Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Din 24 octombrie vine pe marile ecrane FURIA: EROI ANONIMI, un film cu Brad Pitt, Shia LeBoeuf şi Logan Lerman în rolurile principale, distribuit în cinematografele din România de Freeman Entertainment.
      Jane Seymour, bine-cunoscuta actriţă din serialul „Dr. Queen”, este Vivien Thompson, redactorul-şef al celebrei reviste de modă „Beguile” din New York şi şefa lui Danielle Luca (Giulia Nahmany), eroina principală din „Love by Design”.

      14 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Săptămâna trecută, Robert Downey Jr. declara că are o veste grozavă pentru fanii benzilor desenate, aceştia reacţionând imediat cu entuziasm, crezând că Marvel intenţionează să facă un al patrulea film Iron Man.

      13 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Lea Seydoux va fi următoarea fată Bond, alături de Daniel Craig în Bond 24.
      În timp ce în viața personală Ioana Blaj se pregătește să devină mămică, în “Cuscrii” se pregătește de nuntă!

      12 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      A noua ediție a Festivalului de Film de Animație Anim’est, ce a avut loc între 3 şi 12 octombrie, în capitală, a ajuns la final.
      Sâmbătă, 11 octombrie 2014, în cadrul Galei de Decernare a Premiilor au fost anunțate filmele câștigătoare ale celei de-a XXI-a ediție a Festivalului Internațional de Cinema de la Sibiu – Astra Film Festival.
      În fiecare an, cele mai recente documentare românești iau calea Sibiului. Documentarele produse în România, în ultimul an, sunt expuse în premieră la Astra Film Festival.
      De două ori nominalizat la Globul de Aur, Pierce Brosnan este de cele mai multe ori asociat cu moştenirea lăsată de Bond.
      Cea mai intensă noapte din agenda Anim’est, Creepy Animation Night, revine anul acesta, în pragul celui de-al doilea weekend al festivalului.
      Jennifer Lawrence a realizat un pictorial incendiar pentru noul număr al revistei Vanity Fair şi a acceptat să vorbească pentru prima dată despre scandalul în care a fost implicată din cauza unui hacker.
      Reputata actriţă Luminiţa Gheorghiu revine pe marile ecrane, pentru prima dată într-un rol de comedie, din 24 octombrie, în “Cuscrii”, un film regizat de Radu Potcoavă.
      Programul Online/Offline din cadrul Astra Film Festival 2014 (6 – 12 octombrie) aduce în discuție consecințele nebănuite ale unui simplu click făcut automat pe butonul accept atunci când ne înregistrăm pe Facebook.

      8 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      La jumătatea celei de-a noua ediţii Anim’est, luăm pulsul animaţiei autohtone: toate cele 18 scurtmetraje selectate în competiţia românească vor fi proiectate miercuri, 8 octombrie.
      Warner Bros. a lansat primul trailer pentru filmul lui Clint Eastwood, „American Sniper”. Rolul principal este interpretat de Bradley Cooper, care este implicat şi ca producător.
      Marţi, 7 octombrie, publicul Anim’est e invitat să îl cunoască pe unul dintre membrii juriului, Christian Pfohl, producător şi fondator al celebrului label francez Lardux Films.
      Astra Film Festival este promotorul filmului documentar în România, în Europa Centrală și de Est și în lume, de mai bine de două decenii.
      Noul film al lui Christopher Nolan, aşteptat de fanii din întreaga lume ajunge în cinematografele din România pe 7 noiembrie.
      What If / Ce dacă (titlul românesc), comedia romantică în regia lui Michael Dowse, cu Daniel Radcliffe (Harry Potter) şi Zoe Kazan (Ruby Sparks), va avea premiera în România vinei, 10 octombrie.
      Succes deplin pentru producţiile Gone Girl şi Annabelle, care au ocupat primele două poziţii în box office-ul american în acest weekend.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!