Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Dwayne Johnson revine la cinema din 29 mai, în acţiunea explozivă „Dezastrul din San Andreas”, o producţie Warner Bros. Pictures care va putea fi urmarită în 2D, 3D, 4Dx şi IMAX 3D.
      Vernisajul expoziției va avea loc pe 3 iunie, începând cu orele 19.00 la Galeria ArtXpert, Str. Puțul lui Zamfir 45/47, București.
      Parodie după celebra franciză „Furios şi Iute”, filmul „Superfurios şi Superiute” este distribuit de Freeman Entertainment şi are premiera, din 5 iunie, în cinematografele din România.
      Lansat pe 15 mai în cinematografele din România, acţiunea post-apocaliptică „Mad Max: Drumul Furiei” ramâne în fruntea box office-ului pentru al doilea weekend consecutiv.
      În 2014, filmul Satul de demult a primit Marele Premiu pentru Cel mai bun film la cea de-a II-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Etnografic, desfăşurat între 6 şi 8 iunie, la Zlatna.
      Independenţa Film va distribui în România câştigătorul prestigiosului Palme d’Or 2015, Dheepan, în regia lui Jacques Audiard, desemnat duminică seară, la ediţia cu numărul 68 a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes.
      Filmul Birdman, un titlu cu 4 Oscaruri, care îi are în distribuţie pe Michael Keaton, Emma Stone, Edward Norton, Naomi Watts, Zach Gali­anakis va fi disponibil începând cu 27 mai pe DVD şi Blu-ray.
      Aflat la Londra pentru premiera filmului „San Andreas”, în care joacă rolul principal, Dwayne Johnson a fost provocat să facă 75 de selfie-uri în doar trei minute.
      Cel de-al patrulea film din seria Mad Max s-a lansat în cinematografe pe 15 mai. Bineînţeles că s-a organizat şi un eveniment cu această ocazie, la care au participat multe vedete din showbiz, jurnalişti şi bloggeri.
      Actorul Willem Dafoe joacă rolul artistului italian Pasolini, în filmul omonim. În regia lui Abel Ferrara, Pasolini încearcă să refacă ultimele 24 de ore din viața poetului, scriitorului și cineastului Pier Paolo Pasolini.
      Pe 9 mai, la ora 12.00, pe circuitul de off-road de la Ciolpani, reprezentanţi ai presei împreună cu un număr impresionant de vedete au salutat lansarea filmului ,,Mad Max: Drumul Furiei”.
      Dwayne Johnson şi-a lăsat amprentele în cimentul din faţa renumitului TCL Chinese Theatre, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc marţi, 19 mai.
      Relaţia actorului Bradley Cooper cu fotomodelul Irina Shayk devine din ce în ce mai serioasă.
      Aşa cum era de aşteptat, după un debut răsunător şi un număr impresionant de fani, Mad Max: Drumul furiei va avea şi o continuare.
      Dwayne Johnson revine pe marile ecrane din 29 mai, în acţiunea explozivă „Dezastrul din San Andreas”, o producţie Warner Bros. Pictures care va putea fi urmarită în 3D şi 4Dx.
      Dwayne Johnson, fostul luptător de wrestling cunoscut în lumea întreagă şi sub numele de ring The Rock, a avut o ascensiune rapidă în cinematografie.
      Bazându-se pe cronici excelente şi un număr impresionant de fani în întreaga lume, producţia Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures „Mad Max: Drumul Furiei” a luat cu asalt box office-ul internaţional.
      Acțiunea din “Pixels: O aventură digitală” începe când o rasă extraterestră interpretează greşit imagini din jocuri video clasice şi atacă Pământul, iar preşedintele Will Cooper apelează la prietenul său din copilărie.
      George Clooney a sosit în acest weekend la Londra pentru a participa la premiera celui mai nou film al său, Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine.

      16 mai 2015

      Autor: Oana Mosor
      Megan Fox s-a născut pe 16 mai 1986 într-o familie sărăca din America de Nord. La vârsta de 5 ani a început să ia lecţii de dans şi actorie. În 1999, a participat la primul concurs de frumuseţe.
      Stirile 1181-1200
      55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
      din 3479 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!