Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Campania de promovare pentru „Batman vs Superman: Dawn of Justice”, celor de la Warner Bros, a lăsat destul de multe la vedere şi numai subtilă nu a fost.
      Până acum cei de la Sony s-au ferit să dea prea multe detalii despre viitorul lor film "Ghostbusters", un reboot al celebrei aventuri cu acelaşi nume din 1984, acum cu o distribuţie exclusiv feminină.
      O dramă a cărei acțiune este plasată în epoca victoriană, având-o în centrul acțiunii pe Carey Mulligan în rolul unei femei independente dar nehotărâta în privința dragostei.

      17 februarie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Au fost multe polemici legate de faptul că Lionsgate va schimba sfârşitul controversat al cărţii „Allegiant”, dar până în momentul de faţă nu există nici o confirmare în acest sens.
      În aşteptarea premierei filmului “Batman v Superman: Dawn of Justice”, IMAX a lansat un poster exclusiv, care îi înfăţişează pe Batman şi Superman în război unul cu celălalt.
      Cel de-al optulea film semnat de Quentin Tarantino, „Cei opt odioşi/The Hateful Eight” îi aduce laolaltă pe şase dintre actorii preferaţi ai excentricului regizor Quentin Tarantino.
      Johnny Deep s-a alăturat celebrei serii „Universal Monsters” care va fi relansată în curând, urmând să-l personifice pe celebrul om de ştiinţă din romanul lui H.G.Wells, care a reuşit să devină invizibil cu preţul propriei lucidităţi.
      După succesul de anul trecut cu „Insurgent” şi aşteptată lansare de anul acesta pentru „Allegiant”, regizorul Robert Schwentke urma să semneze regia şi pentru partea a doua „Seria Divergent: Ascendant”.
      Regizorul Zack Snyder a lansat pe contul său de twitter o provocare şi un subiect de dezbatere pentru fani. Alegeţi-vă favoritul! Care credeți că va fi eroul câştigător?
      Robert De Niro a cucerit box office-ul românesc cu rolul său din comedia ,,Bunicul Dezlănţuit”şi a fost primit cu entuziasm de peste 74.000 de spectatori.
      C.F. Martin & Co. au închiriat o chitară veche de 140 de ani lui Quentin Tarantino pentru filmările de la „The Hateful Eight” cu promisiunea că va fi returnată intactă și fără nici un fel de probleme.
      Comedia „Cum să fii singur şi fericit” le aduce pe Dakota Johnson şi Rebel Wilson în avanpremieră absolută, din 9 februarie, doar pe marile ecrane din România, deschizând astfel sezonul îndrăgostiţilor.
      Pe covorul roşu de la premiera filmului „Zoolander 2”, celebrul actor Ben Stiller, pe lângă interviuri, a acceptat o provocare mai inedită.
      Legendarul Robert De Niro îşi surprinde fanii cu un rol pe cât de îndrăzneţ, pe atât de controversat, în comedia ,,Bunicul Dezlănţuit”, care va avea premiera vineri, 5 februarie, în cinematografele din toată ţara.
      La milioane de mile distanță, NASA și o echipă internațională de oameni de știință caută neîncetat soluții prin care să îl aducă pe ‘marțian’ acasă.
      „The Finest Hours: Furtună extremă”, un thriller de acţiune eroic produs de Disney şi bazat pe o întâmplare reală, este un tribut adus curajului şi voinţei umane, două forţe care pot învinge natura dezlănţuită.
      În fimul „Star War: The Force Awakens” s-a încercat crearea unui nou univers, populat de fiinţe fantastice şi o varietate de rase extraterestre, iar pentru aceasta efectele speciale au fost esenţiale.
      Cea mai grozavă acţiune de salvare întreprinsă de o ambarcaţiune mică, din istoria Pazei de Coastă din SUA, este prezentată într-un film care transportă publicul chiar în mijlocul acţiunii.
      În ianuarie şi februarie, la sala T IMAX de la Cinema City din AFI Palace Cotroceni, trei filme scriu istoria cinematografică a sezonului, pe cel mai mare ecran curbat din ţară.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!