Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      10 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Animația a fost mult timp privită ca o chestie pentru copii, dar, odată ce s-a demonstrat că vârsta nu contează, este mai mult decât capabilă să ne lumineze cu imagini strălucitoare și să ne facă să simțim o gamă largă de emoții.
      Cei de la Universal, se laudă astăzi cu faptul că filmul Mumia, a avut parte de cel mai bun weekend la încasările mondiale a unui film ce îl are în rolul principal pe actorul Tom Cruise, cu 174 milioane de dolari.

      10 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Iulie este luna celebrului Tur al Franței / Tour de France, în care legende ca Lance Armstrong și Eddy Merckx au făcut istorie.
      După 75 de ani de la prima apariţie a puternicului personaj feminin din Universul DC, lumea întreagă, a văzut o adaptare cinematografică proprie pentru povestea prinţesei Diana.
      Se pare că compania Sony, a lansat un comunicat de presă în care menţionează că filmările pentru The Chronicles Of Narnia 4: The Silver Chair, vor începe în luna Noiembrie,

      7 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      James Cameron ar fi putut găsi un alt mod de a face Avatar ca fiind revoluționar, deoarece ar putea fi primul care a implementat o tehnologie de ochelari 3D.

      7 iulie 2017

      Autor: Iulian Chirila
      Atacul este iminent. Inteligența artificială a preluat controlul!

      6 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Annabelle: Creația nu a fost încă testată pe scară largă. Dar lauda care a început să se strecoare nu vine pentru un personaj dintr-un film de groază blocat în pivnița unchiului său abuziv.
      Michael Keaton intră în pantofii lui Adrian Toomes, unul din primii băieți răi care au luptat în cărțile de benzi desenate.

      6 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Mai este puțin pana la lansarea anticipată a lui Spider-Man: Homecoming și internetul are deja bârfe despre prima aventură solo ce apare pe peretele Marvel Cinematic Universe.

      6 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Cum v-am obișnuit ca în fiecare weekend, vă prezentăm și de data aceasta premierele ce au loc. În acest weekend călduros vă răcorim cu filmele mult așteptate de voi.
      A fost bine - mult timp după ce Iron Man a fost inițial lansat în teatre în 2008. În acel moment, Robert Downey Jr. a apărut în numeroase filme Marvel

      5 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Dacă ați văzut Despicable Me 3 în acest weekend, și pe baza numerelor de box office ar părea că ați făcut-o, probabil ați observat și glumele pe tot parcursul filmului.

      5 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Atelierul de film documentar, aflat anul acesta la cea de-a XII-a ediție, a început luni, pe 3 iulie, în Comuna Bata, Județul Arad.

      5 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Niciun regizor pană acum nu reușit la fel ca Tim Burton, să se unească cu o viziune unică și cu o popularitate universală.

      4 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Spiritele cu diferite creații demonice și înfricoșătoare din filmele Conjuring continuă să se reproducă și aproape fără surpriză, va exista o a treia excursie la principalele filme, cu The Conjuring 3 acum în stadii incipiente.

      4 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Deoarece a ajuns la o mare dezvoltare, cu majoritatea dintre noi întrebându-ne dacă s-ar fi realizat vreodată, sequelul Top Gun a sărit de pe punte și a intrat în forță
      O poveste despre demnitate şi nesupunere, After image / Imaginea de apoi / Powidoki, ultimul film al regizorului Andrzej Wajda.

      3 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      De când au apărut filmele cu super-eroi au devenit rapid unele dintre cele mai profitabile și mai populare filme care sunt așteptate de audiențe în fiecare an.
      Cel de-al cincilea film din seria Transformers – Transformers: The Last Knight / Transformers: Ultimul cavaler s-a lansat în weekendul trecut, ocupând prima poziţie la box office
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!