să-şi întrerupă activitatea de la Hollywood pentru a învăţa mai multe despre actorie.
      Stirile 2961-2980
      144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
      din 3615 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!