Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      21 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      E una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood, un producător cunoscut, o femeie de afaceri de succes şi femeia anului 2014, în revista Maxim. E ceva la care nu se pricepe Eva Longoria? Hmm...cred că nu.
      Chris Hemsworth luptă împotriva unei balene uriaşe în filmul “In the Heart of the Sea, regizat de Ron Howard.

      21 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      De la producătorii comediei de succes ,,Love Building”, vine din 26 decembrie pe marile ecrane Alt Love Building, un film cu Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă în rolurile principale.
      Filmul Furia: Eroi anonimi, regizat de David Ayer a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 23, 5 milioane de dolari.

      20 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      John R. Leonetti, regizorul filmului de groază Annabelle a declarat că a asistat la cel puţin două evenimente paranormale în timpul filmărilor.
      Mult aşteptatul film Furia: Eroi anonimi, regizat de David Ayer, a fost proiectat în premieră, duminică, 19 octombrie, în închiderea Festivalului de Film de la Londra.
      Cea mai populară comedie a verii a depășit cifra de 100,000 de spectatori în România. Lansat la începutul lunii mai, #Selfie a cucerit publicul din întreaga țară, printr-un aer fresh, o abordare diferită și o poveste bine ancorată în realitate.
      Marian Râlea revine pe marile ecrane în “Cuscrii”, cea mai nouă comedie românească, de pe 24 octombrie în cinematografele din toată țara.

      17 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Cei mai tari angajaţi se întorc în cea de-a doua parte a comediei Horrible Bosses 2, regizată de Sean Anders.
      Cea de-a XXI-a ediție a Festivalului Internațional de Cinema Documentar de la Sibiu, desfășurată între 6 și 12 octombrie 2014, a marcat intrarea festivalului în cel de-al treilea deceniu de existență.

      16 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      V-a îngrozit de-a dreptul în „Trăind printre demoni”, însă abia de vineri, 17 octombrie aflaţi totul despre Annabelle, odată cu premiera filmului în cinematografele din România.
      Actriţa Ana Ularu a strălucit pe covorul roşu, alături de Jennifer Lawrence la premiera filmului Serena din cadrului Festivalului de Film de la Londra.
      Îndrăgitul actor Mircea Diaconu revine pe marile ecrane în “Cuscrii”, cea mai nouă comedie românească, de pe 24 octombrie în cinematografele din toată țara.
      Din 24 octombrie vine pe marile ecrane FURIA: EROI ANONIMI, un film cu Brad Pitt, Shia LeBoeuf şi Logan Lerman în rolurile principale, distribuit în cinematografele din România de Freeman Entertainment.
      Jane Seymour, bine-cunoscuta actriţă din serialul „Dr. Queen”, este Vivien Thompson, redactorul-şef al celebrei reviste de modă „Beguile” din New York şi şefa lui Danielle Luca (Giulia Nahmany), eroina principală din „Love by Design”.

      14 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Săptămâna trecută, Robert Downey Jr. declara că are o veste grozavă pentru fanii benzilor desenate, aceştia reacţionând imediat cu entuziasm, crezând că Marvel intenţionează să facă un al patrulea film Iron Man.

      13 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Lea Seydoux va fi următoarea fată Bond, alături de Daniel Craig în Bond 24.
      În timp ce în viața personală Ioana Blaj se pregătește să devină mămică, în “Cuscrii” se pregătește de nuntă!

      12 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      A noua ediție a Festivalului de Film de Animație Anim’est, ce a avut loc între 3 şi 12 octombrie, în capitală, a ajuns la final.
      Sâmbătă, 11 octombrie 2014, în cadrul Galei de Decernare a Premiilor au fost anunțate filmele câștigătoare ale celei de-a XXI-a ediție a Festivalului Internațional de Cinema de la Sibiu – Astra Film Festival.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!