Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Marco Ochoa, a realizat un tutorial special în care ne prezintă un machiaj de vampir super sexy inspirat de personajul interpretat de Mia Maestro, Carmen.
      Filmul lui Lars von Trier se va numi "Nymphomaniac", va avea premiera la finele lui mai 2013 şi îi are în distribuţie pe Charlotte Gainsbourg, Uma Thurman, Willem Dafoe, Shia Labeouf, și Christian Slater.

      2 noiembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Actriţa Ioana Flora joacă în "Acasă la tata", un nou lungmetraj românesc care se filmează zilele acestea, în regia lui Andrei Cohn.
      Regizorul în vârstă de 40 de ani, a declarat pentru revista Elle că prima sa întâlnire cu Mann a avut loc în timpul audiţiilor pentru filmul lui Jim Carey, „The Cable Guy”, produs de Apatow.
      Concurs “Epoca de Gheaţă 4 - Continente în derivă" vă este oferit de Editura Egmont, Ciocolata Milka, Odeon şi FilmSi!

      1 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Robert Pattinson, devenit cunoscut cu ocazia rolului din populara serie “Twilight / Saga amurg”, a fost imortalizat în ceară şi urmează să fie expus în celebrul Muzeu al Figurilor de Ceară din Marea Britanie.
      Afişul japonez îi are în prim plan pe Hugh Jackman (Jean Valjean), Anne Hathaway (prostituata Fantine), Russell Crowe (inspectorul de poliţie Javert) şi Amanda Seyfried (fiica lui Fantine, Cosette).
      Cu VIAŢA LUI PI, regizorul Ang Lee a creat un film revoluţionar despre un tânăr care supravieţuieşte unui dezastru maritim şi se vede silit să pornească într-o călătorie epopeică, plină de aventuri şi de descoperiri.
      Ediţia a şasea a festivalului Kinofest s-a încheiat, 300 de filme au rulat şi au încântat în cinematograf/librărie/pub/institut.
      Paul Rudd (Role Models, I Love You, Man) şi Jennifer Aniston (Horrible Bosses, The Break-Up) sînt protagoniştii comediei "Cu lumea-n cap".
      Ultima parte a seriei cu vampiri, destinată adolescenţilor, va fi lansată luna viitoare. A fost deja dezvăluit faptul că finalul filmului diferă de cel din cartea lui Stephenie Meyer.
      Regizat de Jee-woon Kim, filmul „The Last Stand” redă povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), un şerif hotărât să ţină piept cu orice preţ nelegiuiţilor unui cartel de droguri care-şi fac de cap pe teritoriul său.

      27 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Deşi nu mai era nevoie, producătorii de la Summit Entertainment îşi răsfaţă fanii cu un nou spot TV plin de acţiune şi suspans pentru ultimul film din celebra serie “Twilight / Amurg”.
      Avem un nou trailer pentru “A Good Day to Die Hard”, în care celebrul poliţist John McClane (Bruce Willis) apare alături de fiul său, Jack McClane, interpretat de actorul Jay Courtney.
      Din cauza colapsului financiar al companiei MGM, timp de patru ani, de la filmul James Bond, „Quantum of Solace” până în prezent, nu s-a mai realizat nici unul.

      26 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Regizorul David Ayer prezintă prima imagine cu Arnold Schwarzenegger din “Ten”.

      25 octombrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Asociaţia Culturală Macondo continuă organizarea proiecțiilor Cinema-Edu în București și în țară. Peste 30 de licee din București și alte 20 din țară vor avea acces gratuit la cinematografele și spațiile culturale din programul Cinema-Edu.
      Robert Pattinson a mărturisit într-un interviu recent că scenele de sex dintre el şi Kristen Stewart sunt ridicole.
      Barbara Broccoli a declarat că îşi doreşte ca Sam Mendes să regizeze un alt film cu James Bond.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!