Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      n apropierea sărbătorilor de Paşte, Ana Baniciu le-a pregătit o nouă surpriză fanilor, pe care îi invită din 22 aprilie la cinema, pentru a o asculta în interpretarea adorabilei Lyra.
      Regizorul Shane Black ne propune ceva diferit: Ryan Gosling şi Russell Crowe, o echipa excelentă de detectivi, o combinaţie perfectă pentru a convinge publicul să meargă în sălile de cinema.
      La aniversarea a 25 de ani al celebrului film, actriţele principale, Susan Sarandon şi Geena Davis, au reinterpretat rolurile care le-au adus celebritatea în ediţia din mai a revistei Harper’s Bazar.
      Cu o distribuţie impresionantă, care îi aduce împreună pe Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Tommy Lee Jones şi Gal Gadot, filmul ,,Criminal” duce suspansul la cote maxime.
      Regizorul Taika Waititi doreşte să readucă filmele solo ale lui Thor din nou în atenţia tuturor cu o nouă producţie: “Ragnarok”.
      La trei săptămâni de la premiera sa cinematografică, ,,Batman Vs. Superman: Zorii Dreptăţii” conduce în continuare box office-ul românesc.
      Una dintre cele mai populare şi iubite poveşti universale ale copilăriei din ultimele decenii – “Cartea Junglei” – are parte acum de o nouă ecranizare live-action marca Disney.
      Rebel Wilson şi Adam DeVine au câştigat premiul MTV pentru cel mai bun sărut cu scena din filmul “Pitch Perfect 2”, pe care cei doi au reprodus-o pe scena festivităţii de premiere.
      Ryan Reynolds a câştigat premiul MTV pentru cel mai bun actor de comedie cu rolul din “Deadpool”
      Dacă ne luăm după toate lucrurile frumoase pe care acesta le-a spus de-a lungul anilor despre soţia sa, Debora-Lee Furness şi admirabilă longevitate a relaţiei lor, putem afirmă cu tărie că Hugh Jackman este un soţ fericit.
      După ce a cucerit topurile muzicale cu noul său hit ,,Tata”, din 22 aprilie Ruby face un nou pas important în cariera sa artistică şi debutează pe marile ecrane în animaţia 3D ,,Un lup printre oi”.
      Daniel Radcliffe și James McAvoy joacă în Victor Frankenstein, o adaptare dinamică și palpitantă a unei povești legendare.
      "ma ma" spune povestea emoţionantă a Magdei, o femeie din Spania perioadei de criză 2010-2012, pentru care veştile proaste se succedă cu o viteză ameţitoare.
      “The Glass Castle” este o adaptare a celor de la Lionsgate după memoriile lui Jeannette Walls, în regia lui Destin Daniel Cretton.
      “Finding Dory” se va lansa în mai puţin de trei luni aşa că este timpul să aflăm cine sunt vocile celebre care vor da glas personajelor animate.
      În lumea întunecată din “Batman Vs Superman: Dawn of Justice” există totuşi o rază de speranţa atunci când eroii noştrii se reunesc spre finalul filmului. Dar cum ar fi arătat această lume dacă eroii nu ar fi existat?
      Pentru al doilea weekend consecutiv ,,Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii” îşi menţine poziţia de lider în box office-ul românesc, fiind vizionat de 38.857 spectatori şi generând încasări în valoare de 864.313,89 lei.
      Lili Taylor, Alex Sharp şi Brooke Smith s-au alăturat noului proiect al lui Marti Noxon, o comedie neagră numită “To the Bone,” bazată pe experienţă personală a lui Noxon cu anorexia.
      După colaborarea pentru comedia “Young Adult”, Charlize Theron, Jason Reitman şi Diablo Cody se reunesc din nou pentru un proiect inedit despre maternitate.

      5 aprilie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Will Ferrel a confirmat că va face parte din distribuţia unei noi comedii bazată pe povestea reală a expediţiei de pionierat către Polul Nord din 1968.
      Stirile 861-880
      39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
      din 3479 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!