Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Invitată în The Graham Norton Show, Anne Hathaway a mărturisit că şi-ar dori o continuare a filmului care a făcut-o celebră, The Devil Wears Prada.
      A trecut aproape un an de la moartea lui Paul Walker. Tragicul eveniment a zguduit întreaga lume. Atât colegii actorului, cât şi milioanele de fani au fost mult timp în stare de şoc.
      Arnold Schwarzenegger îşi reia rolul care l-a făcut celebru, în Terminator: Genisys. Revista Entertainment Weekly a lansat primele imagini din film.

      31 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Primul weekend din noiembrie ne aduce în cinematografe, şase producţii noi nouţe: John Wick, Coarne, Boxtroli în 3D, Dragoste & Design, Hărţi către stele şi Alfabet.

      31 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Miley Cyrus a participat zilele trecute la gala anuală de caritate amfAR Inspiration din Los Angeles.
      Noul său film, Furia: Eroi Anonimi, l-a ajutat pe Brad Pitt să empatizeze cu drama prin care au trecut soldaţii adevăraţi pe câmpul de luptă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
      De ce s-a despăriţit Sofia Vergara de logodnicul ei? Iată ce a mărturisit omul de afaceri Nick Loeb: „Ne doream lucruri diferite în viaţă. E concentrată prea mult asupra carierei.
      Kevin Feige, preşedintele studiourilor Marvel, a anunţat în cadrul unui eveniment organizat la El Capitan Theatre din Hollywood, care sunt cele mai noi filme cu super eroi.
      Se anunţă o luptă crâncenă! După cum se poate vedea în trailerul final al producţiei, focurile de armă şi exploziile vor fi în prim plan în noul film al lui Francis Lawrence.
      Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow şi Hawkeye au de rezolvat o nouă misiune, iar soarta omenirii este în mâinile lor.
      Noul film al lui Christopher Nolan a zguduit întreaga lume într-un mod surprinzător. SF-ul Interstellar a condus la o nouă descoperire ştiinţifică despre găurile negre.
      Furia: Eroi anonimi nu este doar cel mai bun film despre război din ultimii ani, ci şi o lecţie frumoasă pentru fiul lui Brad Pitt, Maddox.
      Începând cu octombrie 2014, Freeman Distribution devine oficial distribuitor al producţiilor Lionsgate/ Summit.
      După ce a debutat ca lider în box office-ul american, Furia: Eroi anonimi conduce detaşat şi clasamentul încasărilor din România, unde a generat venituri de 557.000 RON.
      Redescoperire. Pasiune. Dragoste. Familie. Acestea sunt cele patru puncte cardinale care susţin povestea tinerei Danielle din filmul „Love by Design”.
      Freeman Entertainment prezintă pe marile ecrane Interstellar: Calatorind prin Univers, un film care din 7 noiembrie va putea fi urmarit in urmatoarele cinematografe
      Bărbatul ce trăieşte în umbra Angelinei Jolie - cunoscut şi sub numele de Brad Pitt – a fost invitat la emisiunea „Between Two Ferns”, a lui Zach Galifianakis.
      Mulţi dintre voi s-au întrebat cine este românca care a strălucit la braţul lui Brad Pitt la premiera filmului Furia: Eroi anonimi de la Londra.

      24 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Cea mai așteptată comedie a toamnei a avut premiera de gală aseară, la CinemaPRO. Alături de regizorul filmului, Radu Potcoavă, pe covorul roșu au pășit actorii Ioana Blaj, Paul Ipate, Luminița Gheorghiu, Marian Râlea.
      Stirile 1821-1840
      87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97
      din 3719 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!