Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Actorul din Marea Mahmureală III, Zach Galifianakis le-a explicat celor de la Flicks and Bits că a fost un prilej de bucurie pentru el să joace cu John Goodman în ultimul film din renumita franciză.
      Potrivit celor de la Variety, Henry Cavill se află în negocieri cu Warner Bros, pentru a-l înlocui pe Tom Cruise în filmul The Man From U.N.C.L.E.
      Ce cuvinte vă vin în minte atunci când vă gândiţi la filmul Cercul de foc (titlu original Pacific Rim)? „Palpitant”, „impresionant”, „incitant”? Ei bine, regizorul Guillermo del Toro descrie noul său proiect, ca fiind „spectaculos”.
      ichael Caine a mărturisit publicaţiei Parade, că este un mare fan al actriţei Jennifer Lawrence. Ba mai mult, a şi votat ca ea să câştige Oscarul pentru performanţa din Silver Linings Playbook.
      Într-un interviu recent acordat celor de la Irish Independent, actorul Michael Shannon a avut numai cuvinte de laudă pentru noul film al lui Zack Snyder, Man of Steel.
      După cum bine ştiţi Marea Mahmureală 2 a avut prea multe similitudini cu prima parte. Iată că finalul trilogiei va fi foarte diferit.

      27 mai 2013

      Autor: Oana Mosor
      Invitată la emisiunea The Tonight Show pentru a-şi promova noul film, Now You See Me, Isla Fisher a mărturisit că se teme câteodată de fanii ei.
      Partenera lui Zach Galifianakis de la premiera filmului “Hangover Part III” este o femeie a străzii căreia actorul i-a cumpărat un apartament cu câţiva ani în urmă!
      Invitat la o emisiune televizată pentru a-şi promova noul film, Now You See Me, actorul Morgan Freeman a aţipit. Probabil starul în vârstă de 75 de ani se trezise un pic prea devreme.
      Filmsi, MediaPro Distribution şi Warner Bros. Pictures te invită să vezi finalul epic al trilogiei haitei de lupi!
      Ultimul film din franciza Marea Mahmureală, produs de studiourile Warner Bros. a ajuns în Europa.
      Isla Fisher, Mark Ruffalo, Michael Caine, Morgan Freeman, Woody Harrelson şi Mélanie Laurent, au păşit pe covorul roşu la New York, pentru a-şi promova noul film.
      Marea Mahmureală III este cel de-al treilea şi ultimul film din celebra serie regizată de Todd Phillips. Aşa cum ne-am obişnuit, ghinioniştii Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) şi Alan (Zach Galifianakis), au din nou probleme.
      Oare pe cine a pus ochii de data aceasta Leonardo DiCaprio?
      Actorii din Marea Mahmureală III au ajuns aseară la Los Angeles, pentru premiera ultimului film din celebra serie a regizorului Todd Phillips.
      Starul din Marea Mahmureală, va interpreta rolul unui bucătar, dependent de droguri, în filmul Chef.
      Actorul premiat la Oscar, Morgan Freeman (The Dark Night Rises, Now You See Me) şi Diane Keaton (The Big Wedding) vor juca împreună, pentru prima dată, în comedia Life Itself.
      După un weekend în care Marele Gatsby a avut încasări de peste 50 de milioane de dolari, starurile din mult aşteptata peliculă, au participat miercuri seară, la Festivalul de Film de la Cannes, în Franţa.
      Aseară, a avut loc cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, prilej pentru vedetele de la Hollywood să-şi etaleze ţinutele vestimentare.
      Ieri, 15 mai, a avut loc cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, care s-a deschis cu noua ecranizare a romanului "Marele Gatsby", în faimoasa sală „Grand Théâtre Lumière”.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!