Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Christopher Plummer vorbește despre preluarea rolului principal din filmul "All the Money in the World", la o săptămână după anunțul făcut de Sony Pictures.
      Nu știm despre voi, dar nouă Pinocchio ne-a făcut copilăria mai frumoasă. Așa că ne bucurăm că vom avea ocazia să vedem un film "Live-Action" care îi va spune povestea.
      Veste bună pentru fanii "Wonder Woman": al doilea film al seriei se va lansa mai repede!
      Criticii laudă "Justice League", înainte de lansarea filmului în cinematografe. Există și părți mai puțin bune ale peliculei, dar avantajele atârnă mai greu în balanță.
      Serialul "Big Little Lies" este important pentru Reese Witherspoon. Atât de important, încât actrița a renunțat la rolul dintr-un film.
      Banii continuă să se adune în conturile "Thor: Ragnarok". Al doilea weekend de rulare în America de Nord i-a adus peste 50 de milioane de dolari.

      12 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Michael B. Jordan vrea să încerce și papucii de regizor. Așa că își va face debutul, în acest domeniu, cu "The Stars Beneath Our Feet".
      Louis C.K și-a recunoscut vinovăția, în cazul acuzațiilor de hărțuire sexuală, așa că toate proiectele sale au de suferit. Printre ele, "The Secret Life of Pets 2".

      12 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Horror-ul "Truth or Dare", cu Lucy Hale și Tyler Posey, are dată de lansare. Filmul va avea premiera în aprilie anul viitor.
      Producătorii filmului “All the Money in the World” trebuie să scoată mulți bani din buzunar pentru a-l înlocui pe Kevin Spacey. Decizia a fost luată în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală, care îl vizează pe protagonistul din “House of Cards”.
      „Thor: Ragnarok” are un succes incontestabil. Și, foarte probabil, știi, deja, multe, despre film, dar poate nu chiar tot. FilmSi.ro îți prezintă câteva „curiozități” care te-ar putea interesa.

      11 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Încă un film este afectat de scandalul referitor la hărţuirea sexuală: premiera peliculei "I Love You, Daddy" a fost amânată, iar întregul calendar este sub semnul întrebării.
      Povestea "Star Wars" pare să nu aibă final. Producătorii au planuri şi după lansarea "Star Wars: Episode IX". Vor dezvolta o nouă trilogie.
      Sandra Bullock va fi Wendy Davis, cea care a ocupat funcţia de senator în Texas şi a luptat împotriva unei legi anti-avort.
      Lui Jennifer Aniston i s-a făcut dor de micul ecran, așa că va juca într-un nou serial. Și nu e singura. Din distribuție va face parte și Reese Witherspoon.

      10 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Cunoscută pentru rolul din franciza "Harry Potter", Evanna Lynch tocmai și-a găsit un nou proiect cinematografic: drama "Indigo Valley."
      Încă o confirmare în legătură cu succesul "Thor: Ragnarok", dacă mai aveam nevoie: filmul a încasat peste 500 de milioane de dolari, la nivel global.

      9 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Acuzațiile de hărțuire sexuală și viol vin ca un tăvălug peste nenumărate personalități de la Hollywood. Charlie Sheen nu face excepție.
      Stirile 321-340
      12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
      din 3491 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!