Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      30 iunie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Weekendul aceste veți trece prin toate emoțiile deoarece avem pentru voi 3 filme ce vă vor încânta cu siguranță, pline de acțiune, adrenalina, comedie, emoție.
      Vineri, 30 iunie 2017, se lansează, în cinematografele din România, filmul de acțiune „Baby Driver” – un thriller exploziv, cu trei câștigători de Oscar în distribuție
      Eroii din aceste filme nu stau în picioare, nu au nici un interes în politică și în unele cazuri sunt grav bolnavi psihic

      23 iunie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Săptămâna aceasta avem pentru încă 3 filme mult așteptate de către voi. Acțiune, povești de iubire, suspans, toate le veți regăsi în filmele ce au premiera wk acesta.
      Filme din cinematografia nordică pentru copii pe 24 iunie la Opera Comică pentru Copii!
      Toulouse găzduiește pentru al doilea an consecutiv Sărbătoarea muzicii / Fête Internationale de la Musique, un spectacol de muzică live, de amploare, prezentat de cântărețul quebecoaz Garou.
      Deși suntem doar la jumătatea anului 2017, au fost lansate pe tot globul o serie de filme excelente care sunt demne de laudă: filmele de groază genul-subversive, blockbusterile de acțiune, dramele sentimentale etc.
      Născută în Egipt, în 1933, din părinți italieni, fascinanta Dalida (Yolanda Cristina Gigliotti) a scris istorie, fiind prima artistă câștigătoare a Discului de diamant.
      Legendarul star al serialului clasic Batman, care a fost difuzat in America in perioada 1966-1968, a murit vineri, 9 iunie, la varsta de 88 de ani, suferind de leucemie.

      16 iunie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Cum v-am obișnuit ca în fiecare sfârșit de săptămână, vă prezentăm și de data aceasta premierele ce au loc.

      15 iunie 2017

      Autor: Cristi Marculescu
      Dalida (Iolanda Cristina Gigliotti, 17 ianuarie 1933 - 3 mai 1987) a fost o cântăreață și actriță franceză.
      „The Mummy/Mumia“, cu Tom Cruise în rol principal, a devenit filmul care a produs cele mai mari încasări la debut din cariera actorului în vâstă de 54 de ani.
      Juriul tinerilor francofoni TV5MONDE / TIFF 2017 a oferit filmului L'Effet aquatique, în regia lui Sólveig Anspach, Premiul TV5MONDE, RFI România, Institut français de Roumanie al Juriului tinerilor francofoni / Prix TV5MONDE

      14 iunie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Sotia, fiica si mama decedatului se intalnesc in casa lor batraneasca pentru a-l plange pe acesta. Ocazie cu care cele trei incearca din rasputeri sa se reconecteze intre ele.
      Gal Gadot este un superstar cu drepturi depline. Reprezentarea lui Diana, prințesa amazoniană, va coborî cu siguranță ca una dintre cele mai bune performanțe super-eroice vreodată.
      Filmele de groază ar trebui să ne sperie și să ne facă să ne simțim inconfortabil. Dar, uneori, există un film care merge atât de departe în afara normalului (și a zonei noastre de confort).
      Javier Bardem, este cu siguranță cel mai faimos actor spaniol datorită performanțelor sale și abilității de a schimba personajele de tip cameleon
      Piața Unirii din Cluj-Napoca a fost arhiplină vineri seara, pe 2 iunie, la deschiderea Festivalului Internațional de Film Transilvania.

      2 iunie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Vă surprindem ca în fiecare weekend cu cele mai noi filme şi totodată vă invităm sa vedeţi la cinema cele mai aşteptate filme ale anului.
      TV5MONDE și INDEPENDENȚA FILM vă invită la premiera filmului DALIDA, în regia Lizei Azuelos, povestea celebrei cântărețe franceze a anilor '60-'70-'80.
      Stirile 701-720
      31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
      din 3479 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!