Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      La aproximativ două luni de la prezentarea primului trailer pentru ”Cronicile Casterilor: A 16-a Luna” (Beautiful Creatures), producătorii au lansat un nou clip.
      Aşa cum era de aşteptat, pelicula regizată de Bill Condon, “Saga amurg: Zori de zi – Partea a II-a”, a debutat pe primul loc în box-office-ul american.
      Bill Murray şi Laura Linney, ambii nominalizaţi la Oscar, sunt protagoniştii unei poveşti adevărate care explorează faţeta umană a unui lider politic care a schimbat istoria.
      Actorul a confirmat zvonurile legate de o continuare a filmului „Sherlock Holmes: A Game of Shadows”, însă nu a fost stabilită deocamdată, data exactă pentru începerea filmărilor.
      Deşi imaginea sa de acum este şocantă, trebuie să ştiţi că Matthew McConaughey nu este bolnav.
      Imediat ce Brad Bird a confirmat faptul că nu va mai regiza “Misiune imposibilă V”, producătorii de la Paramount Pictures au pornit în căutarea unui nou regizor.
      Pe Blu-ray 3D, Blu-ray 2D si DVD, "Katy Perry: O parte din mine", include scene nemaivazute pâna acum, scene din concerte, interviuri si momente personale.
      Actorii din “Amurg” au strălucit încă o dată pe covorul roşu la premiera ultimului film din serie, “Zori de zi – Partea a II-a”, la Londra, oraşul natal al lui Robert Pattinson.

      15 noiembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că fermecătorul Chris Hemsworth nu duce lipsă de noi contracte. Următoarea ofertă vine din partea producătorilor filmului „Candy Store”.
      Afişul recent lansat oferă o imagine cu personajele Oscar Diggs (James Franco), Vrăjitoarea Rea a Occidentului (Mila Kunis) şi Vrăjitoarea Bună (Michelle Williams).
      Sylvester Stallone a primit recent un rol în „Reach Me”, o dramă scrisă şi regizată de unul dintre protagoniştii binecunoscuţi ai filmului „Cobra”, John Herzfeld.
      Hugh Jackman a declarat că filmul animat „Rise of the Guardians” va avea succes în rândul copiilor.
      Sam Mendes a declarat pentru Collider, că s-a implicat în proiectul Skyfall, deoarece îşi dorea o astfel de provocare.
      Stewart a recunoscut în iulie că a fost implicată într-o aventură cu regizorul producţiei „Snow White and the Huntsman”, Rupert Sanders, în timp ce era cu Pattinson, dar se zvoneşte că cei doi s-au împăcat.
      Ce vedem de vineri în cinematografe? FilmSi te invită să afli tot ce trebuie despre lansările cinematografice din 16 noiembrie. Vă aşteptăm în cinematografe! Vizionare plăcută!
      “Crud și gătit” a cîștigat premiul Script 2 Film Workshops, oferit de Mediterranean Film Institute (MFI) la Agora - Crossroads Co-Production Forum din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Salonic, ajuns la a 53-a ediție.
      Fotografia îl prezintă pe personajul lui Cruise, locotenent-colonelul Bill Cage, îmbrăcat într-un costum de luptă robotizat.
      Actorul de origine spaniolă şi-a inaugurat steaua joi (8 noiembrie), în cadrul unei ceremonii speciale, de la care nu au putut lipsi colegele sale din „Skyfall”, Berenice Marlohe şi Naomie Harris.

      10 noiembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit TheWrap, producătorii proiectului, care a fost intitulat iniţial „Kristy”, caută s-o atragă în echipa lor pe frumoasa din „Twilight Saga”.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!