Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Noul film al lui Christopher Nolan a zguduit întreaga lume într-un mod surprinzător. SF-ul Interstellar a condus la o nouă descoperire ştiinţifică despre găurile negre.
      Furia: Eroi anonimi nu este doar cel mai bun film despre război din ultimii ani, ci şi o lecţie frumoasă pentru fiul lui Brad Pitt, Maddox.
      Începând cu octombrie 2014, Freeman Distribution devine oficial distribuitor al producţiilor Lionsgate/ Summit.
      După ce a debutat ca lider în box office-ul american, Furia: Eroi anonimi conduce detaşat şi clasamentul încasărilor din România, unde a generat venituri de 557.000 RON.
      Redescoperire. Pasiune. Dragoste. Familie. Acestea sunt cele patru puncte cardinale care susţin povestea tinerei Danielle din filmul „Love by Design”.
      Freeman Entertainment prezintă pe marile ecrane Interstellar: Calatorind prin Univers, un film care din 7 noiembrie va putea fi urmarit in urmatoarele cinematografe
      Bărbatul ce trăieşte în umbra Angelinei Jolie - cunoscut şi sub numele de Brad Pitt – a fost invitat la emisiunea „Between Two Ferns”, a lui Zach Galifianakis.
      Mulţi dintre voi s-au întrebat cine este românca care a strălucit la braţul lui Brad Pitt la premiera filmului Furia: Eroi anonimi de la Londra.

      24 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Cea mai așteptată comedie a toamnei a avut premiera de gală aseară, la CinemaPRO. Alături de regizorul filmului, Radu Potcoavă, pe covorul roșu au pășit actorii Ioana Blaj, Paul Ipate, Luminița Gheorghiu, Marian Râlea.
      Catalogat de presa internaţională drept ,,cel mai bun film despre război din ultimii 30 de ani”, Furia: Eroi anonimi îi asigură lui Brad Pitt o revenire spectaculoasă pe marile ecrane din 24 octombrie, odată cu premiera filmului în România.

      21 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      E una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood, un producător cunoscut, o femeie de afaceri de succes şi femeia anului 2014, în revista Maxim. E ceva la care nu se pricepe Eva Longoria? Hmm...cred că nu.
      Chris Hemsworth luptă împotriva unei balene uriaşe în filmul “In the Heart of the Sea, regizat de Ron Howard.

      21 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      De la producătorii comediei de succes ,,Love Building”, vine din 26 decembrie pe marile ecrane Alt Love Building, un film cu Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă în rolurile principale.
      Filmul Furia: Eroi anonimi, regizat de David Ayer a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 23, 5 milioane de dolari.

      20 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      John R. Leonetti, regizorul filmului de groază Annabelle a declarat că a asistat la cel puţin două evenimente paranormale în timpul filmărilor.
      Mult aşteptatul film Furia: Eroi anonimi, regizat de David Ayer, a fost proiectat în premieră, duminică, 19 octombrie, în închiderea Festivalului de Film de la Londra.
      Cea mai populară comedie a verii a depășit cifra de 100,000 de spectatori în România. Lansat la începutul lunii mai, #Selfie a cucerit publicul din întreaga țară, printr-un aer fresh, o abordare diferită și o poveste bine ancorată în realitate.
      Marian Râlea revine pe marile ecrane în “Cuscrii”, cea mai nouă comedie românească, de pe 24 octombrie în cinematografele din toată țara.

      17 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Cei mai tari angajaţi se întorc în cea de-a doua parte a comediei Horrible Bosses 2, regizată de Sean Anders.
      Cea de-a XXI-a ediție a Festivalului Internațional de Cinema Documentar de la Sibiu, desfășurată între 6 și 12 octombrie 2014, a marcat intrarea festivalului în cel de-al treilea deceniu de existență.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!