Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      13 august 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Îi urăm un mare La mulţi ani!, azi, actorului american de origine română, Sebastian Stan!
      „Dr Death” – povestea unui medic sociopat din Dallas – e dezvoltată de UCP pornind de la un podcast Wondery.
      Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, cu Dwayne Johnson, Jason Statham şi Idris Elba, domină în continuare box office-ul nord-american de weekend.
      Directorul festivalului, Miruna Berescu, i-a înmânat trofeul actriței Kim Snauwaert, protagonista filmului, prezentă la Gala de Închidere, care a avut loc sâmbătă, 10 august.
      Episoadele 9 - 16 ale celui de-al cincilea sezon al serialului horror „Fear the Walking Dead” vor fi difuzate în premieră la AMC din 12 august, în fiecare zi de luni, de la ora 22:00.
      Celebrul lungmetraj va fi proiectat de Paramount Channel în aer liber, luni, începând cu ora 21:00. Intrarea este gratuită.
      Actorul român joacă rolul unui rus din San Francisco – Cartierul Chinezesc, în noul serial Netflix, lansat pe 8 august.
      Filmul ce deschide BIDFF 2019 este o coproducție Suedia-Georgia-Franța din 2019, extrem de apreciată de critici, „And Then We Danced”, în regia lui Levan Akin.
      Cea de-a 16-a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL, care are loc la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, aduce în fața publicului cineaști români de marcă, dar și de peste hotare.
      29 de filme fac parte din selecția principală a celei de-a 57-a ediții a New York Film Festival, eveniment ce va avea loc în perioada 27 septembrie – 13 octombrie.
      Simon Pegg și Nick Frost („Cornetto Trilogy”) semnează o nouă comedie - Truth Seekers – pentru Amazon Prime, în care vor avea rolurile principale
      Regizorul Andy Serkis a confirmat pe contul său de Twitter că se va ocupa de sequelul celebrului film cu Tom Hardy în rolul principal.

      6 august 2019

      Autor: Anca Maco
      Ce eroină va umple golul lăsat de Agents of SHIELD și Agent Carter din vara anului viitor?
      Cea de-a 16-a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL, care începe astăzi, 5 august, propune publicului filme în premieră în România, proiecții speciale, un program special dedicat regizorului Sergei Loznitsa.
      Netflix a lansat pe 1 august trailerul celui de-al treilea sezon al serialului pentru adolescenți „13 Reasons Why”/ „Cele treisprezece motive”.
      Se apropie cea de a 6-a ediție a Festivalului Internațional de Filme de Scurt Metraj Arkadia ShortFest, între 13 și 17 august la Unbar, lângă plaja Corbu (Constanța).
      Meghan Markle, ducesa de Sussex, a anunţat că va lansa o linie vestimentară, scopul principal fiind crearea de locuri de muncă pentru femei şi reciclarea articolelor de îmbrăcăminte.
      Stirile 101-120
      1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
      din 5466 stiri