Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      26 februarie 2012

      Autor: Film Reporter

      26 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Petrecându-şi ziua la renumita ceremonie, Zac Efron ne-a surprins plăcut cu un look de invidiat, la Film Independent’s Spirit Awards 2012, ieri după-amiază (25 februarie).
      Actriţa în vârstă de 38 de ani, care interpretează în film rolul Effie Trinket, a declarat că temperaturile de pe platourile de filmare au crescut de cele mai multe ori la peste 100 de grade Fahrenheit (38 de grade Celsius).
      Celebrul producător a declarat că ii asigurase acest rol lui Robert Downey Jr., înainte de întoarcerea la Hollywod.

      25 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Michael Douglas a fost adăugat pe lista starurilor ce vor prezenta Premiile Oscar anul acesta. Evenimentul va avea loc maine, 26 februarie.
      După ce a cucerit publicul şi criticii de la Hollywood, filmul mut alb-negru semnat de Michel Hazanavicius speră să obţină câteva premii din partea membrilor Academiei americane, care l-au nominalizat
      Actriţa a declarat că fanii Twilight nu vor fi dezamăgiţi de prestaţia lui Pattinson din această dramă.
      Potrivit publicatiei ”Variety”, actorul din ”Haywire” lucrează cu Ronan Bennett (Public Enemies, Fields of Gold), la un scenariu despre eroul mitic celtic.
      Actorul, care a fost nominalizat la Oscar pentru rolul său din această dramă, a dezvăluit ca nu a mers la nici o audiţie, ci pur şi simplu i-a trimis regizorului Bennett Miller o copie a filmului "Cyrus".

      20 februarie 2012

      Autor: Film Reporter
      ??Compania Sundance Selects, o divizie a IFC Films, a cumparat drepturile de distributie pentru America de Nord ale noului film scris si regizat de Cristian Mungiu, anunta Reuters.
      Potrivit publicaţiei ”Variety”, Sienna Miller va juca în comedia regizată de Kat Coiro, alaturi de Brendan Fraser, Justin Long, Peter Dinklage şi Evan Rachel Wood.
      Josh Duhamel a declarat ca nici o persoana din distribuţia iniţială a filmului ”Transformers” nu va apărea în partea a patra.
      Dwayne Johnson a vorbit recent despre filmul ”The Fast and the Furious”, spunând că părţile şase şi şapte nu vor fi filmate în acelaşi timp, din cauza problemelor meteorologice.

      17 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Celebrul cuplu este intotdeauna în mişcare. Zilele trecute, Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost surprinşi de paparazzi in Sarajevo, Bosnia-Herţegovina.

      17 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Sienna Miller este întotdeauna pregătită pentru distracţii. Zilele trecute, actriţa din ”New Year's Eve”, a participat la prezentarea ”The Ever Changing Face of Beauty” ce a avut loc la un restaurant din New York.

      16 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Aratându-şi respectul pentru fanii săi japonezi, Jude Law a participat ieri, 15 februarie, la o conferinţă de presă organizată pentru noul său film ”Sherlock Holmes: A Game of Shadows”.

      16 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Michael Caine a declarat recent că actoria i-a adus cea mai mare bucurie a vieţii sale.
      Având în vedere că mai este puţin până luna viitoare când va fi lansat filmul ”Dark Tide”, producatorii au început să atragă atenţia fanilor, cu afişe promoţionale şi un nou trailer.
      Stirile 3101-3120
      151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161
      din 3499 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!