Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      17 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Ajuns la a 4-a ediţie, Marele Picnic cinematografic al verii va avea loc anul acesta între 29 şi 30 iulie, la Grădina Botanică Bucureşti.

      17 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Blade Runner original a continuat să fie un subiect popular de discuție între fanii cinematografiei de zeci de ani, pentru un motiv, și este același motiv pentru acei fanii care sunt încântați de următorul sequel.
      War For The Planet Of The Apes, a fost în război cu Spider-Man: Homecoming în weekend-ul trecut la box-office.

      14 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Cea mai recentă intrare în franciza Planet of the Apes se desfășoară în teatre săptămâna aceasta și, în majoritatea cazurilor, este un film fantastic.

      14 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Franciza horror „Saw” se întoarce pe marele ecran cu al optulea film, intitulat „Jigsaw”

      14 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Deadpool 2 este un film super-erou american, bazat pe personajul Marvel Comics, Deadpool, distribuit de 20th Century Fox. Se intenționează să fie cea de-a douăsprezecea tranșă din seria de filme X-Men și o continuare a filmului Deadpool din 2016.

      13 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Producția continuă pentru mult aşteptatul film Misiune: Imposibilă 6, iar regizorul Christopher McQuarrie, continuă să ne împărtășească imagini în mass-media socială.

      13 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Deşi, unora le este greu să creadă, actorul Kit Harington (Jon Snow), a filmat 15 ore de cadre false pentru ca adevărata intrigă din Sezonul 7 a serialului Game Of Thrones, să fie în siguranță.

      13 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Jrassic World 2 a au anuntat oficial! Producția masivă a terminat filmarea cu câteva zile în urmă și se îndreaptă spre post-producție, ceea ce va fi un mare succes pentru un film de această dimensiune.

      13 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Pentru că va surprindem de fiecare dată cu cele mai noi filme, va prezentăm şi de dată aceasta premierele din acest weekend.
      Urmând succesul Gardienilor Galaxiei, Vol. 2, cei de la Marvel, au acum cel de-al doilea triumf la box-office-ul din 2017 cu Spider-Man: Homecoming.
      O veste buna pe plan cinematografic - cei de la Sony Pictures au anuntat ca "The Girl in the Spider’s Web" va incepe productia in septembrie 2017, urmand ca premiera acestuia sa fie in jurul datei de 5 octombrie, 2018.
      O privire asupra vieții, creației și succesului acestui artist al modei franceze Creator al trendului New Look, Christian Dior ne-a părăsit acum 60 de ani.

      11 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Din fericire, primul film Deadpool a fost grozav și a funcționat foarte bine pentru Fox, și asta înseamnă că vom obține un sequel anul viitor sub forma Deadpool 2.
      Christopher McQuarrie și echipa sa au fost ocupați cu filmările pentru Mission: Impossible 6 în timp ce adunau idei necesare pentru noul film.
      În afară de promisiunea de a-i prezenta pe Idris Elba și Matthew McConaughey într-o luptă adevărată, Turnul Întunecat începe în cele din urmă cu procesul complicat de a aduce povestea fantastică a lui Stephen King pe ecran
      Ferrell și Amy Poehler sunt amândoi amuzanți pe cont propriu, așa că punerea celor doi împreună ar trebui să vă dubleze șansele de a râde.

      10 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Animația a fost mult timp privită ca o chestie pentru copii, dar, odată ce s-a demonstrat că vârsta nu contează, este mai mult decât capabilă să ne lumineze cu imagini strălucitoare și să ne facă să simțim o gamă largă de emoții.
      Cei de la Universal, se laudă astăzi cu faptul că filmul Mumia, a avut parte de cel mai bun weekend la încasările mondiale a unui film ce îl are în rolul principal pe actorul Tom Cruise, cu 174 milioane de dolari.

      10 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Iulie este luna celebrului Tur al Franței / Tour de France, în care legende ca Lance Armstrong și Eddy Merckx au făcut istorie.
      Stirile 661-680
      29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
      din 3479 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!