Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      6 octombrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Viața este întotdeauna mai complexă decât poate surprinde un aparat de filmat, iar Astra Film Festival 2015 ilustrează cât mai bine toate aspectele vieții.
      Regizat de Brian Helgeland, „Gangsteri de legendă” spune povestea celor mai cunoscuţi infractori britanici, gemenii Reggie şi Ronnie Kray, în perioada lor de glorie de la jumătatea anilor '60.
      Doisprezece oameni au păşit pe Lună. Numai unul a parcurs, sau va fi parcurs vreodată, imensul vid dintre cele două turnuri World Trade Center.
      De trei ori nominalizat la Premiul Oscar, actorul Johnny Depp („În căutarea Tărâmului de Nicăieri”, „Piraţii din Caraibe”) joacă rolul mafiotului notoriu James „Whitey” Bulger în filmul „Black Mass: Afaceri murdare”, regizat de Scott Cooper.

      30 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Agresat de soția depresivă, amanta posesivă, fiul parazit, menajera prea curioasă sau vecinul intruziv, el vrea doar O oră de linişte.
      În premieră, Astra Film Festival se deschide luni, 5 octombrie 2015 (ora 18:00, Sala Thalia) nu cu un film, ci cu spectacolul de teatru documentar Double Bind de Kincses Réka şi Alina Nelega al Teatrului Național din Târgu Mureș.
      Warner Bros. Pictures prezintă „Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri”, cel mai nou film al regizorului Joe Wright care aduce pe marile ecrane o nouă perspectivă asupra poveştii clasice, scrise de J.M. Barrie.
      Renumita actriță, regizoare și scenaristă franceză Emmanuelle Bercot vine pentru prima dată în România, în deschiderea Les Films de Cannes à Bucarest (23 – 29 octombrie).
      După uriaşul succes înregistrat cu filmele lansate pe marile ecane în ultimii ani, Andi Vasluianu explorează o nouă latură a actoriei şi îşi face debutul într-un lungmetraj de animaţie.
      La 3 ani de la lansarea animaţiei de succes ce aparţine celor de la Sony Pictures Animation, Hotel Transylvania, Drac revine pe marile ecrane din România cu forţe proaspete.

      28 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Dana Rogoz, vedeta de televiziune cunoscută încă din copilărie ca “Abramburica”, se alătură campaniei lansate de Cinema City și încurajează copiii cu aptitudini artistice să participe la castingul pentru “Micile Voci Mari”.

      28 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      După jocuri video, un serial de animaţie şi jucării de pluş, a venit timpul să ne bucurăm de un lungmetraj animat Angry Birds.

      25 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Cu o poveste plină de suspans şi efecte vizuale incredibile, această abordare electrizantă a unui film clasic îţi va da fiori pe şira spinării şi te va bântui de la începutul de coşmar până la punctul culminant extraordinar.

      24 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Blinky Bill este un koala cu multă imaginaţie. Inimă de aventurier, el visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator, exact ca tatăl său.
      Cu trei nominalizări la premiile Oscar, actorul Johnny Depp revine pe marile ecrane, din 2 octombrie, cu interpretarea lui Whitey Bulger, un mafiot celebru şi extrem de periculos în drama „Black Mass: Afaceri Murdare”, regizată de Scott Cooper.
      Echipa vedetelor care şi-au împrumutat vocile adorabilelor personaje din animaţia Blinky Bill: Koala cel poznaş se măreşte, odată cu debutul în dublaj de film animat al celebrelor prezentatoare de la Kanal D, Adelina Pestriţu şi Ilinca Vandici.
      Laureaţii Premiului Oscar Robert De Niro („Taurul furios”, „Scenariu pentru happy-end”) şi Anne Hathaway („Mizerabilii”, „Diavolul se îmbracă la Prada”) joacă împreună în filmul Warner Bros. Pictures „Internul”, din 25 septembrie, la cinema.
      Astra Film Sibiu, care va avea loc între 5 și 11 octombrie, își extinde în 2015 platforma educațională, în afară de festivalul Astra Film Junior, AFF găzduind și sesiuni deschise.

      23 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      M*A*S*H* este un serial american de televiziune creat de Larry Gelbart. O comedie şi o dramă în acelaşi timp, filmul urmăreşte viaţa unei echipe de doctori şi a personalului auxiliar staţionat la 4077th Mobile Army Surgical Hospital.

      23 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Procesul de dublaj nu este atât de simplu precum pare. Dublarea personajelor din animații este o adevărată artă, care presupune câteva eforturi din partea celui care își împrumută vocea.
      Stirile 941-960
      43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
      din 3363 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!