Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Se pare că în cele din urmă, Russell Crowe s-a hotărât să clarifice zvonurile legate de o posibilă idilă cu actriţa Dita Von Teese, prin intermediul contului său de pe Twitter.
      Arnold Schwarzenegger a declarat că experienţa sa de guvernator al Californiei, l-a transformat într-un actor mai bun.
      Jennifer Lopez l-a felicitat pe fostul iubit, Ben Affleck pentru premiul câştigat la Golden Globe, cu filmul „Argo”.
      Warner Bros. a obţinut drepturile de metraj pentru „Dark Invasion”, un thriller care îl va avea în centrul acţiunii pe Bradley Cooper (Silver Linings Playbook).

      15 ianuarie 2013

      Autor: Bogdan Tirlea
      Dennis Hopper este FAVORITUL MGM din luna februarie. Urmăreşte-l pe actorul nostru favorit din această lună în fiecare marţi seara, în câte un film, printre care Antrenorii şi Uriaşul.

      14 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Jennifer Lawrence şi-a arătat entuziasmul la cea de-a 70-a ediţie a Golden Globes.
      Au apărut câteva imagini noi din filmul lui Tommy Wirkola, “Hansel and Gretel Witch Hunters”.
      Filmul regizorului David O. Russell, „Silver Linings Playbook” a obţinut numeroase nominalizări la premiile Oscar zilele trecute (inclusiv pentru cel mai bun regizor şi cel mai bun scenariu).
      Deşi şi-a ferit întotdeauna copiii de lumina reflectoarelor, Gwyneth Paltrow a distribuit o colecţie de fotografii din vacanţă cu familia sa, joi (10 ianuarie).
      Actriţa interpretează rolul Evanorei, una dintre cele trei vrăjitoare cu care se confruntă tânărul Oscar Diggs (James Franco), după ce a fost aruncat din Kansas în Tărâmul din Oz.
      Frumoasa actriţă a declarat că i-ar plăcea să lucreze într-un film bollywoodian.
      Ryan Gosling a declarat că Emma Stone este foarte amuzantă. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru „Crazy, Stupid, Love” şi în prezent, joacă împreună în drama „Gangster Squad”.
      Ang Lee va primi, în februarie, un premiu din partea Visual Effects Society în februarie, pentru contribuţiile aduse în domeniul cinematografiei, la filme precum „Crouching Tiger, Hidden Dragon”.

      5 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Afişul îi prezintă pe Arnold Schwarzenegger şi Johnny Knoxville stând în picioare în faţa ruinelor oraşului lor.
      Frumoasa din „High School Musical”, Ashley Tisdale s-a alăturat distribuţiei filmului „Left Behind”.
      Thriller-ul regizat de Taylor Hackford, îl prezintă pe Jason Statham în rolul lui Parker, un hoţ profesionist ce caută să se răzbune pe gaşca care l-a trădat şi l-a lăsat să moară.
      Actriţa din „Thor”, a fost plasată pe prima poziţie în clasamentul celebrei publicaţii Forbes, care a fost realizat luând în calcul câştigurile actorilor din ultimii zece ani.
      Invitat la emisiunea The Graham Norton Show, Tom Cruise a dezvăluit că a vrut ca „Jack Reacher” să pară cât mai realist posibil pentru public.
      Producătorul/regizorul Judd Apatow – care a avut succes cu comediile sale despre adolescenţă, cum ar fi „Superbad”, „Freaks and Geeks” şi „Underclared” – abordează în noul său film, viaţa unui cuplu care se confruntă cu criza vârsei a doua.
      Universal se pregăteşte pentru o continuare a filmului „Snow White and the Huntsman”, iar actriţa Kristen Stewart se pare că îşi va relua rolul.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!