Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Joi, 17 august, de la ora 19.30, vezi avanpremiera celei de-a doua ediții DokStation Music Documentary Film Festival, la DESCHIS Gastrobar.

      10 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Goana după alune 2 / The Nut Job 2: Nutty by Nature urmărște aventurile lui Surly Squirrel care trebuie să-l Învingă pe primarul din Oakton ce dorește să dărâme Parcul Liberty și să construiască în locul lui un parc de distracții.
      După ce a reușit cu greu să își recapete încrederea în umanitate, Bruce Wayne, inspirat de altruismul lui Superman, solicită ajutorul unei noi aliate, Diana Prince, pentru a reuși să înfrunte unul din cei mai teribili dușmani de până acum.

      10 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Josh Brolin a făcut ravagii pe internet cu cele două fotografii în care este prezentat ca fiind Cabel, personajul ce îl interpretează în Deadpool 2. Lăsând la o parte aspectul lui dur, acesta se pare că are și o parte mai sensibilă.

      10 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      București, 10 august 2017 – Safari, documentarul provocator despre turiști plecați la vânătoare de animale mari în Africa, regizat de controversatul regizor austriac Ulrich Seidl, va intra vineri în cinematografe.
      Blade Runner 2049 este un film american science fiction, în regia lui Denis Villeneuve, scris de Hampton Fancher și Michael Green.
      A sosit timpul, oameni buni să-l cunoaștem pe Cable interpretat de Josh Brolin în Deadpool 2. Starul Ryan Reynolds a dezvăluit imagini destul de interesante cu acesta.

      9 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      ”Turnul Întunecat” a ajuns în cele din urmă în teatre iar criticii și box-office-ul nu au fost prea buni cu el, nici acasă, nici în străinătate.

      8 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      În acest film ideea principală este faptul că relația unui cuplu este testată atunci când niște oaspeți neinvitați ajung la ei acasă, perturbând existența și liniștea lor.

      8 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Ryan Reynolds, starul din "Deadpool 2", ne-a dezvăluit o imagine de la filmări și cu ocazia aceasta a lansat-o pe Domino.

      8 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      "Get Out", lovitura de groază a lui Jordan Peele, nu este doar unul dintre cele mai discutate filme ale anului, ci și cel mai profitabil până acum.
      Maurice e un pinguin cu suflet de… tigru! Crescut de o tigroaică, acest pinguin nu a devenit deloc un împiedicat, ci un adevărat profesionist în artele marțiale Kung Fu.
      Kingsman: Cercul de aur (2017) este o comedie de acțiune în regia lui Matthew Vaughn și este continuarea filmului Kingsman: Serviciul Secret (2014).

      7 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      John Kramer - cunoscut sub numele de The Jigsaw Killer sau pur și simplu Jigsaw - este un personaj fictiv și care apare în franciza Saw ca principal antagonist.
      James Gunn urmează să-și încheie trilogia Marvel cu Gardienii Galaxiei Vol. 3 și a dezvăluit că ar putea începe să filmeze cât mai curând la sfârșitul anului 2018.
      "Despicable Me 3 / Sunt un mic ticălos 3" a câștigat al doilea weekend la box office-ul japonez. Distribuit de Toho-Towa, filmul a câștigat 4.8 milioane de dolari cu 428.000 de admiteri pentru perioada 29-30 iulie.
      "Turnul Întunecat" a împușcat 1,8 milioane de dolari în aproximativ 2770 de locații în America de Nord în noaptea de joi.
      Scris și regizat de Radu Dragomir, filmul Mo va face parte din programul Work in Progress al secțiunii CineLink, din cadrul Festivalului de la Sarajevo (11 - 18 august).
      Au trecut șase ani de la 3D Saw: The Final Chapter aparenta a închis cartea pe saga lui Jigsaw și de trupa lui vesel de criminali in serie

      3 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Mitch Rapp este un agent CIA legendar. Înainte de a se dedica urmăririi și prinderii teroriștilor, Mitch era un elev de liceu remarcat datorită performanțelor sale de atlet.
      Stirile 741-760
      33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
      din 3615 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!