Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Art Directorul "Metal Gear Solid", Yoji Shinkawa, a creat ilustraţia pentru lansarea 3D a filmului Cercul de Foc, în colaborare cu RealD 3D.
      Prodigiosul cineast Guillermo del Toro prezintă acţiunea SF Cercul de Foc, o producţie Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures, distribuită de MediaPro Distribution, din 12 iulie, în IMAX 3D şi cinematografele din toată ţara.
      Aşa cum ne-au obişnuit surorile Kristina şi Karissa Shannon, ne oferă din nou câteva imagini spectaculoase cu trupul lor bine sculptat.
      Brian de Palma este unul dintre acei regizori, care a ridicat câteva semne de întrebare în rândul fanilor. După filme precum „The Untouchables”, „Scarface” şi „Carrie”, Brian s-a reorientat spre producţii precum „Mission to Mars”.
      Câteva postere cu personajele din thriller-ul Runner Runner, au fost făcute publice ieri, 5 iulie. Regizat de Brad Furman, filmul îl are în distribuţia sa şi pe Anthony Mackie.

      4 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că starul din Man of Steel are o nouă iubită. Henry Cavill a fost fotografiat alături de actriţa Kaley Cuoco, la cumpărături în Los Angeles.
      Cei de la Sony Pictures Animation au lansat un nou trailer pentru producţia Cloudy With a Chance of Meatballs 2. Îl puteţi vedea mai jos!
      Mereu am crezut că extratereştroi ne vor invada din spaţiu. Însă au venit din adâncurile Pacificului şi au crezut că nu vom face faţă atacului.
      Dacă credeaţi că au fost lansate deja prea multe postere cu uriaşii din Pacific Rim, vă înşelaţi! Astăzi, a apărut primul afiş cu giganticul Otachi Kaiju!

      30 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Cu o fire libertină şi mult chef de viaţă, Chrissy Teigan nu se dă în lături de la nimic. Aşadar, nu ar trebui să ne surprindă faptul că modelul, în vârstă de 27 de ani, a renunţat la haine pentru o şedinţă foto acordată celor de la GQ.
      Potrivit celor de la The Hollywood Reporter, Leonardo DiCaprio va face din nou echipă cu Jamie Foxx în filmul "Mean Business on North Ganson Street", adaptat după romanul poliţist al lui S. Craig Zahler.

      28 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Jucăria care a produs numeroase controverse în rândul publicului din întreaga lume, revine într-o continuare a renumitei poveşti. Hollywood-ul s-a hotărât să realizeze al şaselea film al francizei.
      Va adăuga oare actorul Vin Diesel un film cu super-eroi la CV-ul său? Se pare că cei de la Marvel sunt interesaţi de starul din „Fast & Furious 6” pentru proiectele lor viitoare.

      26 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Warner Bros. a lansat un nou trailer pentru SF-ul Cercul de foc, filmul în care nişte monştri gigantici, cunoscuţi sub numele de Kajiu, declanşează un război ce va lua milioane de vieţi şi va consuma resursele umanităţii.
      După cum a declarat actorul însuşi, copiii lui sunt mai încântaţi de noul film cu Superman, decât el. Charles (9 ani) şi Tennyson (6 ani) iubesc filmul lui Zack Snyder.

      25 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Summit Entertainment a lansat primul clip din Red 2 / Greu de pensionat 2. Îl puteţi urmări mai jos.
      Mult aşteptata continuare a renumitului film cu monştri din 2001, s-a clasat direct pe primul loc în box office-ul american, în primul weekend de la lansare, obţinând încasări de 82 de milioane de dolari.
      Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Anthony Hopkins, Helen Mirren şi Catherine Zeta-Jones sunt pregătiţi să-şi înfrunte duşmanii în cea de-a doua parte a filmului Red, lansat în 2010.
      Actriţa Scarlett Johansson s-a alăturat distribuţiei comediei „Her”, regizată de Spike Jonze.
      Cu câteva zile în urmă, cei de la Sony au anunţat că filmele Amazing Spider Man 3 şi 4 sunt în curs de dezvoltare, iar filmările sunt programate să înceapă în 2016, respectiv 2018.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!