Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      „Now You See Me: Jaful perfect 2”, mult aşteptata continuare a filmului care a uluit o lume întreagă, a beneficiat de o avanpremieră spectaculoasă marţi, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.
      În 2013, „Now You See Me – Jaful perfect” a fascinat lumea întreagă cu escapadele uimitoare ale celor patru călăreţi, un grup extrem de talentat de iluzionişti profesionişti.
      Adaptările după jocuri video continuă la Hollywood chiar dacă de-a lungul timpului nu au fost chiar apreciate de critici.
      Aflat în plină creştere în cariera sa, actorul Bill Skarsgard va juca rolul principal în filmul “It”, adaptare a celor de la New Line Cinema după bestseller-ul omonim al lui Stephen King.
      Regizorul James Bobin şi actorul Sasha Baron Cohen sunt prieteni de mulţi ani iar prima colaborare au avut-o încă din 1990 când Cohen abia îşi construia personajul Ali G pentru care a devenit cunoscut ulterior.
      "Anomalisa", un film extraodinar despre povestea unui bărbat care se luptă cu propria inabilitate de a relaționa cu alți oameni, disponibil acum pe Blu-ray și DVD.
      Leonardo DiCaprio oferă o performanţă premiată cu OSCAR® în capodopera cinematografică a lui Alejandro G. Iñárritu, câştigător al premiului OSCAR® .
      În cel mai nou film Disney, Alice (Mia Wasikowska) se reîntoarce în fantastica şi minunata lume din Wonderland/Underland, unde îi revede pe vechii şi dragii ei prieteni.
      Un film care se bucură de susţinerea criticilor de specialitate, după ce a putut fi vizionat în exclusivitate la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes, ,,Super Băieţi” este o comedie plină de acţiune.
      “Finding Nemo” a ajuns recunoscut la nivel mondial în special pentru micuţul personaj principal, un peştişor portocaliu cu dungi albe cunoscut ca peştele clovn.

      21 mai 2016

      Autor: Aura Iancu
      Google şi IMAX au anunţat săptămâna aceasta că au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea unei camere de realitate virtuală pentru cinema.
      După lansarea “The Angry Birds Movie”, bazat pe cel mai de succes joc al tuturor timpurilor, un alt joc celebru urmează să fie transpus pe marile ecrane: “Fruit Ninja”.
      Noua ecranizare Disney „Alice Through The Looking Glass / Alice În Ţara Oglinzilor” a presupus nu numai lungi ore de filmare, ci şi inventivitate din partea echipei de producţie.
      În cel de-al treilea film al francizei Marvel „Captain America” super eroii se văd nevoiţi să aleagă o tabără şi să lupte unii împotriva altora.
      "Tata în război cu... tata" e povestea strădaniilor disperate ale lui Brad (Will Ferrell) să intre în grațiile celor doi copii vitregi ai săi.
      Filmul documentar TOTO ȘI SURORILE LUI / TOTO ET SES SOEURS, în regia lui Alexander Nanau, a mai trecut astăzi în palmares un premiu, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes: Prix France Culture Cinéma 2016.
      JOY este povestea tumultoasă a unei familii de patru generații, centralizată pe fata devenită femeie, care pune bazele unei dinastii de afaceri și devine lider pe propriile puteri.
      La 26 de ani de la prima colaborare dintre celebrul regizor Gary Marshall şi actriţa Julia Roberts în cadrul legendarei comedii romantice ,,Pretty Woman”, cei doi îşi reunesc forţele şi revin pe marile ecrane din 13 mai
      Russell Crowe a confirmat recent că va fi implicat în proiectul lui Alex Kurtzman, “The Mummy”, care va marca începutul unei serii de filme cu monştri a studiourilor Universal.
      Stirile 1061-1080
      49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
      din 3719 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!