Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Povestea prieteniei imprevizibile și emoționante între două fugare în căutarea iubirii, Nebune de fericire / La pazza gioia, cel mai recent film al regizorului italian Paolo Virzì, a rulat cu sala plină la avanpremiera de la Elvira Popescu.
      VALERIAN ȘI ORAȘUL CELOR O MIE DE PLANETE este noul film de aventuri SF al lui Luc Besson, legendarul regizor al unor filme care au făcut istorie
      Trăiți o iubire tumultoasă și pasională, alături de Isabelle Huppert și Gérard Depardieu, în august, în Loulou. Tot luna aceasta, urmăriți mult așteptatul nou sezon din serialul Les Hommes de l’Ombre
      Cel mai bun bodyguard din lume este angajat să protejeze unul din cei mai periculoși asasini plătiți din lume. Cei doi bărbați sunt caractere diametral opuse însă sunt nevoiți să colaboreze
      Pentru a descoperi ce se întâmplă cu oameni după moarte, cinci studenți la Medicină se lansează într-un experiment îndrăzneț și periculos totodată

      31 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      S-a speculat că ar putea fi din cauza banilor sau din cauza pauzelor dintre filme că Daniel, pare să se fi plictisit să joace acest rol.

      30 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Pro Video lansează noua animație Balerina pe suport DVD. Filmul este disponibil din 31 iulie în toate magazinele de specialitate, marile centre comerciale din ţară si pe www.provideo.ro la preţul recomandat de 49.99 lei.

      28 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Goana după alune 2 / The Nut Job 2: Nutty by Nature urmăresțe aventurile lui Surly Squirrel care trebuie să-l învingă pe primarul din Oakton ce dorește să dărâme Parcul Liberty
      Ascuns în cadrul aplicației de mesagerie este Textopolis, un oraș plin de viață, unde toate emoticoanele noastre preferate trăiesc, în speranța de a fi selectate de către utilizatorul telefonului.
      Regizorul filmului Cult of Chucky, Don Mancini, spune că noua parte a filmului a fost inspirată din filme care pun la îndoială realitatea, cum ar fi Nightmare on Elm Street și Inception.

      27 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Pentru că ne gândim la tine și luăm în calcul ceea ce îți place îți propunem ca în luna august să profiți de cele mai tari filme. Gata cu așteptarea, aici ai toate filmele mult așteptate.
      erminator 2: Ziua Judecății nu a fost definitiv "bine", dar sperăm că se va schimba. În 2018, drepturile la franciza Terminator revin la James Cameron

      26 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Taika Waititi, regizează cel de al treilea film din saga cinematică dedicată zeului fulgerelor și al războiului, Thor.
      NEBUNE DE FERICIRE / La pazza gioia, în regia lui Paolo Virzì, o comedie nebună despre libertate și bucuria de a trăi fiecare zi la maxim.
      McFarlane a încheiat în cele din urmă vorbele și zvonurile la Comic-Con 2017, când a anunțat că următorul film bazat pe semnătura Spawn s-a întâmplat în cele din urmă, la studioul de film de groază / thriller Blumhouse Productions susținându-l.

      25 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Festivalul Filmul de Piatra a ajuns la cea de-a zecea ediție, care va avea loc între 27 și 30 iunie în Piatra Neamț.
      Unul dintre cele mai aşteptate evenimente cinematografice semnate de Christopher Nolan, ,,Dunkirk” s-a luptat până a ajuns în fruntea box office-ului românesc din acest weekend

      24 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Noul trailer extins pentru mega-productia Justice League, lansat la San-Diego Comic-Con 2017, este mai mult decât fantastic pentru fanii DC.

      24 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Christopher Nolan (r. Dunkirk) se dovedește a fi câștigătorul week-end-ului la box-office cu un câștig destul de mare, aducând 50,5 milioane dolari pe piața internă, potrivit estimărilor.

      24 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Ninjago are ca bază serialul popular, deși schimbă o parte din voci și detaliază povestea. Lumea Ninjago este amenințată de răul Lord Garmadon (Justin Theroux), care este oficial cunoscut sub numele de ”Cel mai rău tip cunoscut vreodată”
      Stirile 881-900
      40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
      din 3719 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!