Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      12 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Horror-ul "Truth or Dare", cu Lucy Hale și Tyler Posey, are dată de lansare. Filmul va avea premiera în aprilie anul viitor.
      Producătorii filmului “All the Money in the World” trebuie să scoată mulți bani din buzunar pentru a-l înlocui pe Kevin Spacey. Decizia a fost luată în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală, care îl vizează pe protagonistul din “House of Cards”.
      „Thor: Ragnarok” are un succes incontestabil. Și, foarte probabil, știi, deja, multe, despre film, dar poate nu chiar tot. FilmSi.ro îți prezintă câteva „curiozități” care te-ar putea interesa.

      11 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Încă un film este afectat de scandalul referitor la hărţuirea sexuală: premiera peliculei "I Love You, Daddy" a fost amânată, iar întregul calendar este sub semnul întrebării.
      Povestea "Star Wars" pare să nu aibă final. Producătorii au planuri şi după lansarea "Star Wars: Episode IX". Vor dezvolta o nouă trilogie.
      Sandra Bullock va fi Wendy Davis, cea care a ocupat funcţia de senator în Texas şi a luptat împotriva unei legi anti-avort.
      Lui Jennifer Aniston i s-a făcut dor de micul ecran, așa că va juca într-un nou serial. Și nu e singura. Din distribuție va face parte și Reese Witherspoon.

      10 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Cunoscută pentru rolul din franciza "Harry Potter", Evanna Lynch tocmai și-a găsit un nou proiect cinematografic: drama "Indigo Valley."
      Încă o confirmare în legătură cu succesul "Thor: Ragnarok", dacă mai aveam nevoie: filmul a încasat peste 500 de milioane de dolari, la nivel global.

      9 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Acuzațiile de hărțuire sexuală și viol vin ca un tăvălug peste nenumărate personalități de la Hollywood. Charlie Sheen nu face excepție.
      Fanii seriei "Cronicile din Narnia" primesc o veste bună: povestea continuă cu un nou film, după 7 ani de pauză.

      9 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Primul film "Suicide Squad" a avut o distribuţie de excepţie, iar a doua peliculă nu va face rabat de la asta. Actorilor din distribuţia iniţială li s-ar putea lătura şi Dwayne Johnson.
      Kevin Spacey mai pierde un rol principal, în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală. După ce a fost scos din distribuţia serialului "House of Cards", acum a fost înlăturat şi din echipa filmului "All the Money in the World"
      Katell Quillévéré a vorbit, într-un interviu pentru Cineuropa, despre motivele care au determinat-o să creeze filmul „Reparându-i pe cei vii”, care se lansează săptămâna aceasta în România.

      8 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Acuzațiile de hărțuire sexuală și viol continuă să curgă, la Hollywood. Cele mai noi suspiciuni îl vizează pe actorul Ed Westwick.

      8 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Se discută, deja, despre distribuția celei de-a doua părți a horror-ului "IT", iar unul dintre numele vehiculate este Jessica Chastain. Care își dorește, de altfel, un rol în film.

      8 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      O schimbare majoră s-ar putea produce pe piața de film: Disney negociază pentru preluarea Century Fox.

      7 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      "Shazam!" continuă să-și completeze distribuția. L-a cooptat și pe Asher Angel, în rolul tânărului Billy Batson.
      Quentin Tarantino lucrează la a-9-a peliculă din carieră, care i-ar putea aduce împreună, pe platourile de filmare, pe Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!