Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Piața Unirii din Cluj-Napoca a fost arhiplină vineri seara, pe 2 iunie, la deschiderea Festivalului Internațional de Film Transilvania.

      2 iunie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Vă surprindem ca în fiecare weekend cu cele mai noi filme şi totodată vă invităm sa vedeţi la cinema cele mai aşteptate filme ale anului.
      TV5MONDE și INDEPENDENȚA FILM vă invită la premiera filmului DALIDA, în regia Lizei Azuelos, povestea celebrei cântărețe franceze a anilor '60-'70-'80.
      În anul 2017 Baywatch ne surprinde cu o noua peliculă plină de actori tineri și sexy. Actorii sunt convinşi că pelicula se va bucura de un succes enorm.

      29 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      București, 29 mai 2017 – Transilvania Film anunță premiera în cinematografe a celui mai nou film documentar semnat de Andrei Dăscălescu – Planeta Petrila, ce va avea loc pe 23 iunie.

      27 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Alien sau Piraţii din Caraibe sunt doar două dintre cele mai aşteptate filme ale lunii mai. Luna mai ne surprinde cu multe filme şi pentru adulţi şi pentru cei mici.

      26 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      După ani în care a fost omisă de producători că un "jucător" puternic în blockbusterele cu supereroi, iată că Wonder Woman devine în sfârşit, star de cinema

      26 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Pentru a fi la curent din timp cu cele mai noi filme, iată premierele din weekend-ul 02-04 iunie.

      26 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      E weekend și e timpul să ne relaxăm cu cele mai noi filme. Cum v-am obișnuit ca în fiecare săptămâna, iată premierele din acest wk pe care nu le puteți rata !
      Nume mari ale cinematografiei își dau întâlnire la Festivalul Internațional de Film Transilvania, între 2 și 11 iunie.
      Cel mai recent film al regizorului finlandez Aki Kaurismäki, Cealaltă parte a speranței / The Other Side of Hope / Toivon Tuolla Puolen, este o comedie foarte actuală și va avea premiera în cinematografele românești vinerea aceasta, 26 mai.
      INDEPENDENȚA FILM și CINEMA ELVIRA POPESCU vă invitîă la vizionarea pentru presă a filmului CEALALTĂ PARTE A SPERANȚEI / The Other Side of Hope / Toivon tuolla puolen
      În cazul în care obiectivul actual al actriţei Charlize Theron, este de a se plasa cu fermitate în panteonul filmelor de acțiune, ea face o treabă bună.

      20 mai 2017

      Autor: Iulian Chirila
      În acest sfârșit de săptămână pe alocuri însorit, așa cum ar spune Busu, avem deosebita plăcere și emoție de a vă invita la cinema.

      18 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      În așteptarea celei de-a 11-a ediții, NexT propune o nouă experiență cinematografică iubitorilor de film de scurtmetraj: Random Home Cinema.

      17 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Cliff Curtis, va fi unul dintre protagoniştii lui Avatar 2 (urmând să apară şi în celelalte filme ale seriei).
      În "Sunt un mic ticălos 3", artistul este Balthazar Bratt, fost copil-vedetă a unui serial TV, dat afară pentru că i se schimbase vocea și nu mai suna ca un adolescent
      Într-o declaraţie pentru pntru presă, familia actorului a declarat: ”Un tată şi soţ iubitor, Bill şi-a început cariera la Hollywood lucrând la filme în departamentul de arte

      16 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Unul dintre cele mai cunoscute filme SF va avea parte de o continuare.

      16 mai 2017

      Autor: Iulian Chirila
      Afișul ne-o arată pe Jennifer Lawrence care își smulge inima din piept și ne-o oferă. Alături de ea îi vom vedea în filmul mother! pe Javier Bardem și Michelle Pfeiffer.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!