Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      13 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Jrassic World 2 a au anuntat oficial! Producția masivă a terminat filmarea cu câteva zile în urmă și se îndreaptă spre post-producție, ceea ce va fi un mare succes pentru un film de această dimensiune.

      13 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Pentru că va surprindem de fiecare dată cu cele mai noi filme, va prezentăm şi de dată aceasta premierele din acest weekend.
      Urmând succesul Gardienilor Galaxiei, Vol. 2, cei de la Marvel, au acum cel de-al doilea triumf la box-office-ul din 2017 cu Spider-Man: Homecoming.
      O veste buna pe plan cinematografic - cei de la Sony Pictures au anuntat ca "The Girl in the Spider’s Web" va incepe productia in septembrie 2017, urmand ca premiera acestuia sa fie in jurul datei de 5 octombrie, 2018.
      O privire asupra vieții, creației și succesului acestui artist al modei franceze Creator al trendului New Look, Christian Dior ne-a părăsit acum 60 de ani.

      11 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Din fericire, primul film Deadpool a fost grozav și a funcționat foarte bine pentru Fox, și asta înseamnă că vom obține un sequel anul viitor sub forma Deadpool 2.
      Christopher McQuarrie și echipa sa au fost ocupați cu filmările pentru Mission: Impossible 6 în timp ce adunau idei necesare pentru noul film.
      În afară de promisiunea de a-i prezenta pe Idris Elba și Matthew McConaughey într-o luptă adevărată, Turnul Întunecat începe în cele din urmă cu procesul complicat de a aduce povestea fantastică a lui Stephen King pe ecran
      Ferrell și Amy Poehler sunt amândoi amuzanți pe cont propriu, așa că punerea celor doi împreună ar trebui să vă dubleze șansele de a râde.

      10 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Animația a fost mult timp privită ca o chestie pentru copii, dar, odată ce s-a demonstrat că vârsta nu contează, este mai mult decât capabilă să ne lumineze cu imagini strălucitoare și să ne facă să simțim o gamă largă de emoții.
      Cei de la Universal, se laudă astăzi cu faptul că filmul Mumia, a avut parte de cel mai bun weekend la încasările mondiale a unui film ce îl are în rolul principal pe actorul Tom Cruise, cu 174 milioane de dolari.

      10 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Iulie este luna celebrului Tur al Franței / Tour de France, în care legende ca Lance Armstrong și Eddy Merckx au făcut istorie.
      După 75 de ani de la prima apariţie a puternicului personaj feminin din Universul DC, lumea întreagă, a văzut o adaptare cinematografică proprie pentru povestea prinţesei Diana.
      Se pare că compania Sony, a lansat un comunicat de presă în care menţionează că filmările pentru The Chronicles Of Narnia 4: The Silver Chair, vor începe în luna Noiembrie,

      7 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      James Cameron ar fi putut găsi un alt mod de a face Avatar ca fiind revoluționar, deoarece ar putea fi primul care a implementat o tehnologie de ochelari 3D.

      7 iulie 2017

      Autor: Iulian Chirila
      Atacul este iminent. Inteligența artificială a preluat controlul!

      6 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Annabelle: Creația nu a fost încă testată pe scară largă. Dar lauda care a început să se strecoare nu vine pentru un personaj dintr-un film de groază blocat în pivnița unchiului său abuziv.
      Michael Keaton intră în pantofii lui Adrian Toomes, unul din primii băieți răi care au luptat în cărțile de benzi desenate.

      6 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Mai este puțin pana la lansarea anticipată a lui Spider-Man: Homecoming și internetul are deja bârfe despre prima aventură solo ce apare pe peretele Marvel Cinematic Universe.

      6 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Cum v-am obișnuit ca în fiecare weekend, vă prezentăm și de data aceasta premierele ce au loc. În acest weekend călduros vă răcorim cu filmele mult așteptate de voi.
      Stirile 681-700
      30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
      din 3491 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!