Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Din 23 august, Luminiţa Gheorghiu este…o babă comunistă în cel mai nou film semnat Stere Gulea.

      16 august 2013

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit celor de la The Hollywood Reporter, Vin Diesel a semnat recent un contract pentru rolul principal din Soldiers of the Sun, o poveste scrisă de Arash Amel (Grace of Monaco), care s-ar putea transforma într-o franciză a studiourilor Universal.

      15 august 2013

      Autor: Oana Mosor
      Aşa cum ne-a obişnuit, Lady Gaga continuă să şocheze prin apariţiile sale. Artista a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta spre restaurantul Chateau Marmont din Hollywood, într-o ţinută total nepotrivită.
      Toţi fanii lui Beyonce au fost luaţi prin surprindere după ce artista a postat pe contul de Instagram câteva fotografii cu noul ei look.
      Potrivit The Hollywood Reporter, Hugh Grant va juca în cel mai nou proiect regizat de Guy Ritchie, The Man From U.N.C.L.E.
      A apărut de multe ori pe paginile revistelor din întreaga lume datorită formelor sale voluptoase, în special posteriorului.
      Întotdeauna am crezut că cel mai sexy lucru la franţuzoaice este accentul, dar după ce am văzut aceste imagini cu Nabilla Benattia, mi-am dat seama că m-am înşelat!

      8 august 2013

      Autor: Oana Mosor
      În urmă cu o săptămână au început filmările pentru comedia America, venim!, filmul de debut al regizorului Răzvan Săvescu, după un scenariu semnat de Răzvan Săvescu și Oana Ioachim.
      Extrem de bine realizat şi cât se poate de înspăimântător, Trăind printre demoni se transformă într-o nouă realizare lăudată din cariera lui James Wan, care este considerat unul dintre cei mai creativi regizori la momentul actual.

      7 august 2013

      Autor: Oana Mosor
      Oare cine este inventatorul acestor pantaloni strânşi pe corp? Nici nu mai contează de fapt, este cea mai bună inovaţie în modă pentru femei!
      Atunci când apar poze noi cu un fotomodel celebru, toţi bărbaţii sunt fericiţi! Dar ce se întâmplă atunci când vezi două femei sexy într-un pictorial foarte fierbinte?
      Din 9 august, îndrăzneşte să fii martorul unui caz real din dosarele familiei Warren, cercetători paranormali renumiţi în toată lumea. Au investigat cazul de posedare din Amytiville şi bântuirea din Conneticut.
      După ani de zile în care s-a luptat cu bolile psihice ale soţiei sale, Michael Douglas s-a hotărât să renunţe!
      La 34 de ani, Kate Hudson este una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood! Are o siluetă pentru care este invidiată de femeile din întreaga lume!
      Designerul Marc Jacobs a realizat o campanie cu scopul de a strânge bani pentru cancerul de piele. Este un lucru bun, o cauză nobilă, un gest demn de laudă.
      Deşi are o relaţie cu John Mayer, Katy Perry şi-a lăsat iubitul acasă şi a mers la premiera noului său film, Ştrumfii 2, cu altă persoană specială: bunica ei, Ann Hudson.
      În 2010, echipa nebună de pensionari extrem de periculoşi a luat marile ecrane cu asalt în RED /Greu de Pensionat. În 2013, se întorc.

      29 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Excentricul Johnny Depp se gândeşte serios să renunţe la actorie pentru totdeauna, după eşecul filmului Lone Ranger.

      29 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Vă mai aduceţi aminte de inocenta Courtney Stodden care visa la o carieră în muzică şi îşi dorea să devină una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood?
      Este protagonistul uneia dintre cele mai de succes francize de la Hollywood, Fast and Furious şi unul dintre cei mai iubiţi actori ai momentului.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!