Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Lili Taylor, Alex Sharp şi Brooke Smith s-au alăturat noului proiect al lui Marti Noxon, o comedie neagră numită “To the Bone,” bazată pe experienţă personală a lui Noxon cu anorexia.
      După colaborarea pentru comedia “Young Adult”, Charlize Theron, Jason Reitman şi Diablo Cody se reunesc din nou pentru un proiect inedit despre maternitate.

      5 aprilie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Will Ferrel a confirmat că va face parte din distribuţia unei noi comedii bazată pe povestea reală a expediţiei de pionierat către Polul Nord din 1968.
      “Crown Vic” este un thriller poliţist pentru care Joel Souze semnează scenariul şi regia iar în rolurile principale îi regăsim pe Alec Baldwin şi Scott Eastwood.

      4 aprilie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Autorităţile din Indonezia nu sunt deloc încântate de prezenţa lui Leonard DiCaprio pe teritoriul lor şi de campania sa pe social media în legătură cu distrugerile aduse pădurii tropicale şi faunei din zona.

      4 aprilie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Filmările pentru “Maze Runner: The Death Cure” au fost întrerupte după ce Dylan O’Brien a fost rănit destul de grav şi a fost internat pentru îngrijiri medicale.
      După lansarea super acţiunii “Divergent: Allegiant” popularitatea celor doi actori principali a crescut şi mai mult iar fanii lor au fost încântaţi să îi vadă din nou împreună.

      1 aprilie 2016

      Autor: Aura Iancu
      5 filme pentru copii produse în Ungaria şi în Norvegia ajung în luna aprilie în localităţile fără cinematograf din România
      Continuarea uneia dintre cele mai de succes comedii din ultimii ani, ,,Nuntă á la grec 2” va avea premiera în cinematografele din România pe 1 aprilie, fiind distribuită de Freeman Entertainment.

      29 martie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Brendan Fraser este un actor carismatic, care acum câţiva ani era curtat de producătorii de film şi apărea regulat în diverse producţii hollywoodiene.
      Chris Hemsworth este unul dintre cei mai celebri actori de la Hollywood, însă încearcă să-ţi ţină departe familia de lumina reflectoarelor.
      Pentru iepuraşul Judy Hopps, Zootropolis este oraşul unde visurile pot deveni realitate. „Judy a privit întotdeauna Zootropolis drept un oraş unde poate deveni orice – locul unde ea poate face ceva diferit”

      24 martie 2016

      Autor: Aura Iancu
      De la producătorii filmului premiat cu Oscar, The King’s Speech*, regizat de celebrul Justin Kurzel (Snowtown, Assassin’s Creed), Macbeth este o poveste incredibilă care îţi va tăia răsuflarea.

      24 martie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Tom Hiddleston ( “Thor”, “The avengers”) este fără îndoială potrivit pentru rolul lui James Bond. Este britanic, este sexy, şi capabil să îşi execute singur toate scenele de acţiune.
      Luna viitoare se vor împlini 40 de ani de la apatitia filmului “Taxi Driver” şi cu această ocazie Robert De Niro,Jodie Foster şi Cybill Shepherd, împreună cu regizorul Martin Scorsese se vor reuni pentru a celebra.
      Un film despre povestea unui avocat american care este recrutat de CIA în timpul Războiului Rece pentru a ajuta să salveze un pilot reţinut în Uniunea Sovietică.
      În timpul premierei din New York a filmului “Batman V Superman: Dawn of Justice”, Ben Affleck a declarat pt E!News cine este adevăratul super erou.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!