Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Actorul a confirmat zvonurile legate de o continuare a filmului „Sherlock Holmes: A Game of Shadows”, însă nu a fost stabilită deocamdată, data exactă pentru începerea filmărilor.
      Deşi imaginea sa de acum este şocantă, trebuie să ştiţi că Matthew McConaughey nu este bolnav.
      Imediat ce Brad Bird a confirmat faptul că nu va mai regiza “Misiune imposibilă V”, producătorii de la Paramount Pictures au pornit în căutarea unui nou regizor.
      Pe Blu-ray 3D, Blu-ray 2D si DVD, "Katy Perry: O parte din mine", include scene nemaivazute pâna acum, scene din concerte, interviuri si momente personale.
      Actorii din “Amurg” au strălucit încă o dată pe covorul roşu la premiera ultimului film din serie, “Zori de zi – Partea a II-a”, la Londra, oraşul natal al lui Robert Pattinson.

      15 noiembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că fermecătorul Chris Hemsworth nu duce lipsă de noi contracte. Următoarea ofertă vine din partea producătorilor filmului „Candy Store”.
      Afişul recent lansat oferă o imagine cu personajele Oscar Diggs (James Franco), Vrăjitoarea Rea a Occidentului (Mila Kunis) şi Vrăjitoarea Bună (Michelle Williams).
      Sylvester Stallone a primit recent un rol în „Reach Me”, o dramă scrisă şi regizată de unul dintre protagoniştii binecunoscuţi ai filmului „Cobra”, John Herzfeld.
      Hugh Jackman a declarat că filmul animat „Rise of the Guardians” va avea succes în rândul copiilor.
      Sam Mendes a declarat pentru Collider, că s-a implicat în proiectul Skyfall, deoarece îşi dorea o astfel de provocare.
      Stewart a recunoscut în iulie că a fost implicată într-o aventură cu regizorul producţiei „Snow White and the Huntsman”, Rupert Sanders, în timp ce era cu Pattinson, dar se zvoneşte că cei doi s-au împăcat.
      Ce vedem de vineri în cinematografe? FilmSi te invită să afli tot ce trebuie despre lansările cinematografice din 16 noiembrie. Vă aşteptăm în cinematografe! Vizionare plăcută!
      “Crud și gătit” a cîștigat premiul Script 2 Film Workshops, oferit de Mediterranean Film Institute (MFI) la Agora - Crossroads Co-Production Forum din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Salonic, ajuns la a 53-a ediție.
      Fotografia îl prezintă pe personajul lui Cruise, locotenent-colonelul Bill Cage, îmbrăcat într-un costum de luptă robotizat.
      Actorul de origine spaniolă şi-a inaugurat steaua joi (8 noiembrie), în cadrul unei ceremonii speciale, de la care nu au putut lipsi colegele sale din „Skyfall”, Berenice Marlohe şi Naomie Harris.

      10 noiembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit TheWrap, producătorii proiectului, care a fost intitulat iniţial „Kristy”, caută s-o atragă în echipa lor pe frumoasa din „Twilight Saga”.

      9 noiembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      După ce s-a discutat mult timp dacă Mark Walhberg va fi implicat sau nu în filmul lui Michael Bay, “Transformers 4”, se pare că în cele din urmă, starul se pregăteşte pentru filmări.
      Actorul şi-a reluat rolul vârcolacului Jacob în ultimul film, „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2”, alături de Robert Pattinson şi Kristen Stewart.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!