Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      David O. Russell, regizorul peliculelor “The Fighter” şi “Silver Linings Playbook”, cea din urmă fiind considerată ca una din favoritele premiilor Academiei Americane de Film, este foarte ocupat cu noul său proiect cinematografic.
      Primul trailer al filmului “Star Trek into the Darkness”, în regia lui J.J. Abrams a fost lansat şi ni-l prezintă pe starul Zachary Quinto în rolul lui Spock, purtând un costum special de protecţie, aşa cum este văzut în inima vulcanului.
      Următorul film al lui Sacha Baron Cohen ar putea fi cel mai ciudat proiect al actorului de până acum. Trebuie să menţionăm că pelicula este bazată pe evenimente reale.

      5 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Producătorii de la DreamWorks au lansat primul trailer pentru animaţia “The Croods”.

      5 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Dacă aţi urmărit aseară confruntarea publică dintre Obama şi Romney – un adevărat spectacol de vorbe goale – cu siguranţă aţi fi dorit să aveţi in faţă un lider cu o personalitate puternică, graţie forţei sale morale.
      Dragii noştri, ştiţi care este singurul motiv pentru care Chuck Norris doarme cu pistolul deasupra pernei? Nu aţi aflat încă? Îi este teamă ca din dulapul lui să nu iasă Liam Neeson.

      4 octombrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      După prezentarea afişului, care îi are în prim plan pe Russel Crowe şi Mark Wahlberg, alături de câteva imagini din film, a venit şi rândul trailerului oficial să fie lansat.

      4 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      A fost lansat primul trailer pentru filmul “Parker”, ce-i are ca protagonişti pe Jason Statham şi Jennifer Lopez.
      Urmează cei 3 paşi si câstigă! Cu Hollywood Multiplex şi FilmSi.ro devii "Looper: Asasin în viitor "!
      Potrivit The Wrap, actriţa care a câştigat anul trecut un Oscar, pentru interpretarea sa din filmul lui Darren Aronofsky, „Black Swan”, ar putea obţine rolul principal în două noi proiecte.
      Trailerul care era programat să fie lansat la sfârşitul acestei săptămâni, a fost prezentat în premieră, acum 2 ore de către producătorii celui de-al cincilea film din franciza “Die Hard” – “A Good Day to Die Hard”.
      Primul trailer al filmului lui Gore Verbinski ( regizorul trilogiei “Piraţii din Caraibe”) “The Lone Ranger” a fost lansat.
      Conform tabloidului "Deadline", Jay Chandrasekhar, regizorul peliculei “Broken Lizard”, va scrie scenariul şi va semna regia pentru “Yogy Bear 2”.
      Primul trailer interzis minorilor pentru comedia bizară “Movie 43”, având ratingul R (recomandată celor peste 17 ani), a fost dezvăluit. Pregatiţi-vă pentru o experienţă de neuitat.

      3 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Ei bine, chiar şi această apariţie “în roz” înseamnă publicitate pentru filmul “Taken 2”. După cum se ştie, octombrie este “luna mondială de luptă împotriva cancerului la sân”.

      2 octombrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Terapie de cuplu spune povestea unui mariaj care şi-a pierdut acea "scânteie aparte". "Kay vrea să revigoreze relaţia sa cu Arnold", spune Meryl Streep, care joacă în această comedie, alături de Tommy Lee Jones şi de Steve Carell.
      Producătorii au lansat un trailer nou pentru următorul film din seria “James Bond”.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!