Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      16 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Unul dintre cele mai cunoscute filme SF va avea parte de o continuare.

      16 mai 2017

      Autor: Iulian Chirila
      Afișul ne-o arată pe Jennifer Lawrence care își smulge inima din piept și ne-o oferă. Alături de ea îi vom vedea în filmul mother! pe Javier Bardem și Michelle Pfeiffer.
      După ce a trecut prin scandaluri şi prin tribunale, Depp a continuat totuşi să fie unul dintre cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood
      Aclamatul realizator Guy Ritchie își imprimă stilul dinamic noului film de aventură și acțiune „King Arthur: Legenda sabiei”.
      Povestea vieţii legendarului actor a fost descrisă şi ca „o dramatizare contemporană a forţelor sociale şi politice din Hong Kong-ul anilor ‘50”.
      Cea mai nouă colaborare încheiată între celebrităţi ale filmelor de acţiune a fost stabilită între Jackie Chan şi Sylvester Stallone şi menţionată de cei de la Deadline.com.

      12 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Noul orar de lansări dat recent publicităţii amână pentru 2020 lansarea lui Indiana Jones 5 şi stabileşte când vor fi lansate alte titluri aşteptate din catalogul Disney.
      Echipa Gardienilor Galaxiei a debutat, cu cea de-a doua aventură a sa în box office-ul american, cu o cifră uriaşă – a avut încasări de 145 de milioane de dolari în clasamentul nord-american.

      12 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Cu siguranță ești și tu la fel de disperat după filme, nu ?! Iată cele mai așteptate filme ale anului.

      12 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Datorită succesului adus de programul educaţional Ghiozdanul cu Filme, Este Film Festival vine cu o nouă secţiune, CinExplorez, dedicată copiilor şi adolescenţilor.
      Cea de-a două ediţie a Festivalului Internaţional de Film BUZZ CEE se va desfăşura la Buzău, între 4 şi 9 iulie.
      O apariţie intimidantă în filmul lui Ridley Scott, androidul David revine în continuarea lui Prometheus. Nu va fi însă singurul rol în care îl vom vedea pe actorul Michael Fassbender
      Jennifer Lawrence este una dintre cele mai faimoase actriţe din America.

      11 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Actorul care îi dă voce liderului american în savuroase momente se pregătește să scrie și o carte pornind de la acest rol.
      Francesca Eastwood este fiica legendarului actor si regizor Clint Eastwood și a lui Frances Fisher (mama lui Rose din "Titanic") și a crescut într-o lume plină de strălucire și faimă.
      Emily Jean „Emma” Stone este o actriță americană, cel mai bine cunoscută pentru rolul din filmul Easy A.
      Mahershala Ali a devenit primul actor musulman care a câștigat un premiu Oscar.
      Mulți tineri s-au întrebat cine este frumoasa parteneră a actorului, știut fiind faptul că Ryan are o relație cu Eva Mendes.

      9 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Reynolds poate a părut multora un dur care nu se teme de nimic în “Wolverine”, însă în viața reală, actorul nu e așa cum pare pe ecran. Ryan Reynolds se teme de zbor
      Actorul în vârstă de 74 de ani, care își pilota avionul personal, a greșit pista pe care trebuia să aterizeze și a fost aproape de o coliziune cu un avion de pasageri.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!