Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      27 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Pentru că ne gândim la tine și luăm în calcul ceea ce îți place îți propunem ca în luna august să profiți de cele mai tari filme. Gata cu așteptarea, aici ai toate filmele mult așteptate.
      erminator 2: Ziua Judecății nu a fost definitiv "bine", dar sperăm că se va schimba. În 2018, drepturile la franciza Terminator revin la James Cameron

      26 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Taika Waititi, regizează cel de al treilea film din saga cinematică dedicată zeului fulgerelor și al războiului, Thor.
      NEBUNE DE FERICIRE / La pazza gioia, în regia lui Paolo Virzì, o comedie nebună despre libertate și bucuria de a trăi fiecare zi la maxim.
      McFarlane a încheiat în cele din urmă vorbele și zvonurile la Comic-Con 2017, când a anunțat că următorul film bazat pe semnătura Spawn s-a întâmplat în cele din urmă, la studioul de film de groază / thriller Blumhouse Productions susținându-l.

      25 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Festivalul Filmul de Piatra a ajuns la cea de-a zecea ediție, care va avea loc între 27 și 30 iunie în Piatra Neamț.
      Unul dintre cele mai aşteptate evenimente cinematografice semnate de Christopher Nolan, ,,Dunkirk” s-a luptat până a ajuns în fruntea box office-ului românesc din acest weekend

      24 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Noul trailer extins pentru mega-productia Justice League, lansat la San-Diego Comic-Con 2017, este mai mult decât fantastic pentru fanii DC.

      24 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Christopher Nolan (r. Dunkirk) se dovedește a fi câștigătorul week-end-ului la box-office cu un câștig destul de mare, aducând 50,5 milioane dolari pe piața internă, potrivit estimărilor.

      24 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Ninjago are ca bază serialul popular, deși schimbă o parte din voci și detaliază povestea. Lumea Ninjago este amenințată de răul Lord Garmadon (Justin Theroux), care este oficial cunoscut sub numele de ”Cel mai rău tip cunoscut vreodată”
      NEBUNE DE FERICIRE / La pazza gioia, în regia lui Paolo Virzì, este o comedie nebună despre libertate și bucuria de a trăi fiecare zi la maxim.
      În cadrul prezentării de la Warner Bros, fanii au primit o vizionare timpurie, intimă la Blade Runner 2049, pe străzile din San Diego, miercuri noaptea.

      21 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Doamnelor și domnilor, pregătiți-vă. Oamenii din spatele peliculei Star Wars apar din nou cu o altă creatură care se pregătește să aducă farmec publicului, să captiveze imaginația fanilor și, fără îndoială, să creeze o grămadă de comentarii.

      21 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Teroarea, care nu se va sfârși încă vreo douăzeci și opt de ani - dacă se va sfârși vreodată - a început, în măsura în care știm sau cel puțin putem spune cum începe.

      20 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Star Wars: Episodul VIII - Ultimul Jedi a avut debutul la Comic-Con Internațional, cu un afișaj care prezintă unele dintre recuzitele și costumele folosite în filmul mult așteptat.
      Charlize Theron a dezvăluit că a trebuit să treacă un rol în filmul "Extreme Universe", "Wonder Woman". Filmul, care îl interpretează pe Gal Gadot ca personaj titular
      Ed Sheeran pare a fi îndrăgostit de rolul său, dar încă nu împarte dragoste și pentru fanii "Game of Thrones" . Starul pop britanic a fost stânjenit de reacții negative pe social media, în urma unor remake-uri în seria fantezistă HBO

      20 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Weekendul acesta te surprindem cu noi filme pline de acțiune, aventuri SF și nu numai. Plin de suspans și aventură în noul film ”Valerian și orașul celor o mie de planete” are loc o forță întunecată și misterioasă care amenință existența pașnică
      După filmul Silence, opusul intens al misionarilor catolici din Japonia, Martin Scorsese se întoarce la forma pe următoarele două proiecte.
      În timpul unui interviu cu Variety de la Disney's D3 Expo ieri, Mark Ruffalo a pus un kibosh destul de solid pe speranța pentru un vehicul solo Hulk.
      Stirile 521-540
      22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
      din 3363 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!