Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit pe 23 august, în Franţa. Cei doi şi-au dorit o nuntă restrânsă, prin urmare, la ceremonie au participat doar 20 dintre prietenii lor.
      Salma Hayek s-a născut pe 2 septembrie 1966 în Veracruz, Mexic. A fost crescută într-o familie de oameni religioşi, care la vârsta de 12 ani au trimis-o la Louisiana, pentru a-şi continua studiile.

      1 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Wesley Snipes vrea să revină în rolul care l-a făcut celebru, în cel de-al patrulea film al seriei Blade. Potrivit presei americane, actorul în vârstă de 52 de ani, e pregătit să-şi reia rolul care l-a transformat într-un adevărat star mondial.
      Peste 60 de fotografii nud cu Jennifer Lawrence au fost furate de un hacker şi distribuite pe internet pe website-ul 4chan.
      Chiar dacă zilele călduroase de vară au trecut, nu trebuie să fim trişti. Toamna e un anotimp la fel de frumos, care ne aduce multe surprize.
      Jennifer Aniston a păşit pe covorul roşu la premiera noului său film, Life of Crime într-o rochie argintie scurtă marca Saint Laurent, care i-a lăsat la vedere picioarele perfecte.

      29 august 2014

      Autor: Oana Mosor
      Shakira aşteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei cu fotbalistul Gerard Pique.

      28 august 2014

      Autor: Oana Mosor
      Vara e pe ducă, aşa că mulţi dintre noi îşi vor îndrepta atenţia spre cinematografe. Iată ce puteţi urmări în ultimul weekend al lunii august.
      Cu fiecare ediţie, Anim’est îşi confirmă reputaţia unuia dintre cele mai importante festivaluri de film de animaţie din Europa, nu doar prin selecţia de filme de animaţie de calitate, ci şi prin prezenţa la festival a unor invitaţi speciali.
      Cea de-a 71-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, s-a deschis cu premiera producţiei „The Birdman”, din distribuţia căreia fac parte Emma Stone, Naomi Watts, Edward Norton, Zach Galifianakis şi Michael Keaton.
      După aproape 10 ani de relaţie, cel mai îndrăgit cuplu de la Hollywood a făcut pasul cel mare. Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit sâmbătă, 23 august, în Chateau Miraval, în Franţa.
      A început cea de-a cincea ediție a Divanului Degustătorilor de Film și Artă Culinară, ediție care este dedicată temei “Eroi și antieroi din Balcani”.
      Independenţa Film are 4 filme la Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia, ediţia 71, care se va desfăşura în perioada 27 august - 6 septembrie 2014.
      Cele mai prestigioase trofee din domeniul televiziunii au fost decernate luni seară, în Los Angeles, în cadrul celei de-a 66-a ediţii a Premiilor Emmy.
      Aseară a avut loc cea de-a 66-a ediţie a Premiilor Emmy. Evenimentul s-a desfăşurat în Los Angeles şi a fost prezentat de Seth Mayer, actor, gazdă TV, scenarist, producător şi comediant american.
      Săptămâna trecută au început filmărle celei de-a cincea părţi a francizei Mission: Impossible, în Viena, Austria, iar primele imagini nu au ezitat să apară.
      Ne-am obişnuit să tot vedem divorţuri, împăcări sau vedete care se cuplează în cel mai neaşteptat mod. Prin urmare, s-ar putea să nu vă surprindă deloc următoarea ştire.

      25 august 2014

      Autor: Oana Mosor
      Îndrăgitul actor şi regizor britanic Richard Attenborough a murit duminică, la vârsta de 90 de ani, potrivit fiului acestuia.
      Deşi nume mari de la Hollywood, precum Milla Jovovich sau Linda Hamilton se aflau pe lista preferinţelor pentru versiunea feminină a lui The Expendables, Sylvester Stallone a ales-o pe actriţa Sigourney Weaver.
      „Era un actor colosal”, spune regizorul Anton Corbijn despre Philip Seymour Hoffman, cei doi lucrând împreună la ultimul film al actorului, înainte de moartea sa tragică.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!