Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Ştim cu siguranţă de prezenţa lui Lex Luthor şi a lui Doomsday ca şi personaje negative, dar recent a apărut o nouă teorie pe internet care sugerează că premisele revenirii lui Brainiac îşi vor face loc în firul epic.

      9 martie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Filmul „Predator”, cu Arnold Schwarzenegger în rol principal, este unul dintre cele mai cunoscute filme de acţiune de la cea vreme, iar continuarea seriei a fost indelung discutată şi aşteptată.
      La scurt timp după ce Clark Kent a devenit Superman a fost nevoit să îi oprească pe rebelii Kryptonieni şi pe Generalul Zod să transforme Pământul într-un nou Krypton.

      9 martie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Acţiune, experienţă, risc, schimbări neaşteptate de situaţie, simte adrenalina alături de James Bond în noua lui misiune misterioasă.
      Conform HollywoodReporter.com, „Zootropolis” a înregistrat un record de box office, având deja încasări de 232,5 milioane de dolari în întreaga lume.
      LOVE 3D / DRAGOSTE 3D, cel mai recent film al regizorului Gaspar Noé (Irreversible, Enter the Void), va avea premiera în România pe 18 martie şi va rula în cinematografe în format 3D și 2D.
      Theo James a apărut pe coperta revistei „Essential Homme Magazine”, numărul din februarie/martie, arătând mai sexy că niciodată, spre încântarea fanilor de pretutindeni.

      7 martie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Sony au început un proiect nou bazat pe Venom, personajul negativ din Spider-Man.
      Keanu Reeves se pregăteşte pentru rolul principal din „John Wick: Chapter Two”, iar pentru aceasta a început un antrenament serios.
      Atunci când „Batman v Superman: Dawn of Justice” va fi lansat pe marile ecrane, Ben Affleck va deveni al 5-lea actor care îl va personifica într-un film pe Batman. Un rol deloc uşor ţinând cont de cei care l-au precedat.
      După ce va termina angajamentele pentru "Batman vs Superman" şi "Justice League", Zack Snyder a declarat că proiectul la care visează este un film de actiune în stilul "300" despre George Washinton.
      Disponibil din 11 martie în premieră mondială pe marile ecrane din România, filmul ,,Allegiant” din seria ,,Divergent” va putea fi vizionat la noi în ţară cu o săptămână înainte de lansarea sa în Statele Unite ale Americii.
      Vedeta internaţională Shakira îşi împrumută vocea premiată cu Grammy lui Gazelle, cel mai mare star pop din Zootropolis.
      Acțiune, horror și comedie la pachet într-un film în regia lui Christopher Landon.
      Dacă îți plac filmele horror atunci trebuie să fi văzut deja Paranormal Activity: The Ghost Dimension, iar dacă nu ai făcut-o acum este disponibil în format Blu ray și DVD.
      Cine va câştiga? Aceasta este întrebarea esenţială în filmul „Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii”, iar cei care au citit benzile desenate ştiu deja răspunsul.

      23 februarie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Producătorii filmului au conceput şi au construit vasta şi detaliata lume din Zootropolis, populând-o cu 64 de specii diferite de animale uimitoare din lumea reală, însă aceste animale vorbesc şi poartă pantaloni.
      Colegi de platourile de filmare la „Divergent: Allegiant” şi presupuși iubiţi în viaţă reală, Theo James şi Shailene Woodley au fost mereu apropiaţi.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!