Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      "Turnul Întunecat" a împușcat 1,8 milioane de dolari în aproximativ 2770 de locații în America de Nord în noaptea de joi.
      Scris și regizat de Radu Dragomir, filmul Mo va face parte din programul Work in Progress al secțiunii CineLink, din cadrul Festivalului de la Sarajevo (11 - 18 august).
      Au trecut șase ani de la 3D Saw: The Final Chapter aparenta a închis cartea pe saga lui Jigsaw și de trupa lui vesel de criminali in serie

      3 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Mitch Rapp este un agent CIA legendar. Înainte de a se dedica urmăririi și prinderii teroriștilor, Mitch era un elev de liceu remarcat datorită performanțelor sale de atlet.

      2 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      O poveste de dragoste ilicită, între o tânără patriciană olandeză și pictorul angajat de soțul ei pentru a-i face portretul, ia o întorsătură catastrofală atunci când cei doi amanți decid să se arunce în vârtejul nebuniei din jurul lor.
      Una dintre cele mai aşteptate adaptări ale verii de pe marele ecran este The Dark Tower – are la bază seria de cărţi a lui Stephen King cu acelaşi nume.
      Povestea prieteniei imprevizibile și emoționante între două fugare în căutarea iubirii, Nebune de fericire / La pazza gioia, cel mai recent film al regizorului italian Paolo Virzì, a rulat cu sala plină la avanpremiera de la Elvira Popescu.
      VALERIAN ȘI ORAȘUL CELOR O MIE DE PLANETE este noul film de aventuri SF al lui Luc Besson, legendarul regizor al unor filme care au făcut istorie
      Trăiți o iubire tumultoasă și pasională, alături de Isabelle Huppert și Gérard Depardieu, în august, în Loulou. Tot luna aceasta, urmăriți mult așteptatul nou sezon din serialul Les Hommes de l’Ombre
      Cel mai bun bodyguard din lume este angajat să protejeze unul din cei mai periculoși asasini plătiți din lume. Cei doi bărbați sunt caractere diametral opuse însă sunt nevoiți să colaboreze
      Pentru a descoperi ce se întâmplă cu oameni după moarte, cinci studenți la Medicină se lansează într-un experiment îndrăzneț și periculos totodată

      31 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      S-a speculat că ar putea fi din cauza banilor sau din cauza pauzelor dintre filme că Daniel, pare să se fi plictisit să joace acest rol.

      30 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Pro Video lansează noua animație Balerina pe suport DVD. Filmul este disponibil din 31 iulie în toate magazinele de specialitate, marile centre comerciale din ţară si pe www.provideo.ro la preţul recomandat de 49.99 lei.

      28 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Goana după alune 2 / The Nut Job 2: Nutty by Nature urmăresțe aventurile lui Surly Squirrel care trebuie să-l învingă pe primarul din Oakton ce dorește să dărâme Parcul Liberty
      Ascuns în cadrul aplicației de mesagerie este Textopolis, un oraș plin de viață, unde toate emoticoanele noastre preferate trăiesc, în speranța de a fi selectate de către utilizatorul telefonului.
      Regizorul filmului Cult of Chucky, Don Mancini, spune că noua parte a filmului a fost inspirată din filme care pun la îndoială realitatea, cum ar fi Nightmare on Elm Street și Inception.

      27 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Pentru că ne gândim la tine și luăm în calcul ceea ce îți place îți propunem ca în luna august să profiți de cele mai tari filme. Gata cu așteptarea, aici ai toate filmele mult așteptate.
      erminator 2: Ziua Judecății nu a fost definitiv "bine", dar sperăm că se va schimba. În 2018, drepturile la franciza Terminator revin la James Cameron

      26 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Taika Waititi, regizează cel de al treilea film din saga cinematică dedicată zeului fulgerelor și al războiului, Thor.
      NEBUNE DE FERICIRE / La pazza gioia, în regia lui Paolo Virzì, o comedie nebună despre libertate și bucuria de a trăi fiecare zi la maxim.
      Stirile 621-640
      27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
      din 3479 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!