Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      24 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Christopher Nolan (r. Dunkirk) se dovedește a fi câștigătorul week-end-ului la box-office cu un câștig destul de mare, aducând 50,5 milioane dolari pe piața internă, potrivit estimărilor.

      24 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Ninjago are ca bază serialul popular, deși schimbă o parte din voci și detaliază povestea. Lumea Ninjago este amenințată de răul Lord Garmadon (Justin Theroux), care este oficial cunoscut sub numele de ”Cel mai rău tip cunoscut vreodată”
      NEBUNE DE FERICIRE / La pazza gioia, în regia lui Paolo Virzì, este o comedie nebună despre libertate și bucuria de a trăi fiecare zi la maxim.
      În cadrul prezentării de la Warner Bros, fanii au primit o vizionare timpurie, intimă la Blade Runner 2049, pe străzile din San Diego, miercuri noaptea.

      21 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Doamnelor și domnilor, pregătiți-vă. Oamenii din spatele peliculei Star Wars apar din nou cu o altă creatură care se pregătește să aducă farmec publicului, să captiveze imaginația fanilor și, fără îndoială, să creeze o grămadă de comentarii.

      21 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Teroarea, care nu se va sfârși încă vreo douăzeci și opt de ani - dacă se va sfârși vreodată - a început, în măsura în care știm sau cel puțin putem spune cum începe.

      20 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Star Wars: Episodul VIII - Ultimul Jedi a avut debutul la Comic-Con Internațional, cu un afișaj care prezintă unele dintre recuzitele și costumele folosite în filmul mult așteptat.
      Charlize Theron a dezvăluit că a trebuit să treacă un rol în filmul "Extreme Universe", "Wonder Woman". Filmul, care îl interpretează pe Gal Gadot ca personaj titular
      Ed Sheeran pare a fi îndrăgostit de rolul său, dar încă nu împarte dragoste și pentru fanii "Game of Thrones" . Starul pop britanic a fost stânjenit de reacții negative pe social media, în urma unor remake-uri în seria fantezistă HBO

      20 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Weekendul acesta te surprindem cu noi filme pline de acțiune, aventuri SF și nu numai. Plin de suspans și aventură în noul film ”Valerian și orașul celor o mie de planete” are loc o forță întunecată și misterioasă care amenință existența pașnică
      După filmul Silence, opusul intens al misionarilor catolici din Japonia, Martin Scorsese se întoarce la forma pe următoarele două proiecte.
      În timpul unui interviu cu Variety de la Disney's D3 Expo ieri, Mark Ruffalo a pus un kibosh destul de solid pe speranța pentru un vehicul solo Hulk.
      În secolul 28, agenții speciali Valerian (Dane DeHaan) și Laureline lucrează împreună pentru a menține ordinea pe teritoriile umane.
      Cine are nevoie de zi când poți evada în noapte? Încă de la începuturile cinematografiei, cineaștii au căutat magia în orele târzii, când restul lumii doarme iar iubiții, criminalii, petrecăreții agitați, bețivii și lucrătorii de noapte încă mișună

      18 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Cartea, de fapt, din spatele scenei pentru cel mai recent film al lui Christopher Nolan, Dunkirk, promite să ofere o elaborare profundă pentru cel de-al treilea război mondial.
      URZEALA TRONURILOR SEZONUL 7. Cel de-al şaptelea sezon al celebrului serial de televiziune ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”,

      17 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Ajuns la a 4-a ediţie, Marele Picnic cinematografic al verii va avea loc anul acesta între 29 şi 30 iulie, la Grădina Botanică Bucureşti.

      17 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Blade Runner original a continuat să fie un subiect popular de discuție între fanii cinematografiei de zeci de ani, pentru un motiv, și este același motiv pentru acei fanii care sunt încântați de următorul sequel.
      War For The Planet Of The Apes, a fost în război cu Spider-Man: Homecoming în weekend-ul trecut la box-office.

      14 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Cea mai recentă intrare în franciza Planet of the Apes se desfășoară în teatre săptămâna aceasta și, în majoritatea cazurilor, este un film fantastic.
      Stirile 781-800
      35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
      din 3615 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!