Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      20 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Deşi a avut apariţii modeste de-a lungul anilor, totul e pe cale să se schimbe pentru tânăra Dakota Johnson.
      Ofertele continuă să curgă pentru tânăra actriţă Jennifer Lawrence. După succesul imens din ultimii ani, Jennifer este căutată de cei mai mari regizori şi producători de la Hollywood.
      După ce a primit 6 nominalzări la Oscar, drama American Sniper, în regia lui Clint Eastwood, a devenit filmul cu cele mai mari încasări de debut din istoria cinematografică.
      Jennifer Aniston s-a hotărât să închidă pentru totdeauna trecutul şi să pună punct speculaţiile făcute de presă pe seama rivalităţii dintre ea şi Angelina Jolie.
      Filmul Fifty Shades of Grey este supravegheat mai bine ca Bijuteriile Coroanei. Doar regizorul, şefii studioului şi cenzorii l-au văzut.

      17 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Staruri precum Angelina Jolie, Reese Witherspoon, Michael Keaton, Julianne Moore şi Jennifer Aniston s-au reunit pentru un alt eveniment dedicat lor: cea de-a 20-a ediţie a galei Critics Choice Awards.
      Pe 14 ianuarie, Odeon Cineplex a lansat în format Blu-ray Combo (Blu-ray 3D+ 2D), Blu-ray 2D şi DVD filmul "Ţestoasele Ninja".
      Whiplash, cel mai recent film al tânărului regizor Damien Chazelle va fi lansat pe 6 februarie. La nici 30 de ani, Damien Chazelle se înscrie în cursa pentru Oscar la 5 categorii, printre care și cel mai râvnit premiu: “Cel mai bun film”.

      15 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Astăzi, după-amiază, au fost anunţate nominalizările celei de-a 87-a ediţii a Premiilor Oscar.
      Clint Eastwood a pornit în cursa pentru Oscar. Regizorul, în vârstă de 84 de ani, se află pe lista nominalizaţilor pentru premile Sindicatului Regizorilor Americani / Directors Guild Award.

      14 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit presei internaţionale, actorul Henry Cavill (31 de ani), cunoscut publicului larg pentru rolul din franciza „Superman”, are o relaţie cu bogătaşa Paris Hilton (33 de ani), moştenitoarea unui adevărat imperiu hotelier.

      14 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Un nou trailer pentru filmul Fifty Shades of Grey s-a lansat în timpul decernării premiilor Globurilor de Aur. Filmul, care are un conţinut sexual puternic, va ajunge în cinema peste o lună, de Ziua Îndrăgostiţilor.

      14 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Deşi declarase anterior că Taken 3: Teroare în L.A., va fi ultimul film în care îl va interpreta pe agentul Bryan Mills, Liam Neeson şi-a schimbat în mod surprinzător decizia.
      Sfârșitul lunii ianuarie aduce în cinematografele din România un nou erou animat: Pene Galbene este un pui de pasăre care nu a putut migra, împreună cu familia, spre ţările calde.

      13 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Bradley Cooper se pregăteşte să treacă în spatele camerelor de filmat pentru a-şi începe cariera de regizor.
      În urma acestui weekend Liam Neeson a restabilit ordinea în box office-ul românesc şi s-a impus ca lider absolut al încasărilor, generând venituri de peste 1.500.000 RON şi un număr de aproximativ 80.000 spectatori.
      Jennifer Lopez reuşeşte să ne surprindă cu fiecare apariţie a sa la evenimentele mondene. De data aceasta, vedeta a atras privirile tuturor, într-o rochie foarte decoltată, cu o crăpătură pe picior.
      Bradley Cooper a pozat gol pentru revista W Magazine, într-un număr special dedicat industriei cinematografice. Actorul, în vârstă de 40 de ani, apare în paginile publicaţiei acoperit doar de un sacou şi o pereche de pantaloni.
      Mommy / Mami (2014), în regia lui Xavier Dolan, deținătorul Premiului Juriului la Cannes 2014 şi alegerea Canadei pentru secţiunea “Cel mai bun film străin”, la Oscar 2015, va avea premiera în România în 23 ianuarie.
      Noaptea trecută s-a desfăşurat ediţia din 2015 a Premiilor Globurilor de Aur, un eveniment plin de splendoare la care au participat cele mai mari staruri de film ale momentului.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!