Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Actorul Willem Dafoe joacă rolul artistului italian Pasolini, în filmul omonim. În regia lui Abel Ferrara, Pasolini încearcă să refacă ultimele 24 de ore din viața poetului, scriitorului și cineastului Pier Paolo Pasolini.
      Pe 9 mai, la ora 12.00, pe circuitul de off-road de la Ciolpani, reprezentanţi ai presei împreună cu un număr impresionant de vedete au salutat lansarea filmului ,,Mad Max: Drumul Furiei”.
      Dwayne Johnson şi-a lăsat amprentele în cimentul din faţa renumitului TCL Chinese Theatre, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc marţi, 19 mai.
      Relaţia actorului Bradley Cooper cu fotomodelul Irina Shayk devine din ce în ce mai serioasă.
      Aşa cum era de aşteptat, după un debut răsunător şi un număr impresionant de fani, Mad Max: Drumul furiei va avea şi o continuare.
      Dwayne Johnson revine pe marile ecrane din 29 mai, în acţiunea explozivă „Dezastrul din San Andreas”, o producţie Warner Bros. Pictures care va putea fi urmarită în 3D şi 4Dx.
      Dwayne Johnson, fostul luptător de wrestling cunoscut în lumea întreagă şi sub numele de ring The Rock, a avut o ascensiune rapidă în cinematografie.
      Bazându-se pe cronici excelente şi un număr impresionant de fani în întreaga lume, producţia Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures „Mad Max: Drumul Furiei” a luat cu asalt box office-ul internaţional.
      Acțiunea din “Pixels: O aventură digitală” începe când o rasă extraterestră interpretează greşit imagini din jocuri video clasice şi atacă Pământul, iar preşedintele Will Cooper apelează la prietenul său din copilărie.
      George Clooney a sosit în acest weekend la Londra pentru a participa la premiera celui mai nou film al său, Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine.

      16 mai 2015

      Autor: Oana Mosor
      Megan Fox s-a născut pe 16 mai 1986 într-o familie sărăca din America de Nord. La vârsta de 5 ani a început să ia lecţii de dans şi actorie. În 1999, a participat la primul concurs de frumuseţe.
      În cea de-a doua zi a Festivalului de Film de la Cannes a avut loc premiera filmului Mad Max: Drumul furiei. La eveniment au participat atât regizorul George Miller, cât şi actorii Tom Hardy, Charlize Theron, Zoe Kravitz şi Nicholas Hoult.

      15 mai 2015

      Autor: Oana Mosor
      Ce vedem de astăzi în cinematografe? FilmSi te invită să afli tot ce trebuie despre lansările cinematografice din 15 mai!
      Pasolini, filmul biografic în regia lui Abel Ferrara, cu Willem Dafoe în rolul lui Pier Paolo Pasolini, va intra în cinematografe de vinerea viitoare (22 mai).
      Meryl Streep revine pe marile ecrane în rolul unei cântăreţe de muzică rock care a renunţat la tot, chiar şi la familie, pentru a-şi îndeplini visul de a deveni vedetă.
      Creatorul legendarei francize post-apocaliptice „Mad Max”, genialul George Miller ocupă din nou scaunul regizoral şi aduce, din 15 mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky.

      14 mai 2015

      Autor: Oana Mosor
      În luna mai, Cannes devine locul unde se întâlnesc cele mai mari staruri de film din lume.
      Potrivit celor de la deadline.com, actriţa Charlize Theron va juca în lungmetrajul The Coldest City, regizat de David Leitch şi Chad Stahelski.

      13 mai 2015

      Autor: Oana Mosor
      Cate Blanchett interpretează rolul unei lesbiene în filmul Carol, care va fi proiectat la cea de-a 68-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes.
      Dwayne Johnson a semnat un nou contract! Potrivit celor de la THR, starul din San Andreas va juca în noua peliculă a celor de la DreamWorks, intitulată Alpha Squad Seven.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!