Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Tom Cruise şi Emily Blunt au participat într-un interval de 24 de ore la trei premiere ale filmului Edge of Tomorrow, în trei ţări diferite. În mod surprinzător, cei doi actori au făcut faţă acestei provocări epuizante.
      Ediția cu numărul 13 a Festivalului Internaţional de Film Transilvania începe mâine, 30 mai, de la 20.45, în Piața Unirii Open Air din Cluj, cu ceremonia de deschidere, urmată de premiera națională a filmului Philomena.
      Dacă nu vă veţi petrece weekend-ul departe de casă, vă invităm la cinema. Iată ce propuneri avem pentru voi: un film românesc, o producţie Disney în care Angelina Jolie joacă rolul principal, dar şi două filme de epocă.
      Brad Pitt a participat ieri la premiera filmului Maleficent, în care partenera sa de viaţă, Angelina Jolie joacă rolul principal. Evenimentul a avut loc la El Capitan Theater din Los Angeles.
      Juriul format din Adrian Silișteanu, Andrei Crețulescu și Daniel Sandu va selecta filmele care vor fi proiectate în cadrul unui eveniment special TIFF.

      27 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Cinci cărți despre cinema se vor lansa la TIFF Lounge, în prezența autorilor.

      26 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      După câteva luni de speculaţii, studiourile Warner Bros. au anunţat cum se va numi sequel-ul filmului Man of Steel. Pregătiţi-vă pentru Batman V Superman: Dawn of Justice!

      26 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Deşi are destui bani puşi deoparte cât să-i ajungă pentru tot restul vieţii, Emma Watson nu a vrut să treaca prin viaţă degeaba.

      26 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Filme premiate, invitaţi, un Cinepiano, o lecţie de actorie, seminarii de critică de film și ateliere de animație
      Cu peste 50.000 de spectatori în doar 2 săptămâni de la lansare, comedia #SELFIE se remarcă printr-o distribuţie tânără care a dorit să surprindă exact preocupările şi trăirile tinerilor de azi.

      24 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Filmele de la TIFF se văd la București între 10 și 19 iunie, într-o retrospectivă organizată la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu și J’ai Bistrot.
      După succesul pe care l-a avut Rise of the Planet of the Apes, producătorii de la 20th Century Fox au decis să realizeze şi un sequel.
      Cel mai de succes film românesc al anului, comedia #SELFIE, o radiografie a generaţiei actuale, are în spate o echipă tânără, care a răspuns cerinţelor unui public dificil: tinerii din toate timpului.
      La scurt timp după ce a dat viață unui băiețel de nota 10, Dana Rogoz revine din 23 mai pe marile ecrane în interpretarea lui Glinda, zâna cea bună din mult-așteptata animație: Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy.

      22 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Pe lângă spectacolul multimedia Maria T., semnat de Bălănescu Quartet, cântecele Mariei Tănase vor răsuna la TIFF în „Hai Iu Iu NU Hi You You”, un show marca Radu Afrim și Vlaicu Golcea, subintitulat „concert remix-uri Maria Tănase”.
      Aflat la debutul său ca protagonist într-un proiect de animație pe marile ecrane, Răzvan Fodor este Comandantul Bezea în noua aventură plină de farmec şi culoare Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy.
      Cu Premiul de excelență, oferit de Mercedes-Benz România, va fi distins îndrăgitul actor Florin Zamfirescu (65 de ani), a cărui carieră impresionantă în film și teatru a început acum mai bine de patru decenii.
      Echipa de marketing a producţiei “Edge of Tomorrow”, a lansat încă 4 clipuri ce includ câteva scene noi, momente de pe platourile de filmare, precum şi interviuri cu protagoniştii Tom Cruise şi Emily Blunt.
      Noul Cinematograf al Regizorului Român pregătește sezonul de cinema în aer liber, care se va deschide pe 26 mai, în timpul săptămânii, de luni pînă joi.

      20 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Iată spotul ediției cu numărul 13 a Festivalului Internațional de Film Transilvania (30 mai – 8 iunie, Cluj).
      Stirile 1961-1980
      94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
      din 3615 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!