Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      28 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      După jocuri video, un serial de animaţie şi jucării de pluş, a venit timpul să ne bucurăm de un lungmetraj animat Angry Birds.

      25 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Cu o poveste plină de suspans şi efecte vizuale incredibile, această abordare electrizantă a unui film clasic îţi va da fiori pe şira spinării şi te va bântui de la începutul de coşmar până la punctul culminant extraordinar.

      24 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Blinky Bill este un koala cu multă imaginaţie. Inimă de aventurier, el visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator, exact ca tatăl său.
      Cu trei nominalizări la premiile Oscar, actorul Johnny Depp revine pe marile ecrane, din 2 octombrie, cu interpretarea lui Whitey Bulger, un mafiot celebru şi extrem de periculos în drama „Black Mass: Afaceri Murdare”, regizată de Scott Cooper.
      Echipa vedetelor care şi-au împrumutat vocile adorabilelor personaje din animaţia Blinky Bill: Koala cel poznaş se măreşte, odată cu debutul în dublaj de film animat al celebrelor prezentatoare de la Kanal D, Adelina Pestriţu şi Ilinca Vandici.
      Laureaţii Premiului Oscar Robert De Niro („Taurul furios”, „Scenariu pentru happy-end”) şi Anne Hathaway („Mizerabilii”, „Diavolul se îmbracă la Prada”) joacă împreună în filmul Warner Bros. Pictures „Internul”, din 25 septembrie, la cinema.
      Astra Film Sibiu, care va avea loc între 5 și 11 octombrie, își extinde în 2015 platforma educațională, în afară de festivalul Astra Film Junior, AFF găzduind și sesiuni deschise.

      23 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      M*A*S*H* este un serial american de televiziune creat de Larry Gelbart. O comedie şi o dramă în acelaşi timp, filmul urmăreşte viaţa unei echipe de doctori şi a personalului auxiliar staţionat la 4077th Mobile Army Surgical Hospital.

      23 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Procesul de dublaj nu este atât de simplu precum pare. Dublarea personajelor din animații este o adevărată artă, care presupune câteva eforturi din partea celui care își împrumută vocea.
      Cunoscut pentru cariera sa muzicală, în care timp de foarte mulţi ani a activat sub pseudonimul de Hienă în trupa Animal X, Şerban Copoţ devine din 2 octombrie o şopârlă exclusiv în animaţia ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş”.
      Eva Mendes creează haine pentru linia ei vestimentară, New York & Company, de ani de zile, însă un eveniment major (acela de a deveni mămică) i-a schimbat atât viaţa cât şi modul de a gândi.
      Mare bucurie pentru Dwayne „The Rock” Johnson! Iubita sa, Lauren Hashian aşteaptă primul lor copil. Potrivit unei surse apropiate cuplului, actorul este foarte entuziasmat!
      Duminică, 20 septembrie, Londra s-a transformat într-un tărâm de basm! În Leicester Square a avut loc premiera filmului „Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri”.
      Regizorul Nima Nourizadeh și scenaristul Max Landis au ieşit din tipare cu cea mai nouă producție FilmNation Entertainment, „American Ultra: Agent Descoperit”.
      Actriţă cu o vastă experienţă, mămică dedicată şi familistă convinsă, Dana Rogoz ajunge pe marile ecrane din 2 octombrie, dublând-o pe mofturoasa Nutsy, personajul principal feminin din animaţia „Blinky Bill: Koala cel poznaş”.

      17 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Copiii sunt spectatori fideli ai cinematografelor și urmăresc cu interes filmele de animație. Dublajul filmelor este o activitate care oferă actorilor posibilitatea să își împrumute vocile.
      Între 5 și 11 octombrie 2015, la Astra Film Festival, Europa Centrală și de Est se oglindește în 10 documentare de marcă cu semnături de autor care aduc în atenția publicului subiecte de actualitate.
      Producţia Warner Bros. Pictures, „Internul” îi aduce împreună pe marile ecrane pe Robert De Niro şi Anne Hathaway într-o comedie scrisă şi regizată de Nancy Meyers.
      Cel mai adorabil personaj animat va putea fi urmărit pe marile ecrane din 2 octombrie, când talentatul Virgil Ianţu îi va împrumuta vocea lui ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş”.
      Un thriller tulburător, „Sicario: Asasinul” surprinde, din 18 septembrie, la cinema, realitatea îngrozitoare în care traficul de droguri, crimele şi teroarea sunt la ordinea zilei la graniţa cu Mexic.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!