Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      4 iunie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Filmul independent Usturoi, o coproducție româno-americană scrisă și produsă de Radu Băzăvan și regizată de Lucian Alexandrescu, va fi proiectată în premieră joi, 5 iunie, de la 21.30, la Casa TIFF.
      Shailene Woodley a strălucit aseară, la premiera noului ei fillm, The Fault In Our Stars. Evenimentul a avut loc la Teatrul Ziegfeld din New York.
      Carismaticul actorul nominalizat la Oscar Tom Cruise şi frumoasa Emily Blunt joacă în Edge of Tomorrow: Prizonier în Timp, noul thriller science-fiction produs de Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures.
      Producătorii filmului „Star Wars: Episode VII”, au mai adăugat încă o actriţă celebră în distribuţia filmului. Este vorba de Lupita Nyong’o, câştigătoarea premiului Oscar pentru rolul din „12 Years A Slave”.
      Unul dintre cele mai aşteptate filme ale verii, Guardians of the Galaxy va ajunge în cinematografe pe 1 august. Cu toate că mai sunt doar două luni până la premieră, producătorii vin cu o nouă surpriză.
      Deşi unora le place să fie mereu pe paginile revistelor de scandal, Charlize Theron încearcă să-şi protejeze familia de presă.
      Realizatorii filmului Sin City: A Dame to Kill For, au lansat un poster cu Eva Green, care a fost interzis de MPAA (Motion Picture Association of America).
      Tom Cruise şi Emily Blunt au participat într-un interval de 24 de ore la trei premiere ale filmului Edge of Tomorrow, în trei ţări diferite. În mod surprinzător, cei doi actori au făcut faţă acestei provocări epuizante.
      Ediția cu numărul 13 a Festivalului Internaţional de Film Transilvania începe mâine, 30 mai, de la 20.45, în Piața Unirii Open Air din Cluj, cu ceremonia de deschidere, urmată de premiera națională a filmului Philomena.
      Dacă nu vă veţi petrece weekend-ul departe de casă, vă invităm la cinema. Iată ce propuneri avem pentru voi: un film românesc, o producţie Disney în care Angelina Jolie joacă rolul principal, dar şi două filme de epocă.
      Brad Pitt a participat ieri la premiera filmului Maleficent, în care partenera sa de viaţă, Angelina Jolie joacă rolul principal. Evenimentul a avut loc la El Capitan Theater din Los Angeles.
      Juriul format din Adrian Silișteanu, Andrei Crețulescu și Daniel Sandu va selecta filmele care vor fi proiectate în cadrul unui eveniment special TIFF.

      27 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Cinci cărți despre cinema se vor lansa la TIFF Lounge, în prezența autorilor.

      26 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      După câteva luni de speculaţii, studiourile Warner Bros. au anunţat cum se va numi sequel-ul filmului Man of Steel. Pregătiţi-vă pentru Batman V Superman: Dawn of Justice!

      26 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Deşi are destui bani puşi deoparte cât să-i ajungă pentru tot restul vieţii, Emma Watson nu a vrut să treaca prin viaţă degeaba.

      26 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Filme premiate, invitaţi, un Cinepiano, o lecţie de actorie, seminarii de critică de film și ateliere de animație
      Cu peste 50.000 de spectatori în doar 2 săptămâni de la lansare, comedia #SELFIE se remarcă printr-o distribuţie tânără care a dorit să surprindă exact preocupările şi trăirile tinerilor de azi.

      24 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Filmele de la TIFF se văd la București între 10 și 19 iunie, într-o retrospectivă organizată la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu și J’ai Bistrot.
      După succesul pe care l-a avut Rise of the Planet of the Apes, producătorii de la 20th Century Fox au decis să realizeze şi un sequel.
      Cel mai de succes film românesc al anului, comedia #SELFIE, o radiografie a generaţiei actuale, are în spate o echipă tânără, care a răspuns cerinţelor unui public dificil: tinerii din toate timpului.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!