Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Era inevitabil. Trebuia să se întâmple. Privind din perspectiva fanilor dar şi a marketingului, Hugh Jackman cu al său Wolverine nu putea să lipsească din noul “X-Men: Apocalypse”.
      Cu siguranţă va mai amintiţi de aventură fantastică “Jumanji”, o încântătoare combinaţie dintre comedie, magie şi tragedie.
      Recent, Paramount şi Gary Sanchez Productions au anunţat proiectul “Daddy’s Home 2” şi deja este confirmată reîntoarcerea actorilor principali Will Ferrell şi Mark Whalberg.
      Sub regia celebrei Jodie Foster, “Money Monster” îi reuneşte pe George Clooney şi Julia Roberts într-un thriller care te va ţine cu sufletul la gură.
      O junglă digitală exagerat mărită, animale de dimensiuni colosale, create tehnic, dar redate fidel, peisaje ample şi exotice cât cuprinde şi, în mijlocul lor, Mowgli.
      Într-un interviu recent Jared Leto şi Margot Robbie au vorbit despre personajele lor din “Suicide Squad” şi cum s-a pregătit fiecare pentru rol.
      Joaquin Phoenix se află în negocieri pentru un rol care cu siguranţă va fi cea mai mare provocare a sa de până acum.
      Una dintre cele mai mari surprize ale super acțiunii “Batman v Superman” a fost apariţia enigmaticei Wonder Woman.
      Chiar dacă nu a avut parte de o interpretare prea bună şi nici nu a fost cel mai reuşit personaj negativ, Rita Repulsa a avut totuşi ceva special.
      Kevin Costner s-a îndepărtat mult de la stilul său care l-a consacrat ca actor atunci când a aceptat rolul codamnatului sociopat Jericho.
      Am avut 20 de ani să ne pregătim pentru asta şi din nefericire tot atât au avut şi extratereştrii. Cel mai recent trailer “Independence Day: Resurgence” ne da o imagine clară a acestui anticipat blockbuster.
      Robert Downey Jr a jucat rolul lui Tony Stark, a.k.a. Iron Man, încă din 2008 când a apărut Marvel Cinematic Universe .
      Actorul, în vârstă de 61 de ani, joacă alături de Gal Gadot în thriller-ul “Criminal”, povestea unui condamnat la moarte care este subiectul unui experiment CIA indedit.
      Actriţa de 29 de ani a tineut ascunsă de ochii presei, luni la rând, noua ei poveste de dragoste.

      21 aprilie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Jennifer Aniston şi Justin Theroux se simt ca în luna de miere la 8 luni după ce s-au căsătorit în mare secret.
      Bill Murray, Christopher Walken, Ben Kingsley, Lupita Nyong’o, Idris Elba, Scarlett Johansson sunt printre cei care dau un ton aparte noii ecranizări Disney a „Cărţii Junglei”.
      După succesul avut cu "Crăiasa Zăpezii", studioul Wizart Animation se întoarce pe marile ecrane cu o nouă animație senzațională, demonstrându-și încă o dată măiestria.
      Este a doua oară când frumoasa actriţă primeşte titul acesta, pe deplin meritat, după ce a mai fost aleasă de revista People şi în 2004.
      Kate Hudson a împlinit pe 19 aprilie 37 de ani şi a sărbătorit ziua de naştere cu multe surprize.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!