Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      10 actriţe și 10 mirosuri fine

      25 septembrie 2018, Autor: Anca Rusu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Marile branduri de parfumuri își aleg cu atenție vedeta care le va promova produsul dorit. În cazul actrițelor de la Hollywood, se observă două trenduri în procesul de selecție: actrițele tinere, în vogă, idolatrizate de milioane de adolescente din toată lumea sau actrițele mature, dar aflate în vârful carierei, eventual cu o proaspătă nominalizare la Premiile Oscar.

       

      Vă prezentăm mai jos câteva exemple de actrițe care și-au asociat imaginea cu parfumuri celebre.

       

      Angelina Jolie - parfumul Mon Guerlain de la Guerlain

       

      angelina


      În anul 2017, Angelina Jolie a devenit ambasadoarea brandului francez de produse cosmetice de lux Guerlain şi noua imagine oficială a parfumului Mon Guerlain. După o pauză de 10 ani, acesta a fost primul contract de promovare a unui produs cosmetic pe care Angelina l-a acceptat. Brandul francez s-a declarat ”încântat şi onorat” de acest parteneriat, iar celebra actriţă a donat întregul onorariu primit în favoarea Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiaţi. Angie a ales să promoveze acest parfum în memoria mamei sale, Marcheline Bertrand, care adora produsele cosmetice Guerlain. Marcheline a murit în anul 2007 din cauza cancerului ovarian.

       

      Blake Lively - parfumul Premiere de la Gucci

       

      blake

       

      Blake Lively este noua întruchipare a divei moderne de la Hollywood. Frumuseţea, delicateţea şi eleganţa pe care le emană nu au putut fi trecute cu vederea de marile branduri de produse cosmetice, care s-au înghesuit să o curteze pe actriţa din "A Simple Favor". Blake Lively a ales să promoveze parfumul Premiere de la Gucci pentru că i se potriveşte de minune şi transmite mesajul dorit: sunt frumoasă, bogată, talentată şi măritată cu Ryan Reynolds. Ce altceva ar mai fi de spus?

       

      Emilia Clarke - parfumul The One de la Dolce&Gabbana

       

      emilia


      Frumoasa Daenerys Targaryen din “Game of Thrones” a devenit, în 2017, brand-ambasadoarea noului parfum The One, semnat Dolce&Gabbana. Până nu demult, muza Dolce&Gabbana şi ambasadoarea aceluiaşi parfum era o altă actriță celebră, respectiv Scarlett Johansson. Dar, pentru că vorbim despre Hollywood, unde azi eşti hot şi mâine not, Mama Dragonilor i-a suflat postul Văduvei Negre, devenind rapid idolul adolescenţilor din întreaga lume cu un singur rol. O performanţă greu de egalat chiar şi pentru Scarlett.

       

      Kristen Stewart - parfumul Gabrielle de la Chanel

       

      kristen


      Chanel a îmbrăţişat latura rebelă, rock'n'roll a lui Kristen Stewart, pe care a asezonat-o cu elemente de fashion couture, iar astfel a luat naştere campania îndrăzneaţă de promovare a parfumului Gabrielle de la Chanel. Pentru că tinerii o iubesc pe Kristen Stewart încă de acum 10 ani, când o juca pe Bella Swan în franciza “Twilight”, succesul parfumului a fost garantat. Actriţa în vârstă de 28 ani a reuşit să schimbe publicul ţintă al celebrei case Chanel, aducându-le clienţi noi cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 ani.  

       

      Nicole Kidman - parfumul Chanel No. 5

       

      kidman


      De-a lungul timpului, femei celebre precum Marilyn Monroe, Catherine Deneuve sau Gisele Bundchen au fost imaginea parfumului Chanel No. 5. În anul 2004, Nicole Kidman, care tocmai câştigase un Premiu Oscar pentru rolul din drama “The Hours”, a fost aleasă drept imaginea celui mai celebru parfum din lume, creat în 1921. Dar a trecut şi momentul de glorie al lui Nicole, iar acum cea care promovează Chanel No. 5 L'eau Perfume este nimeni alta decât fiica lui Johnny Depp, Lily Rose Depp.

       

      Penelope Cruz - parfumul Tresor de la Lancome

       

      penelope


      Tresor este unul dintre cele mai populare şi totodată unul dintre cele mai vândute parfumuri din lume. În 2010, Penelope Cruz a ales să promoveze acest parfum care s-a bucurat de un succes răsunător de-a lungul timpului. Frumuseţea şi naturaleţea actriţei spaniole o transformă în candidata perfectă pentru a deveni imaginea oficială a oricărui produs cosmetic.

       

      Gwyneth Paltrow - parfumul Ma vie de la Hugo Boss

       

      paltrow

       

      Gwyneth Paltrow este feminină, puternică şi independentă, deci deţine avantajele necesare unei femei moderne. Parfumul Ma vie de la Hugo Boss transmite exact acest mesaj, transpus de Gwyneth într-un spot publicitar alb-negru. Relaxată, actriţa coboară din maşină şi face o plimbare pe tocuri, iar mesajul este clar: este viaţa mea şi fac ce vreau cu ea.

       

      Emily Blunt - parfumul Opium de la Yves Saint Laurent

       

      blunt


      Dacă diavolul se îmbracă de la Prada, Emily Blunt alege să poarte Yves Saint Laurent. Unul dintre primele filme care i-au adus celebritatea a fost chiar “The Devil Wears Prada”, în care a jucat alături de Meryl Streep şi Anne Hathaway. Pe lângă faptul că producţia a ajutat-o să îşi creeze o imagine publică favorabilă, contractele de la marile branduri nu au ezitat să apară.  

       

      Julia Roberts - parfumul La vie est belle de la Lancome

       

      julia


      Răsfăţata Americii se menţine în topul celor mai căutate vedete pentru reclame şi campanii publicitare. În urmă cu şase ani, Julia Roberts era imaginea parfumului La vie est belle de la Lancome. După ce a declarat, în trecut, că nu şi-ar împrumuta numele unui produs pe care nu l-ar purta, toată lumea era curioasă de ce a ales Julia Roberts acest parfum. Actriţa a declarat că La vie est belle este un parfum exact pe gustul ei, care miroase diferit în funcţie de persoana care îl foloseşte.

       

      Charlize Theron - parfumul J’Adore de la Dior

       

      charlize


      Charlize Theron este singura actriţă care a rămas imaginea unui parfum celebru o perioadă îndelungată. Deşi au existat zvonuri că ar putea fi înlocuită de cei de la Dior, Charlize Theron a rămas imaginea parfumului J’Adore încă din 2004, pentru că "reflectă perfect feminitatea absolută a acestui parfum." Cât despre spotul publicitar care însoţeşte campania, actriţa a povestit că “totul a fost incredibil de plin de farmec şi de atmosferă glamour. Nu cred că voi mai experimenta ceva asemănător în viaţa mea.”

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor