Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Charlize Theron a declarat că a fost onorată să joace în filmul regizorului Ridley Scott, „Prometheus”.
      Potrivit Deadline, următorul proiect al starului din „The Descendants” va fi adaptarea unui articol de ziar, care a fost scris de jurnalistul David Grann pentru cotidianul „The New Yorker”.
      Luna aceasta, "Odeon Home Entertaiment" pregateste fanilor motociclismului o surpriza de proportii prin lansarea DVD-ului "Valentino Rossi - Provocare 2o12"! O descrie amanuntita a sportivului campion, dar mai ales a omului Valentino Rossi!

      6 iunie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Purtătorul de cuvânt al lui Liam Hemsworth, a declarat pentru E!News că tânărul actor s-a logodit cu frumoasa Miley Cyrus, după o relaţie de trei ani.
      Potrivit Deadline, Christina Ricci s-a alăturat distribuţiei filmului „Mother’s Day”.
      Regizorul peliculei „Prometheus” a dezvăluit că un nou proiect cu temă biblică este în curs de dezvoltare.
      Actorul din „Pirates of the Caribbean” a primit trofeul „Generation Award”, pentru contribuţia adusă unor filme de excepţie, cum ar fi „Edward Scissorhands” sau „Fear and Loathing in Las Vegas”.
      Sâmbătă seară (2 iunie), Drew Barrymore (37 de ani) şi Will Kopelman şi-au jurat credinţă unul altuia în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la reşedinţa actriţei din Montecito, California.
      Actorul, care nu a mai filmat nimic din luna iulie a anului trecut, a mărturisit că avea nevoie de ceva timp liber pentru a se concentra pe dezvoltarea companiei sale de producţie.
      Conform ultimelor ştiri, Chloe Moretz şi Aaron Johnson se află în ultimele negocieri pentru „Kick Ass 2”.
      Potrivit Deadline, cei trei vor face parte din proiectul realizat de 20th Century Fox în colaborare cu Blue Sky Studios (producătorii renumitelor filme de animaţie „Ice Age” şi „Rio”).
      Potrivit The Wrap, cei doi actori au confirmat că se află în negocieri pentru comedia „Grudge Match”, produsă de compania Warner Bros.
      Kristen Stewart interpretează personajul Marylou în noul ei film „On the Road”, o adaptare a unui roman ce-i aparţine scriitorului Jack Kerouac.
      Cu încasări de 70 de milioane de dolari, blockbuster-ul care îi are ca protagonişti pe Will Smith şi Tommy Lee Jones, a reuşit să câştige lupta pentru primul loc în box office.
      Potrivit Variety, actriţa Michelle Pfeiffer se află în negocieri pentru un rol în filmul lui Luc Besson, „Malavita”. Din distribuţie face parte şi Robert De Niro.

      30 mai 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Robert De Niro este FAVORITUL MGM din luna iulie. Urmăreşte-l pe actorul nostru preferat din această lună, în fiecare marţi seara în câteva dintre numeroasele lui filme, printre care New York, New York şi Băieţi buni.
      Eva Mendez a declarat că nu s-a mai simţit niciodată aşa bine într-un film, cum s-a întâmplat atunci când a colaborat cu Ryan Gosling.
      Starul din „Twilight”, Robert Pattinson a negat zvonurile potrivit cărora urma să joace rolul lui Finnick Odair în „Catching Fire”, continuarea filmului „The Hunger Games”.
      După ce au stat despărţiţi luni întregi şi au trecut printr-un scandal public, acum se zvoneşte că Ashton Kutcher şi Demi Moore vor să-şi mai acorde o şansă.
      Stirile 2981-3000
      145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155
      din 3615 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!