Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Câştigătorul a două premii oscar, Christoph Waltz, a interpretat pesonajul nevativ, Franz Oberhauser, din ultimul film al francizei James Bond, SPECTRE.

      31 decembrie 2015

      Autor: Aura Iancu
      Frumoasa Dakota Johnson va fi imaginea de pe coperta renumitei reviste Elle Japan, numărul din februarie 2016 într-o superbă rochie roșie.

      28 decembrie 2015

      Autor: Aura Iancu
      Cu toate că, deocamdată, nu i s-a stabilit un nume oficial, "Bourne 5" , aşa cum este cunoscut acum, marchează reîntoarcerea lui Matt Damon în rolul lui Jason Bourne în regia lui Paul Greengrass.
      „STAR WARS: Trezirea Forţei” a înregistrat cel mai mare succes de box office românesc pentru weekendul de lansare și cel mai bun opening weekend Disney, din toate timpurile.

      21 decembrie 2015

      Autor: Aura Iancu
      De la producătorii Metro-Goldwyn-Mayer, Warner Bros. Pictures şi New Line Cinema vine, la început de 2016, cea mai recentă producţie hollywoodiană în regia lui Ryan Coogler – „Creed”.
      Adaptat după romanul bestseller al lui John Green („The Fault in Our Stars”), ORAȘE DE HÂRTIE este o poveste despre maturizare.
      Mai sunt doar trei luni până la lansarea super aventurii “Batman vs. Superman: "Zorii dreptăţii- 2016 (Batman vs. Superman: Dawn of Justice)"

      18 decembrie 2015

      Autor: Aura Iancu
      O întrebare la care ne gândim cu toţii...ce facem în weekend? Dacă nu ai nici un plan, noi avem câteva recomandări pentru tine. Astăzi intră în cinematografe patru filme pe toate gusturile.
      Se pare că celebrul actor și-a găsit fericirea în brațele unei brunete de 39 de ani care după o relație de aproape un an a reușit să-l convingă să renunțe la burlăcie.
      La trei luni de la înmormântarea lui Charlie Chaplin, în primăvara lui 1978, doi pierde-vară i-au furat sicriul şi au cerut familiei răscumpărare. Povestea reală stă la baza comediei Preţul gloriei (La rançon de la gloire), acum în cinematografe.
      Trailerul oficial al comediei “Cum să fii singur şi fericit” subtitrat în limba română este acum disponibil, urmând că filmul să se lanseze pe marile ecrane pe 12 februarie.
      A debutat pe marele ecran ca interpreta rolului principal din ,,Crăiasa Zăpezii 2” şi e gata să revină în forţă din 1 ianuarie în cinematografe, pentru a-i împrumuta din nou vocea micuţei Gerda.

      17 decembrie 2015

      Autor: Aura Iancu
      "Fantastic 4", o relansare a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel. Disponibil acum pe DVD și Blu ray.

      15 decembrie 2015

      Autor: Aura Iancu
      Dupa marele succes, „Intouchables”, unul dintre cele mai frumoase si optimiste filme din cinematografia mondiala, cuplul de aur de regizori ai Frantei si-a pus semnatura pe o alta comedie de exceptie, Samba.
      Cu o carieră muzicală de aproape 20 de ani, solistul trupei Vunk Cornel Ilie ajunge în premieră pe marile ecrane din ţară, din 1 ianuarie, ca voce a personajului Arrog, un trol trufaş cu statut de erou în animaţia „Crăiasa Zăpezii 2”.

      15 decembrie 2015

      Autor: Aura Iancu
      Robert De Niro și Zac Efron au fost fotografiați pe platourile de filmare ale filmului “Bunicul dezlantuit” într-un duel la bustul gol.
      În timp ce lua parte la Festivalul de Film , fanii celebrei actrițe au putut vedea pentru prima oară noul ei tatuaj yantra.
      Oana Roman îşi probează în premieră calităţile actoriceşti şi o dublează pe răsfăţata prinţesă Maribel, în animaţia 3D „Crăiasa Zăpezii 2” care va ajunge în cinematografele din ţară începând cu 1 ianuarie 2016.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!