Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Într-un interviu recent Jared Leto şi Margot Robbie au vorbit despre personajele lor din “Suicide Squad” şi cum s-a pregătit fiecare pentru rol.
      Joaquin Phoenix se află în negocieri pentru un rol care cu siguranţă va fi cea mai mare provocare a sa de până acum.
      Una dintre cele mai mari surprize ale super acțiunii “Batman v Superman” a fost apariţia enigmaticei Wonder Woman.
      Chiar dacă nu a avut parte de o interpretare prea bună şi nici nu a fost cel mai reuşit personaj negativ, Rita Repulsa a avut totuşi ceva special.
      Kevin Costner s-a îndepărtat mult de la stilul său care l-a consacrat ca actor atunci când a aceptat rolul codamnatului sociopat Jericho.
      Am avut 20 de ani să ne pregătim pentru asta şi din nefericire tot atât au avut şi extratereştrii. Cel mai recent trailer “Independence Day: Resurgence” ne da o imagine clară a acestui anticipat blockbuster.
      Robert Downey Jr a jucat rolul lui Tony Stark, a.k.a. Iron Man, încă din 2008 când a apărut Marvel Cinematic Universe .
      Actorul, în vârstă de 61 de ani, joacă alături de Gal Gadot în thriller-ul “Criminal”, povestea unui condamnat la moarte care este subiectul unui experiment CIA indedit.
      Actriţa de 29 de ani a tineut ascunsă de ochii presei, luni la rând, noua ei poveste de dragoste.

      21 aprilie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Jennifer Aniston şi Justin Theroux se simt ca în luna de miere la 8 luni după ce s-au căsătorit în mare secret.
      Bill Murray, Christopher Walken, Ben Kingsley, Lupita Nyong’o, Idris Elba, Scarlett Johansson sunt printre cei care dau un ton aparte noii ecranizări Disney a „Cărţii Junglei”.
      După succesul avut cu "Crăiasa Zăpezii", studioul Wizart Animation se întoarce pe marile ecrane cu o nouă animație senzațională, demonstrându-și încă o dată măiestria.
      Este a doua oară când frumoasa actriţă primeşte titul acesta, pe deplin meritat, după ce a mai fost aleasă de revista People şi în 2004.
      Kate Hudson a împlinit pe 19 aprilie 37 de ani şi a sărbătorit ziua de naştere cu multe surprize.
      Snoopy pornește în cea mai mare misiunea a sa: el şi echipa lui iau cerul cu asalt ca să-şi ducă la capăt răzbunarea, în acest timp, cel mai bun prieten al lui, Charlie Brown, începe acasă propria lui călătorie epică.

      19 aprilie 2016

      Autor: Aura Iancu
      “Jurassic World” a spulberat box office-ul anul trecut spre deliciul fanilor francizei.
      Cu o carieră muzicală în plină ascensiune, câştigătorul popularului show tv de la Pro Tv „Vocea României”, Mihai Chiţu debutează pe marile ecrane în animaţia „Un lup printre oi”.
      n apropierea sărbătorilor de Paşte, Ana Baniciu le-a pregătit o nouă surpriză fanilor, pe care îi invită din 22 aprilie la cinema, pentru a o asculta în interpretarea adorabilei Lyra.
      Regizorul Shane Black ne propune ceva diferit: Ryan Gosling şi Russell Crowe, o echipa excelentă de detectivi, o combinaţie perfectă pentru a convinge publicul să meargă în sălile de cinema.
      La aniversarea a 25 de ani al celebrului film, actriţele principale, Susan Sarandon şi Geena Davis, au reinterpretat rolurile care le-au adus celebritatea în ediţia din mai a revistei Harper’s Bazar.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!